ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
εγω δεν καταλαβαινω γιατι διαμαρτυρεστε....
ολοι "εσεις" που κλαιτε και χτυπιεστε και βριζετε και λετε δεν μπορει να ειναι τοσο μαλακες και να μην καταλαβαινουν οτι ειναι γελοία αυτα που κανουν κλπ κλπ κλπ., "εσεις" οι ιδιοι ειστε που θα τρεξετε πρωτοι να το πληρωσετε γιατι "ετσι οριζει το κρατος" και " που να μπλεκουμε τωρα" και και και και και ........και μετα θα κανετε ενα βιντεακι διαμαρτυριας ή θα κανετε ενα ποστ στο μαλακιαbook, ή θα κανετε κανα ποστακι σε φορουμς με εντονο υφος κλπ κλπ κλπ και θα πεσετε για υπνο αγανακτησμενοι αλλα ηρεμοι γιατι οτι μπορουσατε το κανατε!!
οποτε save time , και μην κλαιγεστε τζαμπα. οταν ερθει η ωρα, μπορειτε να κλαφτειτε τοτε.
επειδη πολυ τα μνημονευετε......να υπενθυμισω οτι δεν εχουμε τετοια να μας παρουνε.φροντιζουμε καθε φορα να λεμε διαφορα και στο τελος να τα βαζουμε στο πατο μας σφιγγοντας ακομα περισσοτερο το ζωναρι.
τα ιδια λεγαμε για τις μειωσεις των μισθων και των συνταξεων,για τα κτεο,για τις πινακιδες,για τα τελη,για τα χαρατσια,για τον φορο στο πετρελαιο θερμανσης κλπ και τελικα απο το θα παρουνε τα @@μας φτασαμε στο σκασε και κολυμπα.
οχι τπτ αλλο, να μη νομιζετε οτι εχετε και @@ το λεω.
μιχαλη εννοειται οτι δεν τα λεω προσωπικα για σενα ε!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Καλά τα λες, αλλά εκ των πραγμάτων η πάλαι ποτέ μεσαία τάξη ζει με συμπλέγματα του "πληρώνω γιατί είμαι νόμιμος", "μην παμε και φυλακή" κλπ....
Το θέμα θα γίνει ορατό όταν η φοροδωτική ικανότητα πέσει στο 0... Δεν αργούμε βέβαια... ή καλύτερα, έχουμε ήδη φτάσει...
Τώρα θα δούμε το τι μελλει γεννέσθαι από την τρόικα/κυβέρνηση/αόρατες δυνάμεις του σκότους.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Προσεχώς και αλκοτέστ στα σπίτια μας, βεβαίωση κλήσης αν μιλάμε στο κινητό, ενώ σε περίπτωση σεισμού, όλα τα ακίνητα στην περιοχή που επλήγει θα πληρώνουν πρόστιμο για επικίνδυνους ελιγμούς...
ποιος εισαι συ που θα ανακοψεις την "ροη" χρηματος στην αγορα?
ο Πρωθυπουργος ειναι ταπεινος χαρακτηρας, εχει σχεδιασει την αναπτυξη με μικρα και σταθερα βηματα (πολυ μικρα) ....
κοιτα να δεις που τα παιδια μας θα κουβαλανε τα μπαστουνια του γκολφ στους Αραβες και τους Γιαπανεζους... για 250 ευρω... και θα ειναι οι προνομιουχοι...
Accipere quam facere praestat injuriam