ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
- ναι, καλημέρα σας.... θα ήθελα να σας αναφέρω οτι το νερό έχει φτάσει μέχρι τον αστράγαλο
- είστε καλά κύριε??? εδώ κόσμος πνίγεται και εσείς μου λέτε οτι "το νερό εφτασε στον αστράγαλο"?????
- ναι κύριε, μόνο που........ μενω στον τέταρτο.....![]()
Σήμερα πήγα στην δουλειά με αμάξι...το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει ποτέ.Πέραν της κίνησης που έκανα διαδρομή 10 λεπτών (Ν.Φιλαδέλφεια-Περιστέρι) 45 λεπτά και όση ώρα ήμουν στο αμάξι έριχνε ψιλοπράματα,γύρναγα και γύρω γύρω να παρκάρω και τότε άρχισε ο καυγάς.....γη vs ουρανός.![]()
Μέσα σε 2 λεπτά οι δρόμοι έγιναν ποτάμια,παρκάρω λοιπόν επί του παράδρομου στον Κηφισσό (αφού έχω γυρίσει γύρω γύρω όλοι κανά 15 λεπτο) και λέω περιμένω να κοπάσει....αμ δέ....όλο και έριχνε περισσότερο,οι κεραυνοί δέ.....δεν είχα ξανανοιώσει τόσο πολύ το τράνταγμα από το μπουμπουνητό ever!
Ανετά το πέρναγες για μπόμπες όπως γράφει ο φίλος Vandas.
Όταν έκοψε λίγο (@ρχίδι@ έκοψε απλά δεν έριχνε με την μπανιέρα,έριχνε με τον κουβά) το παίρνω απόφαση βγαίνω από την θέση συνοδηγού και πεζοδρόμιο τρεχάτε ποδαράκια μου....φθάνω στο σημείο να έχει κλείσει εντελώς ένα ζώο με το αμάξι το πεζοδρόμιο και εκεί παίρνω την γεναία απόφαση να κολυμπήσω στον παράδρομο ενάντια στα κύματα ύψος 30 εκατοστών.....@@ τα ΝΙΚΕ παρέδωσαν πνεύμα με το πρώτο σπλάτς και εκεί παραδόθηκα στην βροχή.....έφθασα στο γραφείο πιό βρεγμένος από ποτέ...
Ηθικό δίδαγμα...δεν αλλάζω με τίποτα το αδιαβροχάκι μου,το κρανάκι μου,τις μπότες και το μηχανάκι μου,όσο και να ρίχνει πιό στεγνός φθάνω πάντα.
Lesson learned the hard way.![]()
Keep spamming!!!:a13:
Πραγματικά λέμε!!
Βύρωνα το λέω με όλη την σημασία,10 χρόνια έρχομαι στο γραφείο με το μηχανάκι και ΠΟΤΕ δεν έφθασα τόσο βρεγμένος στο γραφείο.Θα περάσει νερό στον καβάλο(λόγω παλιού αδιάβροχου),στα γάντια πότισμα και τέλος!Με την προυποθεση οτι εχεις ντυθει σωστά μόνο αυτά παθαίνω πάντα σε τέτοιες βροχές.![]()
Keep spamming!!!:a13:
Μολις έφτασα στη δουλειά στον Ταυρο ,Πειραιώς πιο χαμηλά απο την Χαμοστέρνας.
Πολλά αυτοκίνητα μισοβουλιαγμένα και παρατημένα, κι ενα Hornet να σηκώνει κυμα, είχε και δυνατό ρεύμα στην Πειραιώς!
Η αστυνομία ειχε κλείσει την Πειραιώς στην Πετρου Ραλλη αλλά εγώ συνέχισα.
Ευτυχως δεν εφτασε το νερό μεχρι το φίλτρο κι εφτασα, το Camel Trophy ειναι για ρούληδες, το Athens Trophy ειναι σε αλλο επίπεδο.
edit: Εχω βγάλει μπότες και κάλτσες, το νερό έφτασε στο γόνατο οταν αναγκάστηκα να πατήσω κάτω.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Σήμερα γράφω στο car.gr. Όταν σταματήσει the end of all days θα απαντήσω.
hardcore κατασταση..
Η οδήγηση στα Αθηναικά ποτάμια είναι αρκετά tricky τουλάχιστον με street μηχανάκι...