Ψάχνουμε για λαστιχάκια τώρα οπότε όλες οι προτάσεις καλοδεχούμενες μιας και δεν έχω ανάλογες εμπειρίες!
Front Tyre
3.00 -18
Rear Tyre
3.50 -18
Ψάχνουμε για λαστιχάκια τώρα οπότε όλες οι προτάσεις καλοδεχούμενες μιας και δεν έχω ανάλογες εμπειρίες!
Front Tyre
3.00 -18
Rear Tyre
3.50 -18
WHO RUNS THE SHOW
Επιλέχτηκαν και αγοράστηκαν τα Metzeler Μ22 με συνοπτικές διαδικάσίες μιας και η αγορά της Κύπρου δεν προσέφερε πολλές επιλογές και δεν ήθελα να μπλέξω με άλλες παραγγελίες. Απ' ότι διάβασα πρόκειτε για αξιόπιστο λάστιχο υπό όλες τις συνθήκες.
Τελευταία τροποποίηση από Shiatman; 03/06/2013 στις 13:41.
WHO RUNS THE SHOW
Εδώ παρέα με άλλη γιαπωνέζα σχιστομάτα, 15 χρόνια νεώτερη σε εξόρμηση 300χμ. σε καρα-στριφτερούς βουνίσιους δρόμους. Όλα δουλεύουν σωστά και απροβλημάτιστα. Περιμένουμε τη φλάτζα που είχα ξεχάσει να παραγγείλω για να ρυθμίσουμε βαλβιδούλες και είμαστε σούπερ!!
Επίσης παρατηρείτε πως στα παπάκια μας για τη σκηνή που είναι στον ήλιο, οι μηχανές να είναι στον ίσκιο![]()
WHO RUNS THE SHOW
Απο κοντα ειναι κουκλακι η Σουζι.
Οι φωτο δεν μπορουν να το αποδωσουν!
Νικο, θελω κι εγω βολτιτσα σε καραστριφτερους βουνισιους δρομους...
Απο Σεπτεμβρη, ε;;;; φφφφφφφφφανταστικε συμφορουμιτη;
Inochi, ρε!
Για οσο.
WHO RUNS THE SHOW
ωραια πραγματα...
καλοβολτη και καλοταξιδη η κουκλα...
![]()
Πολυ καλο, το μονο που με χαλαει ειναι η σχαρα πισω.
Κατα τ'αλλα κουκλα η σουζη.
Υ.γ. Το μπροστα λαστιχο απο την οικογενειακη φωτο ειναι αναποδα ή ετσι μου φαινεται;
Βολτιτσα ειπαμε. Χαλαρα κι ομορφα. Μεχρι και "μπαγκαζια" παιρνω μαζι, ασε που θα γουσταρει κιολας.
Την Παρασκευη την κανω για Ελλαδα, οποτε Σεπτεμβρη πια.
Πάρα πολύ ωραίο!Μόνο η σχάρα το χαλάει,αν δε σου είναι άκρως απαραίτητη βγάλτη,θα ομορφύνει το πίσω μέρος!
Καλές βόλτες!
WHO RUNS THE SHOW
Mην το γελας,ο προηγουμενος ιδιοκτητης κατι μπορει να ηξερε(κι εγω μαζι).Και το δικο μου 400 μια φορα κι εναν καιρο ειχα θεμα με απωλειες αερα απο τις πλευρες της ζαντας,και αφου ξεπατωθηκα να βρω απο που χανει,τελικα εβαλα με σαμπρελα το ιδιο λαστιχο
Κατα τα γνωστα,αθανατο μηχανικα μηχανακι με ατελειωτα ηλεκτρικα προβληματα,με εκανε εξπερ στα ηλεκτρολογικα χαχα.Αν σου κανουν νερα τα πηνια και η μιζα μια παιρνει και μια δεν παιρνει,αλλαξε τα κατευθειαν με νεωτερα ανταλλακτικα.Μου βγηκε η ψυχη να κανω νεες περιελιξεις στα πηνια και να αλλαζω καρβουνακια στην μιζα.Τελικα αφου εκανα πλουσιο τον τοπικο ηλεκτρολογο,βρηκα σετακι μεταχειρισμενη μιζα και πηνια και ησυχασα.Τα νεωτερα ανταλλακτικα ηταν βελτιωμενα απο την μαμα Suzuki. Εννοειται οτι αν ψαξω για φτηνο μηχανακι εδω πανω,κυκλοφορουνε αρκετα τετοια σε τιμες γυρω στα 800-1000 ευρω,μερικα δε σε αριστη κατασταση
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Ωραιο εγινε το suzuki!!![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Ομορφη η Σουζι....![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie