Και για να προσθεσω... το μηχανακι δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα.... 8 χρονια η γρια και τωρα γαζωνει πιο πολυ απο πριν! εχω κοντυνει γραναζακι, ελευθερο φιλτο k&n, γομες στους τροχους και πηγαινει τρενο! τι να την κανω την τελικη οταν μπαινει στις στροφες γαζετο;...τι 230 τι 250... (265 ειδα μια φορα κοντερ και μετα την μετατροπη στο γραναζι 245 παλι κοντερ...)
και 200 τελικη να ειχε παλι δεν θα με πειραζε.... σαμπως χρειαζονται πουθενα; 0-200 πεφτει κατω απο 12''....0-100 αστο καλυτερα...ferrari στα ανοιγματα τσακισα μια μερα!
απλα αναφερω πως η μονη ζημια που ειχα ηταν ενα καμμενο πηνιο, (εχει στη "σβουρα" 7-8 πηνιακια αν θυμαμαι καλα πανε και χρονια και το ενα μου αρπαξε) και ολο αυτο εξαιτιας του συναγερμου που εκανε διαρροη;;λαθος ταση;; με τα ρευματα μεχρι που τον απενεργοποιησα και ησυχασα,(2 μπαταριες αλλαξα για να βρω τι φταιει)...
αλλα στο ιστορικο του το μηχανακι εχει τα περισσοτερα ταξιδεμενα χλμ. και πολυ μα πολυ μα πολυ στ(ρ)ίψιμο... κοφτες εχει δουλεψει νι φορες εις την νιοστη και μετα το τελευταιο serviceακι ειναι ακομα οπως παλια!
το μονο πλην που θα ελεγα οτι υπαρχει για το μηχανακι ειναι οτι ψιλοπασχουνε στο ρουλεμαν τιμονιου (50 ευρω after market 100 μαμα), κι αυτο μιλαμε οτι το βλεπεις μονο αν εισαι καγουροσαυρος σαν κι εμενα που ανεβαινω μια ροδα και το σκαω κατω λες κι εχω κανα Husqvarna 125 στο βουνο!
Εν κατακλειδι και επειδη κουρασα πολυ και sorry κιολας... το μηχανακι αξιζει τα λεφτα του! και οποιος ξαναπει yamaha τα λεφτα μου να'χα, ειναι τουλαχιστον βλαξ!
Το ποστ αφιερωμενο στον φιλο μου Γιαννη τον "κουλομαρία" με το gsxαρι που ανεβηκε Μετσοβο και το ρουλεμαν εκανε σαν καμπανα απο Ducati!
Μετσοβο - Αθηνα η γρια (yamaha) εκανε 3 ωρες και 15 λεπτα... χαλαρααααα....![]()