Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Απόψεις ….. ασφαλείας…

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
    Το εχω ξαναπει.Το ελαχιστο σε προστασια(και οχι απαραιτητα αρκετο)ειναι κρανος και μπουφαν με ενισχυσεις.Οσοι κατα την γνωμη μου δεν τα φορουν ειναι χαμηλης αντιληψεος και δεν ξερουν ή δεν εχουν συνειδητοποιησει σε τι ζουγκλα βγαινουν.Κανουν τη "μοστρα" τους "Ναι εγω ειμαι με βλεπετε με το νεο μου εργαλειο δεν κανετε λαθος".Κινδυνευουν καθε στιγμη απο τους αλλους οδηγους,τους δρομους και φυσικα τους εαυτους τους.Οταν μας τους εφερναν στις εφημεριες ανασκελα και με ανοιγμενα κεφαλια,οι φιλοι τους να κλαινε και να οριονται "γιατι γιατι" αντε να τους πεις για κρανος.Το πιο ευαισθητο σημειο του σωματος μας κατα την πτωση με ταχυτητα ειναι το κεφαλι και μαλιστα εαν χτυπησει θα ειναι και στις περισσοτερες περιπτωσεις μοιραιο.Κριμα να χανουμε τοσους νεους ανθρωπους καθε μερα στην ασφαλτο επειδη δεν φορεσαν ενα κρανος για να κανουν μοστρα ή να δηλωσουν οτι "δικο μου το κεφαλι και οτι θελω το κανω"!Το κρατος καλα κανει και βαζει προστημα και η γνωμη μου ειναι να αυξυσει το προστημο χ2,χ3 και στους επαναλαμβανομενους παραβατες να περνει διπλωματα,πινακιδες για καποιο χρονικο διαστημα,μπας και βαλουν μυαλο!Στο Ellada ειμαστε λιγο εως πολυ ξεροκεφαλοι και ο Ελληνας καμια φορα θελει το "Γερμανο" του.
    Και τον Ιταλό θα έλεγα !!!
    Οπου στηνΙταλία ούτε δίπλα στη μηχανή σου δεν κάθεσε χωρίς κράνος!!!
    "Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

dirtrider
    :a28:

Την επομενη...!!!

Τα χουμε πει εδω δεν ειναι rotten...οποιος θελει τετοιες εικονες ας παει εκει και να χαζευει με τις ωρες.....αιντε πρωινιατικα!!!!!

Και τελος αλλου οι ειρωνιες και οι ταχα μου ταχα μου ευαισθησιες για το θεαθηναι

και ΤΕΛΟΣ οι φωτογραφιες απο rotten o επομενος που θα βαλει τετοιες φωτο θα φαει BAN χωρις καμια προειδοποιηση...!!!!

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Ως κωλόφαρδος την πρώτη φορά που έπεσα «καλά» έτυχε να φοράω κράνος και δερμάτινο και γάντια λόγο κρύου

Με χτύπησε από πίσω ένας πιτσιρικάς με κουτί και έπεσα με αρκετά χιλ, πίσω από παρκαρισμένο φορτηγό-ψυγείο με την μούρή και το μηχανάκι από κάτω σφηνωμένο

ΔΕΝ έπαθα ούτε γρατζουνιά (πέρα από μελανιές

Έκτοτε είναι ελάχιστες οι φορές που έχω καβαλήσει χωρίς κράνος και πάντα με έντονο συναίσθημα ανασφάλειας.

Στο θέμα «έαν πρέπει να είναι υποχρεωτικό και να σε γράφουν» είναι σύμφωνος 1000%. Και θεωρώ ότι είναι λάθος και ελλιπέστατο το γεγονός ότι δεν γίνετε έλεγχος στην ποιότητα του κράνους και βλέπουμε να οδηγούνε φορώντας κράνη των 20 euro ή ακόμα και ποδηλατικά ή κατασκευών.

Δεν θέλω να πληρώνω νοσήλια και αναπηρικές συντάξεις στους πιτσιρικάδες με τα παπιά που περνάνε κολόνες κολάρο και να με στιγματίζουν σλόγκαν του τύπου «τα κωλόπαιδα με τα μηχανάκια που σκοτώνονται σαν τις μύγες»
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αν αρχίσουμε να λέμε και να θυμόναστε πεσίματα κτλ (όσοι έτυχαν στη στραβή-σχεδόν όλοι δηλαδη) νομίζω πως μπορούμε να καταλάβουμε γιατί είναι απαραίτητα κάποια πράγματα στον εξοπλισμό.
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Κρητικό χώμα Το avatar του/της DirtRider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    dirtrider

Και τελος αλλου οι ειρωνιες και οι ταχα μου ταχα μου ευαισθησιες για το θεαθηναι

... απ' ότι φαίνεται καλέ μου Στάθη, δυστηχώς δεν κατάλαβες τον λόγο της φωτό... βλέπεις το σβήσιμο και οι απειλές είναι πιο εύκολο από το να διαβάζεις...

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ...
    Είμαστε πάντα χωμένοι στα σκατά...Μόνο το βάθος αλλάζει !

ευχαριστω για το κοπλιμαν

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    ευχαριστω για το κοπλιμαν
    tora zilepsa 8elo ke ego.....

pantos file giagie ke arkoude
    kala ola ke agia osa les
    ala i singrousi me ena siderenio tetragono oxima ine anisi
    ke panoplia na forao den tin vgazo ka8ari...

se orismenes periptosis pou enas 8eos kseri pies ine aftes 8a me sosi i spoudea amfiesi ke eksoplismos...

opos den 8a me sosi ke mia zoni sto aftokinito.....

mexri eki pou 8a ine i ora mou oti ke na forao oti ke na odigao oti ke na kano den me sozi tipota...

an den ine i ora mou oti ke na forao oti ke na kano den......

ine ke aftos enas sovaros paragontas

ala 8a protimousa na fonazoume ke na gkriniazoume gia sosto odostroma stin xora mas
    i gia lorides kikloforias mono gia ditroxa
    para na protinoume se kapion na fai ta moutra tou me panakrivo eksoplismo giati den ton kratise to glitsero odostroma

afto simveni giati imaste perisotero itopa8is ke 8eoroume pio efkolo na agorasoume ena kalo aksoplismo apo to na diamartiri8oume gia sfalmata ikana na prokalesoun atixima 8anatiforo i oxi..

agoraste lipon oloi ton kalitero eksoplismo
    na trome ta moutra mas kirile.....
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

mexri eki pou 8a ine i ora mou oti ke na forao oti ke na odigao oti ke na kano den me sozi tipota...
    πιθανώς αλλά αυτό τι σημαίνει μη φροντίζετε (ή αν θες προνοείτε για τίποτα) κι ό,τι είναι να κάτσει θα κάτσει;

ala 8a protimousa na fonazoume ke na gkriniazoume gia sosto odostroma stin xora mas

i gia lorides kikloforias mono gia ditroxa
    προσωπικά διαφωνώ με τέτοιου είδους λωρίδες, ναι το οδόστρωμα είναι χάλια συμφωνώ με τη διαμαρτυρία αν οργανωθεί όμως να πάμε όλοι

para na protinoume se kapion na fai ta moutra tou me panakrivo eksoplismo giati den ton kratise to glitsero odostroma
    αυτήν την προτροπή ποιος την έκανε;

afto simveni giati imaste perisotero itopa8is ke 8eoroume pio efkolo na agorasoume ena kalo aksoplismo apo to na diamartiri8oume gia sfalmata ikana na prokalesoun atixima 8anatiforo i oxi..
    αυτά τα δύο θέματα είναι ασυσχέτιστα
    στην πίστα που η ποιότητα της ασφάλτου είναι καλή γιατί μπαίνουν οι αθλητές με πλήρη εξοπλισμό, αφού οι πτώσεις οφείλονται στο κακό οδόστρωμα (από τα γραφόμενα σου προκύπτει αυτό)
    γιατί δεν μπαίνουν στην πίστα με τζινάκι, φανελάκι και χωρίς κράνος, αν χαμογελάνε μάλιστα στις στροφές θα ανοίξουν και νέα αγορά για διαφημίσεις οδοντόκρεμας

sotpag

απο εκει και περα το προστιμο ειναι αδικο (οπως και η ζωνη) γιατι οντως εγω κανω τη ζωη μου οτι θελω και σε περιπτωση ατυχιματος τα χρηματα δεν ειναι απο τους φορους αλλα απο τις δουλεμενες ισφορες στα ασφαλειστηκα ταμεια (δινουμε πολυ περισοτερα χρηματα απο αυτα που θα παρουμε) αλλα λογο του οτι μας βλεπουν σαν μηχανες παραγωγης χρηματων δεν συμφερει το κρατος διπλα να ειμαστε κατω (και μας επιστρεφει και δεν μας περνει ).
    ------------------------------------------------------------------------------------
    δεν εχει σημασια αν ειναι απο φορους η απο εισφορες προς τα ασφαλιστηκα ταμεια το θεμα ειναι γιατι να δοθουν να παριθαλψουν εναν ανεγκεφαλο και οχι εναν σηνταξιουχο που περνει 200 ευρω (και λογο του οτι το καθε ικα ειναι για αυτον και διαφορους λογους προβληματικο ) θα πρεπει να πληρωνη απο την τσεπη του μεγαλο ποσοστο σημετοχης στα φαρμακα.

λεωνιδα....
    δεν μηλαω για τρακαρισμα με καποιο κουτι αλλα για μια απλη πτωση. στο τρακαρισμα δεν γλητωνη κανεις ευκολα αλλα οσο περισοτερο προστατευμενος ειναι τοσο λιγοτερη ζιμια θα παθει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Εξακολουθω να διαβαζω posts του τυπου "εαν τρακαρω με αμαξι...δεν με σωζει τιποτα,δεν θα μεινει τιποτα...".Αυτος ο τροπος σκεψεις ειναι ΛΑΘΟΣ!Βεβαια ποιος ειμαι εγω να αλλαξω τα μυαλα των αλλων.Δικο τους το κεφαλι και ειναι ελευθεροι να το χτυπησουν οπου θελουν.Ευτυχως ομως δεν σκεφτοταν ετσι ενας φιλος ο οποιος τρακαρε με 170+ με αμαξι και σωθηκε απο τον εξοπλισμο του(δηλωση συναδελφου ιατρου-κρανος,φορμα,μποτες).Και με 30χλμ να τρακαρει καποιος ο οποιος δεν φοραει κρανος κινδυνευει θανασημα!Σκεφτειται ενα απλο πειραμα.Ειστε ορθιοι και χωρις κρανος πεφτεται στο μαρμαρο,τσιμεντο,ασφαλτο κλπ.Τι θα παθεται?Γι'αυτο λοιπον επειδη δεν τρακαρουμε τις περισσοτερες φορες με 200χλμ αλλα με λιγοτερα χλμ ας εχουμε,στην κυριολεξια,το κεφαλι μας ησυχο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
    Εξακολουθω να διαβαζω posts του τυπου "εαν τρακαρω με αμαξι...δεν με σωζει τιποτα,δεν θα μεινει τιποτα...".Αυτος ο τροπος σκεψεις ειναι ΛΑΘΟΣ!Βεβαια ποιος ειμαι εγω να αλλαξω τα μυαλα των αλλων.Δικο τους το κεφαλι και ειναι ελευθεροι να το χτυπησουν οπου θελουν.Ευτυχως ομως δεν σκεφτοταν ετσι ενας φιλος ο οποιος τρακαρε με 170+ με αμαξι και σωθηκε απο τον εξοπλισμο του(δηλωση συναδελφου ιατρου-κρανος,φορμα,μποτες).Και με 30χλμ να τρακαρει καποιος ο οποιος δεν φοραει κρανος κινδυνευει θανασημα!Σκεφτειται ενα απλο πειραμα.Ειστε ορθιοι και χωρις κρανος πεφτεται στο μαρμαρο,τσιμεντο,ασφαλτο κλπ.Τι θα παθεται?Γι'αυτο λοιπον επειδη δεν τρακαρουμε τις περισσοτερες φορες με 200χλμ αλλα με λιγοτερα χλμ ας εχουμε,στην κυριολεξια,το κεφαλι μας ησυχο.

Πάμε για άλλα...

Νέο μέλος
    Να σας πω την αληθεια πριν τρεις μηνες που πηρα το μοτο μου,
    εδωσα και αλλα 750 για τον εξοπλισμο (μπουφαν παντελονι μποτεσ γαντια, το κρανος ηταν δωρο αλλα θα παρω καλυτερο). Δεν προκειται να τα λυπηθω ποτε μου. Βεβαια δεν τα πληρωσα μετροιτης, τα εβαλα στη χρηματοδοτηση (τι 270, τι 299 ).
    Γι΄αυτα που κανουν καποιοι, που βαζουν 60 δοσεις των 350 και βαλε για να κυκλοφορουν, βαλε ρε ματζιρη αλλα 10 και κυκλοφορησε σωστα!!!
    Προκειται για βλακεια. Αφου τα δινεις που τα δινεις. Τον τοκο τον πληρωνεις που τον πληρωνεις. Βαλε κατι παραπανω. Τα λεφτα θα τα βγαλεις αν σηκωθεις μετα απο μια πτωση...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Περί ατυχημάτων… με τα δικά μου μάτια
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2011, 11:11
  2. Καύσιμα από …fast food!
    από Κανένας στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2005, 11:43
  3. Α ρε Γάβροι πάλι την γλιτώσατε…..
    από free rider στο forum Αντιπαραθέσεις