Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 43

Θέμα: υπνική άπνοια

Banned
    δε ξερω αν εχω θεμα με αμυγδαλες.παντως ισως να παιζει κατι με το διαφραγμα,το χειμωνα πολλες φορες σαν να μπουκωνει το συστημα,ισως να οφειλεται και στην μηχανη που εισπνεω κρυο αερα (πλεον παντα με κλειστη ζελατινα). οταν λες βελτιωθηκε η κατασταση σου; πως ηταν και πως εισαι; τι αλλαγες εχεις δει και τι μετρα πηρες;
    σχεδον σταματησε το ροχαλητο,η καλυτερα μειωθηκε στο ελαχιστο.κακοσμια στοματος λογω πυωδης αμυγδαλιτιδας τελος.τωρα εσυ μπορει να μην εχεις.αλλα να εχεις μονο στραβο διαφραγμα.επειδη απο μικρος ετρεχα σε ωρλ κλπ γραφω αυτα που εχω κανει και τι περασα.η μυτη φροντιζει να υγραινεται ο λαιμος γενικα,αν ειναι βουλωμενη-συναχι η μονιμα βουλωμενη(διαφραγμα)αυτο δεν ειναι εφικτο.αποτελεσμα να δυσκολευει η αναπνοη ξηροτητα του λαιμου κλπ.με ενα απλο τεστ που μου εδειξε ωρλ θα καταλαβεις αν εχεις στραβο-σπασμενο διαφραγμα.πιεσε την μυτη σου ολη προς τα δεξια αριστερα πανω και κατω,σε ολες αυτες τις φασεις εισπνευσε και εκπνευσε αερα,αν σε καποιο απ αυτα αναπνεεις-εκπνεεις καλυτερα,σιγουρα τοτε σιγουρα εχεις θεμα με το διαφραγμα.εκτος των αλλων το στραβο διαφραγμα επιδεινωνει καταστασεις ιγμοριτιδας-χρονιας και μη.ολα στο κεφαλι μας επικοινωνουν και ερχονται σε επαφη,μυτη λαιμος,αυτια,ματια.γνωμη μου βρες εναν καλο ωρλ,και αυτος θα σου υποδειξει περαιτερω γιατι καλως στα περιεγραψα αλλα απο ανθρωπο σε ανθρωπο διαφερουν,αυτα ηταν η δικη μου κλινικη εικονα οκ?οποτε πρωτα ωρλ και μετα τεστ υπνου κλπ.για ποιο πολλα την ανοιξη που θα κανω επεμβαση στο διαφραγμα μου.πιστευω να βοηθησα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf
    ολοι βοηθησατε με τον τροπο σας,ακομη και κατι αρνητικα σχολια που λενε "τι κανεις εδω ρε φιλε?!", στα οποια δεν θα ηθελα να δωσω περαιτερω εκταση.....μελετη υπνου θα παιξει συντομα...και θα ενημερωσω!

ευχαριστω
    ABS στην μηχανη σου.....ισον DUREX στο π***ι σου ! ! !

http://img5.imageshack.us/img5/9361/urlx.gif

Εκτός από triplex καρδιάς που θα κάνεις οπωσδήποτε, να ξέρεις σίγουρα πως η άπνοια στον ύπνο έχει άμεση σχέση με τη λειτουργία του εγκεφάλου, δεν γίνεται σωστή οξυγόνωση γι αυτό κι όταν ξυπνάς νιώθεις πως δεν κοιμήθηκες καθόλου.
    Θα συμφωνήσω κι εγώ πως η συζήτηαη για τόσο σοβαρά ιατρικά θέματα σε ένα φόρουμ είναι απλά συζήτηση που δεν μπορεί να υποκαταστήσει με κανένα τρόπο την εξέταση και την διάγνωση του ιατρού.

Μέλος Το avatar του/της freco
    Ρε παιδιά. Μια ερώτηση έκανε το παλικάρι για να έχει μια εικόνα πριν ξεκινήσει να τρέχει στους παραδόπιστους γιατρούς. Δεν μας ζήτησε έγκυρη διάγνωση και συνταγή φαρμάκων. Σαφώς και δεν περιμένει να πάρει ιατρικές απαντήσεις από ένα φόρουμ και δη μοτοσυκλετιστικό. Εννοείται.

ΥΓ. Άσε που δεν φαίνεται και κανένας χαζός. ΚΤΜ 990 έχει.
    Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από freco Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδιά. Μια ερώτηση έκανε το παλικάρι για να έχει μια εικόνα πριν ξεκινήσει να τρέχει στους παραδόπιστους γιατρούς. Δεν μας ζήτησε έγκυρη διάγνωση και συνταγή φαρμάκων. Σαφώς και δεν περιμένει να πάρει ιατρικές απαντήσεις από ένα φόρουμ και δη μοτοσυκλετιστικό. Εννοείται.

ΥΓ. Άσε που δεν φαίνεται και κανένας χαζός. ΚΤΜ 990 έχει.

το οτι ροχαλιζεις πολυ δεν παει να πει πως και καλα εχεις θεμα με απνοια, κανε μια μελετη υπνου και μετα ασχολισου για bi-pap και ci-pap...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

απο εβδομαδα θα εχω νεοτερα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της calmen

μπαινω καθε μερα..αλλα δεν γραφω συχνα...

αλλα μετα το ποστ του φιλου νομιζω οτι εκλεισα..
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!ΧΑΧΑΧΑ

NOMIKA,ΠΟΛΙΤΙΚΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΑΝΑΡΧΙΚΑ,ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ,Χ.Α, που και που για μηχανες..τωρα και ΙΑΤΡΙΚΑ..XAXAXA το moto.gr apla γ@μα@ ει!!!! χαχαχα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από calmen Προβολή μηνύματος

NOMIKA,ΠΟΛΙΤΙΚΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΑΝΑΡΧΙΚΑ,ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ,Χ.Α, που και που για μηχανες..τωρα και ΙΑΤΡΙΚΑ..XAXAXA το moto.gr apla γ@μα@ ει!!!! χαχαχα
    ναι καλά γέλα εσύ, εδώ γίνονται θαύματα δεν παίζουμε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από calmen Προβολή μηνύματος

Mέχρι και για τηγανια τεφάλ ξέρουμε να σου πούμε.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Mέχρι και για τηγανια τεφάλ ξέρουμε να σου πούμε.
    ...επίσης...χτυπα στο google "θερμοπομπος ή κονβεκτορας" και δες 3ο-4ο αποτέλεσμα στην πρώτη σελίδα.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Καλά με τα Ιατρικά δεν είναι θέμα του Forum μόνο. Ολοι οι Έλληνες αν τους πεις "Ξέρεις κατι, πονάω στο πόδι πχ" θα σου βγάλουν μια διάγνωση στο μπαμ-μπαμ.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Καλά με τα Ιατρικά δεν είναι θέμα του Forum μόνο. Ολοι οι Έλληνες αν τους πεις "Ξέρεις κατι, πονάω στο πόδι πχ" θα σου βγάλουν μια διάγνωση στο μπαμ-μπαμ.
    Φάρμακα να μη παίρνουμε επειδή τα παίρνει καποιος γνωστός, όσο για τη διάγνωση, λόγια είναι και τα παίρνει ο αέρας.

η μελετη υπνου εδειξε 14 απνοιες την ωρα ανασκελα,5 απνοιες την ωρα κοιμομενος πλαγιως δεξια και 1 απνοια πλαγιως αριστερα...

ο φοβερος ιατρος εκανε την τρομερη διαγνωση και μου ειπε! "να κοιμασαι πλαγια αριστερα" !....

"γιατρε καλα μου τα λες,να κοιμαμαι αριστερα...αλλα γιατι κανω απνοια;"
    "μη το ψαχνεις..."
    "τι μη το ψαχνω;; ποια ειναι η αιτια του προβληματος;"
    "...να κοιμασαι αριστερα,και αν δεν νιωσεις καλυτερα ξαναελα να δουμε μασκες οξυγονου κτλ κτλ..."
    "αυτο ειναι αντιμετωπιση του συμπτωματος!γνωριζετε απο τι προκαλειται η απνοια;;;;"
    "να κοιμασαι αριστερα!!!!"

πηγα στους ειδικους.......και νιωθω καλυτερα!

1)αντι να κανουν καμια μελετη της προκοπης για να βρουν τα αιτια και πως θα τα αντιμετωπισουν,αρκουνται στο να διαβασουν ενα χαρτι και να επαναλαβουν τις μετρησεις......χαιρω πολυ,το κανα και μονος μου!!!
    2)παροτι ασφαλισμενος,πληρωσα δυο φορες απο 5 ευρω για να με δει ο γιατρος!!! για ποιο λογο;και περιμενα στην ουρα 150 ατομα.......4 ωρες στο νοσοκομειο....

παντως το δωματιο ηταν καθαρο και ανετο.....μονο τα 4734843 καλωδια που μου εβαλαν δεν βολευαν και πολυ...

πιστευε και μη ερεύνα

χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ