Ενημερώθηκε το 1ο post του παρόντος με ορισμένους ακόμη περιορισμούς.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ναι εεε???
Κι έλεγα κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει......
Ααααα ρε!!! Αυτά που σκέφτομαι παρά πέντε τα κάνετε και τέταρτο
Πέραν της πλάκας τώρα, απορία γιατί κάτι μου τράβηξε την προσοχή. Είδα κάποιες αγγελίες με ποσταρίσματα από μέλη. Ερωτήσεις για επεξηγήσεις κλπ κλπ κλπ. Αυτό δεν ήταν που θα κοβόταν με τον κανονισμό που αναφέρεται στο παρόν thread??
Από περιέργεια ρωτάω και σχωράτε με άμα δεν κατάλαβα εγώ καλά.
Ε ναι . Είναι φυσιολογικό. Υπάρχουν χρίστες 2 ταχυτήτων .
Εγώ να μην μπορώ να ρωτήσω ,αλλά ο μοντερέιτορ που ενδιαφέρεται για το μηχανάκι , μπορεί να ρωτάει τα πάντα . Γιατί ο 2ος κινητήρας ; Πουλιέται χώρια ; κτλ κτλ και με παραπάνω από ένα πόστ .
Δεν είναι τίποτα μεμπτό , ίσα ίσα που δόδονται περισσότερες πληροφορίες για το αντικείμενο που είναι προς πώληση ....Αλλά κατά τη γνώμη μου , αφού δεν επιτρέπεται από τον καθένα μας , ας γράφετε και σεις με πμ .
Είναι σαν τον μπάτσο που κυκλοφορεί χωρίς κράνος σε κλειστή κοινωνία και τον βλέπουν οι υπόλοιποι που φαγαν τις κλίσεις ενα πράμα ...
Φαίνεται κάπως δηλ στους υπόλοιπους ...
Γνώμη μου ...
![]()
...Και δεν μιλάω για τις υποδήξεις προς τον συγγραφέα της αγγελίας για ελλειπή στοιχεία ... Μιλάω για αγγελία που φαίνεται καθαρά το πρωσοπικό ενδιαφέρον από τον Μοντ (ο οποίος είναι από τους καλύτερους εδώ μέσα )
Θα σου απαντησω προσωπικα
Αν ενδιαφερομαι για κατι που ειναι προς πώληση θα στειλω πμ στον πωλητη.
Αν πρεπει να βαλει πληροφοριες στην αγγελια του παραπανω ή αν θεωρω οτι πρεπει να εξηγησει αν υπαρχουν χαρτια πχ για το κινητηρα που πουλαει και δεν ειναι κλαμμένος απο καποιον θα το κάνω μεσα στο νημα και οταν εξηγήσει θα καθαριστεί το ποστ.
Βεβαια με αυτους τους περιορισμούς μέλη που είναι αρκετό καιρό εδωπέρα και γνωριζουν πως λειτουργούμε ανεβάζουν 'σωστες' αγγελίες (καλα οχι ολοι προφανως).
Οι 'αλεξιπτωτιστες' χαλούσαν τη σούπα συνηθως
Επειδή δε σε προλάβα καθωτι απαντουσα
Εισαι σιγουρος οτι ηταν προσωπικό ενδιαφέρον? Μηπως ρωτούσε για άλλο λόγο?
Ξερω σε ποια αγγελια κανεις αναφορά και ποιος ειναι ο καλυτερος μοντ που λες (αληθεια ποτε ειχαμε ψηφοφορία) αλλα εισαι 100% σιγουρος για τους λογους που ρωτουσε?
Μιλάω για αυτήν την αγγελία που αν δεν πειραχτεί ...Θα φανεί καθαρά τί λέω http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=134251
Τον γουστάρω αυτόν τον μοντ ...Γιατί είναι καλός και βοηθάει ...'Όχι σαν κάτι άλλους που ειρωνεύονται συνεχώς κάποια νέα μέλη ή κάποιους άλλους που επειδή πήγαν στην άλλη άκρη του κόσμου...Έπιασαν τον παπά από τα @@ .
Και εσύ μου άρεσες , μέχρι που μου έδωσες εκείνη την προειδοποίηση ...και δεν μπορώ να την βγάλω από το προφιλ μου
Χωρίς κανένα ιχνος αντιπαράθεσης ...Λεω πως οταν εγώ ας πούμε δεν μπορώ να αναρτήσω ακατάληλο υλικό ...Δεν θάλω να βλέπω κάποιον άλλο να το κάνει ,μόνο και μονο επειδή μπορεί .
Αυτό λέω .....Δεν πάει όμορφα που λένε και στο χωριό μου