Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Για πες μας τι απαντάνε οι Τζένες, το χα πάντα περιέργεια να στείλω Μετά πας στο παροχό σου να σε βοηθήσει να γλυτώσεις τις τρελές χρεώσεις. Άσε, πριν από χρόνια, όταν μου έστειλε μύνημα το Τζενάκι, ο κεφτές απάντησα "λάθος αριθμό έκανες κοπέλα μου"......
Inner Fear project επιστρέψαμε!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Μετά πας στο παροχό σου να σε βοηθήσει να γλυτώσεις τις τρελές χρεώσεις. Άσε, πριν από χρόνια, όταν μου έστειλε μύνημα το Τζενάκι, ο κεφτές απάντησα "λάθος αριθμό έκανες κοπέλα μου"...... Έλα πες την αλήθεια, διαβάζει η γυναίκα το μοτοφορουμ ε;
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas ρε παιδια μηπως ειναι αυτηhttp://www.youtube.com/watch?v=cYgHzgy0Z6E η τζενη??? Καλό ήταν αυτό βρε. Δεν το περίμενα.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely "These violent delights have violent ends And in their triumph die, like fire and powder Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Έλα πες την αλήθεια, διαβάζει η γυναίκα το μοτοφορουμ ε; Σσσσσσσσσσσσσσσςςςςςς!!!!!