Προβολή αποτελεσμάτων ψηφοφορίας: Πόσα βράδυα θα αντέχατε τους υπόλοιπους;

Ψηφοφόροι
157. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε
  • Μπα... Είμαι για να γυρίζω πίσω το απόγευμα

47 29,94%
  • Μία (1) διανυκτέρευση

91 57,96%
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις

19 12,10%
Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 139

Θέμα: Ετήσια Μοτο 2013

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    εγώ στην αρχή συγκρατήθηκα, αλλά μετά με συνεπήρε το κλίμα

on topic, νομίζω ότι η ιδέα του 2ημέρου, ενώ ακούγεται ενδιαφέρουσα, μπορεί να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για κάποιους εξ ημών...
    όμως, ότι πούνε οι πολλοι !!!

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Σας παρακαλώ ας κρατήσουμε αυτό το thread καθαρό από ανούσιο spam-χαβαλέ. Είναι σημαντικό να πει το κάθε μέλος του Moto.GR τη γνώμη του. Μείνετε λοιπόν στο θέμα. Ψηφίστε & γράψτε τι προτιμάτε, τι φαντάζεστε.
    Σας ευχαριστώ.

p.s Spam θα σφάζεται.

[FONT=System]Moto.GR Moderation Team[/FONT]
    Τελευταία τροποποίηση από VANDA; 20/02/2013 στις 09:13.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από road spirit Προβολή μηνύματος
    1 διανυκτέρευση με σκηνή και τάπερ ... κόστος μόνο οι βενζίνες ...
    απο αυτό μάλλον θα πάρω κι εγω...

Τη σκηνή και τα τάπερ θα τα φορτώσω στο top case του TROOPER.... θα μου κάνει delivery

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από road spirit Προβολή μηνύματος
    1 διανυκτέρευση με σκηνή και τάπερ ... κόστος μόνο οι βενζίνες ...

να μπεί παρακαλώ και άλλη μια ψηφοφορία: αν στην ετήσια υπάρχει κάποιο ή κάποια event, θα το σκεφτείτε πιο ζεστά να έρθετε ή σας είναι αδιάφορο ?
    Άρα σε αυτή την περίπτωση αποκλείονται όσοι δεν διαθέτουν σκηνή, άρα και άνευ κόστους μόνο για όσους διαθέτουν σκηνή. Βασικά η όλη ψηφοφορία είναι αρκετά "φλου" και αόριστη αν μου επιτρέπετε, κάποιος ο οποίος π.χ. δεν έχει ή δε γουστάρει σκηνή θα έχει κάποια εναλλακτική; Δεν θα έπρεπε να υπάρχει ενδεικτικά μια γεωγραφική τοποθέτηση της εκδρομής, ή το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα κρίνει το πού θα πραγματοποιηθεί;

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Άρα σε αυτή την περίπτωση αποκλείονται όσοι δεν διαθέτουν σκηνή, άρα και άνευ κόστους μόνο για όσους διαθέτουν σκηνή. Βασικά η όλη ψηφοφορία είναι αρκετά "φλου" και αόριστη αν μου επιτρέπετε, κάποιος ο οποίος π.χ. δεν έχει ή δε γουστάρει σκηνή θα έχει κάποια εναλλακτική; Δεν θα έπρεπε να υπάρχει ενδεικτικά μια γεωγραφική τοποθέτηση της εκδρομής, ή το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα κρίνει το πού θα πραγματοποιηθεί;
    εγώ πάντως που δεν έχω σκηνή, θα δανειστώ μία
    από την άλλη, υπάρχουν τα ξενοδοχεία ή η επιλογή του μονοήμερου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    εγώ πάντως που δεν έχω σκηνή, θα δανειστώ μία
    από την άλλη, υπάρχουν τα ξενοδοχεία ή η επιλογή του μονοήμερου
    Μα αυτό λέω...Το ότι εσύ έχεις σκηνή ή ότι μπορείς να δανειστείς δε σημαίνει πως θα μπορούν όλοι. Ή ότι μπορούν να φορτώσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι μια σκηνή στη μηχανή τους. Γιαυτό λέω για ενδεικτικό γεωγραφικό περιορισμό, θα έχει ας πούμε καταλύματα εκεί γύρω; Θα είναι μακρυά; Κοντά; Καθόλου;

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    θα υπάρχουν καταλύματα και προσωπικά εκεί θα μείνω. Κοντά θα είναι φαντάζομαι, δεν νομίζω να γίνει κατασκήνωση στη μέση του πουθενά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Μα αυτό λέω...Το ότι εσύ έχεις σκηνή ή ότι μπορείς να δανειστείς δε σημαίνει πως θα μπορούν όλοι. Ή ότι μπορούν να φορτώσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι μια σκηνή στη μηχανή τους. Γιαυτό λέω για ενδεικτικό γεωγραφικό περιορισμό, θα έχει ας πούμε καταλύματα εκεί γύρω; Θα είναι μακρυά; Κοντά; Καθόλου;
    Προφανως και θα υπάρχουν καταλύματα και άλλες διευκολυνσεις. Δε θα παμε βόρεια του Αστραχάν, στην Ελλαδα θα είμαστε. Μην τρελαινεστε.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Μια διανυκτέρευση (κάπου βρω μια σκηνή :a13: )
    Travel, Grow, Share

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Προφανως και θα υπάρχουν καταλύματα και άλλες διευκολυνσεις. Δε θα παμε βόρεια του Αστραχάν, στην Ελλαδα θα είμαστε. Μην τρελαινεστε.
    Ηλία το να έμπαιναν και τα πιθανά μέρη που σκέφτεστε για την εκδρομή δεν θα ήταν κακό. Ίσως κάποιους να τους βοηθούσε περισσότερο στο να αποφασίσουν αν θα έρθουν και πόσο θα μείνουν. Επίσης, στην περίπτωση που μπουν κι άλλες δραστηριότητες, όπως αναγράφονται σε προηγούμενα post, ίσως πάλι επηρεάσει την απόφαση των ενδιαφερόμενων.

Μήπως να έμπαιναν περισσότερες πληροφορίες?

Φιλικά

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Νέωψ Το avatar του/της Verde
    Πότε περίπου γίνεται η ετήσια κάθε χρόνο;
    Πιθανοί προορισμοί;

Ρε μάγκες, ειλικρινα δε σας καταλαβαινω.

Καθε χρονο γινεται μια βόλτα στην οποία αποφασιζουμε το μερος και το ανακοινώνουμε. Φετος είπαμε, πριν απο αυτο, να δουμε/διερευνησουμε/ρωτησουμε ΕΣΑΣ, εαν σας ενδιαφέρει ή εαν μπορειτε η φετινη ετήσια να ειναι κατι παραπανω απο την καθιερωμένη ημερήσια βόλτα σε ενα προορισμο και με την καθιερωμένη δομη των γκρουπ , για τα οποία τόσα και τόσα έχουν γραφτεί.

Τόσο απλό. Πείτε απλα τη γνώμη σας εαν θελετε να ακολουθήσουμε την πεπατημένη, ή να δοκιμάσουμε κατι παραπάνω, γιατι αυτο ειναι το νοημα της παρουσας ψηφοφορίας στην τελικη.

Το πού θα παμε δεν καταλαβαίνω τι σημασία μπορεί να έχει. Απο την Αθηνα είμαστε ορμώμενοι οι περισσότεροι, στις ημερήσιες πηγαινουμε είτε Πελοπόννησο είτε Στερεά Ελλαδα, εναλλαξ και, με δεδομένο οτι είχαμε παει περισυ στην Πελοποννησο, φετος το μενου εχει Σ.Ε. Εαν δε, επεκταθει σε διήμερη ή τριήμερη μπορει ο προορισμος να ειναι και λιγο πιο μακρια. Σιγουρα δε θα ειναι Χαλκιδα, αλλα ουτε και Φλωρινα. Πόσα μερη να υπάρχουν πια?

Πείτε τη γνώμη σας τι προτιμάτε κι αφηστε τις αναζητήσεις. Δεν ειναι δα κι αποφαση ζωής. Στο 36ωρο πώς σπευδετε να δηλώσετε συμμετοχή ενώ τη διαδορμη τη μαθαινετε 3 μερες πριν την αναχωρηση?

Μην το ψειριζουμε. Το ίδιο και με τις ημερομηνιες. Παντα (ή σχεδον πάντα) η ετήσια γινεται τελος Μαΐου με αρχές Ιουνίου, αφου λαβουμε υποψη διαφορους παραγοντες (γιορτες, αργιες, αλλες εκδηλώσεις). Δηλωστε τι προτιμάτε και μη φοβάστε. Ουτε στο οροπέδιο των Μουσών θα στησουμε σκηνές, ουτε στο Costa Navarino.

Υ.γ. Μη μου στέλενετε μηνυματα στο facebook για να μαθετε "απο πρωτο χερι" προορισμους κλπ. Πρώτον, δεν τον γνωριζω, δευτερον δεν προκειται να ασχοληθω φετος με τα της εκδρομης. Εαν βρισκομαι Αθηνα και δε δουλεύω εκεινες τις μερες, θα συμμετασχω, τιποτε αλλο.

Υ.γ.2. Όσοι εχετε καποια ιδέα με την οποια θα μπορούμε να διανθισουμε την ετήσια (Mister Wet T-shirt πχ), προτείνετέ το ή, ακομα καλυτερα, προσφερθείτε να το οργανώσετε.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Μονοήμερη. αν τώρα αποφασιστεί μια ή δυο διανυκτερεύσεις αναλόγως τα κέφια και το αν θα μας έχει πιάσει η λήξη της μετενέργειας βλέπουμε...
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Εγώ να πω την παρόλα μου μιας και είμαι τέτοια ώρα ακόμα ξύπνιος κι έχω και όρεξη να γράψω.

Κατ' αρχήν να πω ότι συμφωνώ με τον Ηλία, ο προορισμός στην τελική δεν έχει καμία σημασία δεδομένου του ότι οι διοργανωτές θα φροντίσουν φαντάζομαι να υπάρξει την πρώτη μέρα (αν υποθέσουμε ότι το πάμε για 2ήμερο) ένας καφές ή ένα φαγητό στο οποίο θα χωριστούμε με όσους δεν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν την 2η μέρα. Σίγουρα θα ληφθεί υπ' όψιν ότι δεν γουστάρουν όλοι σκηνές και ταπεράκια οπότε καταλύματα θα υπάρξουν.

Από την άλλη θα σας πω τι μ' ενοχλούσε στις μέχρι τώρα ετήσιες και το οποίο δεν είχε λύση όσο κι αν το έψαξα.

Το λοιπόν εγώ είμαι από Πάτρα και κλασικά φτιάχναμε το δικό μας γκρουπάκι και ακολουθούσαμε την πορεία της ετήσιας. Οι συμμετοχές πολλές άρα και μπόλικα τα γκρούπ που σωστά έφτιαχναν οι διοργανωτές προς αποφυγήν ατυχημάτων. Όταν φτάναμε στην υποτιθέμενη στάση για καφέ, τα προηγούμενα γκρούπ έφευγαν και τα επόμενα μας προλάβαιναν για λίγο. Το ίδιο και στο φαγητό.
    Ο σκοπός που πάω σε κάθε ετήσια είναι να γνωρίσω τα άτομα πίσω από τα πληκτρολόγια που καθημερινά ανταλλάσσουμε απόψεις - κουβεντιάζουμε. Αυτό λοιπόν τελικά ποτέ δεν μπόρεσε να γίνει στον βαθμό που το ήθελα. Με τους πατρινούς ξεκινούσα, με τους πατρινούς έπινα καφέ και με τους πατρινούς έτρωγα, πράγμα που πολύ άνετα το κάνω στην Πάτρα χωρίς να αναγκαστώ να κάνω 700 χλμ και να είμαι μια μέρα στους δρόμους. Δεν λέω και η διαδρομή πάντα παίζει ρόλο, αλλά τελικά ο σκοπός (του νοου ασμπέτα) πραγματοποιούνταν πάντα σε πολύ μικρό βαθμό.
    Το να επεκταθεί η ετήσια από μονοήμερη σε διήμερη σίγουρα θα μας δώσει τον απαιτούμενο χρόνο να βρεθούμε και με άλλους, να στήσουμε παρεάκια και να μαλακιστούμε, πράγμα που το έχουμε όλοι σαφώς μεγάλη ανάγκη. Σίγουρα όμως τα έξοδα θ' αυξηθούν και οι υποχρεώσεις του καθενός μας είναι τελικά εκείνες που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τη συμμετοχή ή όχι στο διήμερο. Κάποιοι που τελικά δεν θα μπορέσουν, ας ακολουθήσουν μόνο την πρώτη μέρα οπότε γι' αυτούς η ετήσια θα είναι σαν όλες τις προηγούμενες, κάποιοι όμως που θα μπορέσουν ν' ακολουθήσουν την διήμερη, θα έχουν περισσότερο χρόνο για το γ@μημένο τα ασμπέτα, για λίγο περισσότερο χαβαλέ και κους κους κάτω από τ' αστέρια.

Αυτά από μένα, ελπίζω να μπορέσουμε όλοι να συμμετάσχουμε σε 2ήμερη εξόρμηση.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    ..........
    Υ.γ.2. Όσοι εχετε καποια ιδέα με την οποια θα μπορούμε να διανθισουμε την ετήσια (Mister Wet T-shirt πχ), προτείνετέ το ή, ακομα καλυτερα, προσφερθείτε να το οργανώσετε.

καλά το λες για προτάσεις αλλά αν δεν υπάρχει μία γενικότερη εικόνα της τοποθεσίας, του χώρου, των δυνατοτήτων κλπ κλπ ίσως αυτές οι προτάσεις να μην είναι υλοποιήσιμες όσο καλές και να είναι.... είπα εγώ τώρα (και χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν).....

πχ....
    λέω γω την παπαριά μου να κάνουμε μίνι - πρωταθληματάκι beach volley.... εκεί που θα πάμε έχει κάτι για να μπορέσουμε να το διοργανώσουμε?

Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF