επισης πολλες φορες οταν ειμαι σταματημενοσ σε φναρι πχ το νοιωθω να κλοτσαει. αλλεσ φορες λιγο αλλεσ φορεσ αρκετα ωστε να χρειαζται να πτησω φρενο ι να το κοντραρω με τα ποδια για να μην με παεο βολτα μονο του. ωφειλεται και αφτο στον συμπλεκτη?
καποιο ελατιριο απο το πισω κομπλερ ή εχει σπασει ή χαλαροσει...δυστιχος θελει αεροκλειδο..! (καλα το μποστα πως το ελυσες)??
βαλτου 3 ελατιριακια,γρασαρε και τα ''πιατα'' και ειναι μπομπα..
πωλούνται καρμπιρατέρ για μηχανάκι η μηχανή 36 mm
Τα ελατηρια τα χρειαζεται γιατι δουλευει με την φυγοκεντρο δυναμη, επομενως πρεπει να υπαρχει κατι (τα ελατηρια) ωστε να το συγκρατει κλειστο ενω η φηγοκεντρος δυναμη τεινει να το ανοιξει...
Για αρχη μπορεις να τα τριψεις τον συμπλεκτη ωστε να γινουν τραχια τα μερη του και να μην πατιναρει..
Ας πει καποιος που να ξερει σιγουρα γιατι τα αναφερω με επιφυλαξη τα παραπανω...![]()
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
δες πώς λασκάρει η μπροστινή βίδα με κόντρα ένα κλειδί εδώ http://www.youtube.com/watch?v=zYCasW5pY24
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
ton imanta kai tis mpilies mporeis na tis deis kai monos sou ean 8eloun allagi me ena paxumetro kai me to manual tis mixanis pou sou grafei analutika posa xiliosta prepei na einai to ka8e ena sto fardos,an exoun poli diafora tote 8eloun allagi kai polles fores an 8elei louri mporei na sou sklirizei otan pas na ksekiniseis kai to zorizeis..to pio pi8ano gia mena einai na 8elei kapsimo i eksatmisi sou opws kai se polla alla dixrona gt me to perasma tou kairou kai apo tin poiotita tou ladiou pou vazeis kapoies fores mporei na kleisei me apotelesma na pigainei ka8olou opws les ki esu....mporeis na mou peis plirofories g to poso kairo to exeis kai ti ladia xrisimopieis ???
διστιχος δεν το εχω το manual για να ξερω ακριβος τα χαρακτηριστηκα για τους ελεγχους. το μιχανακι το εχω απο τον αυγουστο του 2011 αλλα ειναι χρονολογιας 1998. απο λαδακια δεν το εχω αφησει ποτε και του βαζω παντα το scooter expert της motul. την εξατμιση την ειχα παρει καινουργια πριν απο ενα χρονο περιπου γιατι ι δικη του ειχε τριπησει.
σκεφτομαι αρχικα να κανω ενα τριψιμο στην καμπανα και να βαλω πιο σκληρα ελατηρια στο κομπλερ του συμπλεκτη γιατι μετα απο λιγο ψαξιμο και σκεψη πιστευω πως ειναι οτι χρειαζεται για να ξεκιναει σε πιο ψηλες στροφες και να μην ζοριζεται τοσο. αυτη τη στιγμη το μηχανακι δεν νεκρονει και πηστευω πως ζοριζεται να ξεκινησει γιατι στο ρελαντι και λιγεσ στροφες παραπανω δεν εχει τοση δυναμη να ξεκινησει ενω με πιο σκληρα ελατηρια θα ξεκιναει σε ποιο ψηλες στροφες ( 2000 πχ )με αποτελεσμα να μην ζοριζεται, οχι τοσο πολυ τουλαχιστον. πως σας φαινεται η σκεψη μου?
ναι!! με 60 αρι γυαλοχαρτο..τα σιαγονκια να φιγει η γιαλαδα και την καμπανα να κανει γραμες..
ΜΗΝ το δοκιμασεις...εχουν σπασει καρτερ-κομλερ ετσι...
το οτι ξεκιναει μονο του...ειναι ή ελατιριακια πισο κομπλερ 90% ή κολιμενα σιαγονακια 10%
για το οτι δεν παει....καλο ειναι να το δει μαστορας...
απο που εισαι φιλε?
μπορει καπιοσ μαστορακος μας να ειναι απο τα μερη σου..![]()
πωλούνται καρμπιρατέρ για μηχανάκι η μηχανή 36 mm