Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Aek-zenith 0-1

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μα αυτο λέμε φίλε μου...

το κέντρο είναι το πρόβλημα , κέντρο = ανάπτυξη...

Και ο κατσουράνης είναι αμυντικο-μεσαίος (sic) και οχι μέσος.
    Ντεφορμέ δεν είναι , τουλάχιστον για την άμυνα που παίζει...

Νομίζω οτι φάνηκε αυτό χθές..

Για το κέντρο... δεν είναι το μαρκάρισμα, γιατί αν είδες χθες ειδικά , δεν πέρναγε μύγα.. το πρόβλημα είναι οτι απο την στιγμή που κόβουμε και κερδίζουμε μπάλα , δεν μπορεί να γίνει πασα , σωστή απο κάποιον παίκτη για μπροστά..

Τώρα για Σέζαρ που λες... ποιόν να βγάλει φίλε μου;... Λυμπερόπουλος, Βιενλίνσκι μπροστά και Σοάρες λίγο πιο πίσω... δηλαδή 4-4-2 σε 4-3-3 ίσως μετά...
    Και όπως σου είπα , ... δεν είναι στην επίθεση το πρόβλημα μας...στο passing είναι... δεν δείχνει κάποιος να μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα...

Αν είχε έρθει ίσως ο Καραγκούνης τότε... που έπαιζε και ήταν και πολύ κοντά κάποια στιγμή , ίσως να μιλάγαμε για άλλα πράγματα σήμερα... ίδωμεν...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    δεν διαφωνώ...αντίθετα συμφωνώ ,,...για αυτό και το αναφέρω σαν αιτία..

Τέλος πάντων... στο πρωτάθλημα και κύπελο "κωλοπετινίτσα" τώρα και να δούμε ποιός θα είναι ο αρχηγός του χωριού στο τέλος...

Ελπίζω τουλάχιστον ΠΑΟ(CH.L. μάλλον),ΟΣΦΠ (UEFA εκτός μοναδικού θαύματος),ΠΑΟΚ να παίξουν και μετά τον Μάρτη...

Gandalf
    μετα το μαρτη ...ρε εχουμε και δουλεια λεμε .....αν περασει ο παο ουεφα θα κανω το σταυρο μου.....ρε παιδια δειτε λιγο το επιπεδο των αλλων ομαδων και των αλλων πρωταθληματων και μετα ας αποκτησουμε και απαιτησεις.....γηπεδα δεν εχουμε ακαδημιες δεν εχουμε νοοτροπια δεν εχουμε και θελουμε και τιτλους ......εκατσε μια φορα το αγιο πνευμα πανω απο την εστια μας και πηραμε το ευρωπαικο και βγηκαμε με την φουστανελα να γ....ολο το κοσμο ...που πας ρε βλαχο

ρε ιντι δεν ερχεσε να μας κοουτσαρεις στο5*5 να δουμε φως
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Μα αυτο λέμε φίλε μου...

το κέντρο είναι το πρόβλημα , κέντρο = ανάπτυξη...

Και ο κατσουράνης είναι αμυντικο-μεσαίος (sic) και οχι μέσος.
    Ντεφορμέ δεν είναι , τουλάχιστον για την άμυνα που παίζει...

Νομίζω οτι φάνηκε αυτό χθές..

Για το κέντρο... δεν είναι το μαρκάρισμα, γιατί αν είδες χθες ειδικά , δεν πέρναγε μύγα.. το πρόβλημα είναι οτι απο την στιγμή που κόβουμε και κερδίζουμε μπάλα , δεν μπορεί να γίνει πασα , σωστή απο κάποιον παίκτη για μπροστά..

Τώρα για Σέζαρ που λες... ποιόν να βγάλει φίλε μου;... Λυμπερόπουλος, Βιενλίνσκι μπροστά και Σοάρες λίγο πιο πίσω... δηλαδή 4-4-2 σε 4-3-3 ίσως μετά...
    Και όπως σου είπα , ... δεν είναι στην επίθεση το πρόβλημα μας...στο passing είναι... δεν δείχνει κάποιος να μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα...

Αν είχε έρθει ίσως ο Καραγκούνης τότε... που έπαιζε και ήταν και πολύ κοντά κάποια στιγμή , ίσως να μιλάγαμε για άλλα πράγματα σήμερα... ίδωμεν...

Gandalf
    μα αυτο που λες ....ειναι οτι ο κατσουρανεις που περσυ εκτος απο τα αμυντικα του καθηκοντα ειχε και την δυναμη να κατεβασει μπαλα φετος και λογικο μετα απο 2 χρονια συνεχωμενα παιχνιδια να ειναι κουρασμενος

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    και τραυματίας....τουλάχιστον ήταν...

Κανείς δεν λέει κάτι άλλο...

Μα πέρισυ ήταν και απο το EURO πιό κουρασμένος ακόμα..

Οχι δεν ισχύει αυτό...

Απλά είναι μόνος πλέον οργανωτής στην ΑΕΚ και σε άμυνα και σε κέντρο.. και δεν του βγαίνει (λογικά)...

όσο τον θυμάμαι τον Κατσουράνη (απίστευτα καλός παίκτης) είχε στήριγμα...Ζαγοράκης - Καψής πριν,Άλβεζ πίσω - ασουνσάο δίπλα...και τα κατάφερνε περίφημα...
    Πέρισυ έκανε την υπέρβαση και έγινε leader..υπάρχουν και χρονιές όμως σε παίκτες που δεν τους "βγαίνει" ...και αυτή ίσως να είναι φέτος...

άρα θέλει και πάλι στήριγμα...

όσο για τον Μάρτη... είπα μακάρι φίλε μου... για τον ΠΑΟ πάντως δεν είναι και άπιαστο όνειρο...
    αν του ανοίξει και πάλι το "φάρδος" του Ιταλού και συνδιαστεί με την κλασσική τύχη που έχετε ίσω ς και να περάσετε... ποτέ δεν ξέρεις... Ενα καλό αποτελέσμα με Barcha θέλετε (αυτό είναι το δύσκολο)...αν το κάνει, θα πάρει πολύ τα πάνω του.. αρκεί να το κάνει...αφού φυσικα΄κοιμηθεί ο θεός της Barcha και κλειδώσετε και τον Ronaldinio στα αποδυτήρια...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

σαν να μου λες ξεκινα τις προσευχες απο τωρα
    βαρεθηκα πια αμα παιξουν μπαλα ας περασουν...... απο την αλλη η ελλαδα δεν θα παρει βαθμους ...αλλα και παλι χεστηκα ..τουλαχιστον ας παρουμε τη θεση που μας αξιζει με μια ομαδα για να καταλαβει και ο κοσμος το τι παιζει...

YPOMONI
    Tha kanoume auto pou kanoume panta, ypomoni. H omada gia mena einai poly kalyteri apo persi, me to idio pathos, me ligo anxos parapano. O paiktis kleidi tis AEK, o Katsouranis einai xoris proetimasia kai sernete sto gipedo. Fenete kathara, persi etrexe mexri to 95, empene sta apodytiria trexontas giati eixe fora. Fetos ton vlepeis meta to 70 na min mporei na kanei oute taklin. To eipe kai o Santos oti thelei xrono kai protima na tou ton dosei meso ton paixnidion apo to na ton afisei ekso ena mina gia proetimasia. Otan tha arxisei na rolarei tha paiksei mpalara kai i AEK, to systima auto einai kommeno kai rammeno pano tou.

Kata ta alla exoume sinithei sti gademia (den einai kai i proti fora malista) kai oso mas pligonei toso mas poronei.

Ego den eida kamia grinia apo tous filathlous (oxi opadous) tis AEK mexri tora. Ti perimenoun dld na exoume se kathe paixnidi 60.000 kosmo???

Tha ta poume tin Kyriaki, Tsikini epitrepountos...

(Akoma kai 5ara na fame apo to gauro emeis tha eimaste ekei kai tha tragoudame, anti na spame amaksia, ekei einai kai i diafora mas)

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

θα πληρωσει ο GAY για τη ξεφτηλα μας
    Έτσι σας θέλω.Να μιλάτε...να μιλάτε και να χαίρεστε πριν τον αγώνα.Να ελπίζετε πάντα ότι θα καταφέρετε να μας νικήσετεΣπάμε μεγαλύτερη πλάκα τότε.

Γιατί νομίζετε νοτι γουστάρουμε τους πελάτες μας τους βάζελους???
    Πάντα μα πάντα πριν τον αγώνα μιλάνε και χαίρονται.
    Ε τότε εμείς χαιρόμαστε πολύ περισσότερο όταν τους τραβάμε τις καρπαζιές.Αλλά αυτούς τους έχουμε εκπαιδεύση καλά.Αν δεν μίλαγαν πριν δεν θα χαιρόμασταν τόσο.
    Είναι ξέρετε σαν το χαζό του χωριού.
    Τον αφήνεις μιλάει...μιλάει...λέει μαλακίες και χαίρεται και στο τέλος τον αρχίζουν στις μάπες.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    Έτσι σας θέλω.Να μιλάτε...να μιλάτε και να χαίρεστε πριν τον αγώνα.Να ελπίζετε πάντα ότι θα καταφέρετε να μας νικήσετεΣπάμε μεγαλύτερη πλάκα τότε.

Ε τότε εμείς χαιρόμαστε πολύ περισσότερο όταν τους τραβάμε τις καρπαζιές.Αλλά αυτούς τους έχουμε εκπαιδεύση καλά.Αν δεν μίλαγαν πριν δεν θα χαιρόμασταν τόσο.
    Τον αφήνεις μιλάει...μιλάει...λέει μαλακίες και χαίρεται και στο τέλος τον αρχίζουν στις μάπες.
    το καλο ειναι οτι εσεις ΔΕ μπορειτε να μας κερδισετε αρα ορθως μιλαμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

θα πληρωσει ο GAY για τη ξεφτηλα μας [/B]

ΠΟΥ ΄ΣΑΙ ΑΛΕΚΟ

αν ο διαιτητης κρατησει το ματς ,50-50 (Ας με παιξει και κατα μου

60-40μακαρι) και δεν αρχισετε την μιζερια

και τα κλωτσιδια του αδικημενου , ΦΕΤΟΣ ,

θα το παρω περιπατο

ΦΙΛΑΚΙΑ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

συγνωμη που παρεμβαινω καθοτι Παναθηναϊκος (κριμα για την ΑΕΚ και αδικος ο αποκλεισμος παρεπιπτοντως...)

ρε ΛΑΒΙΔΑ ...μου αρεσει που σε αλλες συζητησεις λεγατε οτι εμεις ασχολουμαστε συνεχεια με τον γαυρο......ενω τωρα σε ενα topic που αφορα την ΑΕΚ ...τσουπ!!! την πεταξες την μαλακια σου ........
    αντε σε κανα topic που θα μιλαει για λαδια αναρτησεων να μας πεις και εκει κατι για τον ΠΑΟ.......

...............μελος εισαι?

Μα δεν ασχολήθηκα με τον παο (που πας?).

Απλώς εξήγησα γιατί μας αρέσει πριν τα παιχνίδια οι αντίπαλοι μας να είναι αισιόδοξοι για την έκβαση τους.
    Και του έδωσα ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Εγώ απλώς εμψύχωνα και παρότρυνα τους φίλους μου τους αεκτζήδες να είναι αισιόδοξοι για να τους κοροιδεύουμε πιο πολύ μετά.

Να θου πω και σε τοπικ για λάδια αναρτήσεων να γράψω για σας δεν θα είναι τελείως άσχετο....ξέρεις τώρα ...λαδάκι κι έτσι

Hasta Siempre Comandante Το avatar του/της whiteran
    Pantos paidia fhmes pou lene oti o Santos 8a parata3ei me ton gayro epi8etikh tripleta ...Petroulakh - Foibo - Vandi
    krinontai mallon ana3iopistes ...:wacko: :wacko:

ouf isixasa tora .....
    Κατέβηκε χθες βράδυ από τον τοίχο μου πέταξε στα μούτρα τον μπερέ
    μου μίλησε σκληρά, μου είπε:
    "Ρε έχω πεθάνει, είμαι καλά άλλη αφίσα βρείτε κι άλλο μύθο"

Hasta Siempre Comandante...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Aek...
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2007, 12:31