Και τον Ιταλό θα έλεγα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Το εχω ξαναπει.Το ελαχιστο σε προστασια(και οχι απαραιτητα αρκετο)ειναι κρανος και μπουφαν με ενισχυσεις.Οσοι κατα την γνωμη μου δεν τα φορουν ειναι χαμηλης αντιληψεος και δεν ξερουν ή δεν εχουν συνειδητοποιησει σε τι ζουγκλα βγαινουν.Κανουν τη "μοστρα" τους "Ναι εγω ειμαι με βλεπετε με το νεο μου εργαλειο δεν κανετε λαθος".Κινδυνευουν καθε στιγμη απο τους αλλους οδηγους,τους δρομους και φυσικα τους εαυτους τους.Οταν μας τους εφερναν στις εφημεριες ανασκελα και με ανοιγμενα κεφαλια,οι φιλοι τους να κλαινε και να οριονται "γιατι γιατι" αντε να τους πεις για κρανος.Το πιο ευαισθητο σημειο του σωματος μας κατα την πτωση με ταχυτητα ειναι το κεφαλι και μαλιστα εαν χτυπησει θα ειναι και στις περισσοτερες περιπτωσεις μοιραιο.Κριμα να χανουμε τοσους νεους ανθρωπους καθε μερα στην ασφαλτο επειδη δεν φορεσαν ενα κρανος για να κανουν μοστρα ή να δηλωσουν οτι "δικο μου το κεφαλι και οτι θελω το κανω"!Το κρατος καλα κανει και βαζει προστημα και η γνωμη μου ειναι να αυξυσει το προστημο χ2,χ3 και στους επαναλαμβανομενους παραβατες να περνει διπλωματα,πινακιδες για καποιο χρονικο διαστημα,μπας και βαλουν μυαλο!Στο Ellada ειμαστε λιγο εως πολυ ξεροκεφαλοι και ο Ελληνας καμια φορα θελει το "Γερμανο" του.
Οπου στηνΙταλία ούτε δίπλα στη μηχανή σου δεν κάθεσε χωρίς κράνος!!!
![]()