ναι 280
ναι 280
εκει φιλε μου αλλα δεν ξερω απο νουμερο τι παιζει...εγω θα κανω υπομονη 2-3 μερες και θα παραγγειλω....και το qwest εχει χαμηλη τιμη σαν αρχικη σε καινουργιο μοντελο..αμα επαιζε γερη εκπτωση θα εφτανε 200 ευρω
ενταξει, το εκαψες...
τα μαγαζια αυτα, διωχνουν τα περσινα σχεδια για να υπαρχει ροη και να φερνουν τα φρεσκα + για να μη κρατανε πανω απο 1 χρονο κρανη για να μην "μπαγιατευουν"
αλλα αν ψαχνεις καινουριο SHOEI με κατω απο 200 ... πας σε αλλη κατηγορια.... Shark UVEX κλπ....
Accipere quam facere praestat injuriam
τι εκαψα?
εχει το μαγαζι εκπτωση στα σοει για να φυγουν
τα κρανη δεν μπαγιατευουν απο αποψη αντοχης η κατι αλλο παρα μονο απο εμπορικους λογους νεα σχεδια πχ
το να παρω ενα περσινο κρανος στα 300 ευρω δεν με χαλαει καθολου καθως εδω ακομα και 4 χρονων κρανη ειναι ακριβοτερα απο περσινο κρανος..ακομα και κρανος μοντελο του 2006 ειναι ακριβοτερο εδω
το κουεστ το εχει στα 426 με γραφικα νεο μοντελο και 330 μονοχρωμο χωρις εκπτωση...με εκπτωση ποσο θα παει λες?
κ ειδικα με τοσο μεγαλες που κανουν .clearance η μαζικη αγορα η οτι θες πεστο
εδω ειχε 450 το xspirit 2 μαζι με μεταφορικα και το lidsdirect ειχε βαλει για λιγο καιρο στα 380!!!! xspirit2 ....τι παλια μου λες?
το πρωτο που εχει νουμερα http://www.helmetcity.co.uk/products...ueror-TC5.html κανει 269 λιρες 312 ευρω τελικη τιμη μιας κι εχει δωρεαν μεταφορικα για πανω απο 150 λιρες.