Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: Fazer 600 VS Hornet 600

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    To Fazer που κοιτας ειναι πολύ καλό μηχανάκι, και θα σε καλύψει απόλυτα πιστευω. Πάντα μου άρεσε σε αντίθεση με τα μεταγενέστερα Fazer 600.

Oμως το Hornet εχει πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής, κατι πολύ χρήσιμο στην Σκωτία! Καβαλούσα Yamaha 2 χρόνων (TDR250) στην βόρεια Αγγλία και ειχε αρχίσει να σκουριάζει το πλαίσιο, ενω οι δαγκάνες των φρένων ήθελαν καλό καθάρισμα στα εμβολάκια σε καθε αλλαγή τακακιών για να μην κολλάνε και service/τσιμούχες πολύ συχνά επίσης. Τις επηρρεάζει πολύ ο χειμώνας.
    Ειναι ενα θεμα όλων των Yamaha αυτό δυστυχώς.
    Οπως ειπώθηκε και πιο πανω αν πας για Hornet θες αυτό με τον 17ρη εμπρός οπωσδήποτε.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος
    Μου αρέσει η δημοκρατική γεματη στοιχεία επιχειρηματολογία σου...

γνωρίζω ότι το είχες...πες και ένα μικρό ρεζουμέ να ψηθώ...και αν υπάρχει και κανα κακό πεστο και αυτό...ντοντ μπι σάι που λεν και στο χωριόμ...

Η αλήθεια είναι ότι από όσα παίζουν αυτή την στιγμή ένα φειζερ με ψήνει τρελά αλλά είναι λίγο μακρυά...αν το προλάβω...
    δεν χρειαζεται να σε ψησω.δεν θα βγαλω εγω.ετσι ειπα απλα μια γνωμη και τελειως δημοκρατικα σε αφηνω να αποφασισεις.το κακο του ηταν οτι δεν ηταν r6, η μαλλον r6 ηταν με κομενες επιδοσεις.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

non serviam Το avatar του/της kachius
    Troop, εσύ το fz6 δεν είχες? ( αυτό δηλαδή ) που ήταν όντως "κομμένο" r6,
    To fzs που κατάλαβα ότι ψάχνει ο Louki, είναι αυτό ή αυτό που είναι βασισμένο στο thundercat
    Ξέρω από βέσπα!

Banned
    To fazer είναι απόλυτα αξιόπιστο και το μοτέρ του είναι καθολικά καλύτερο του hornet (ισχύς, ποιότητα λειτουργίας, κατανάλωση, ροπή από χαμηλά).
    Το ίδιο ισχύει και με τα φρένα του που υπερτερούν σε αίσθηση κι ακόμα περισσότερο σε δύναμη.
    Το hornet έχει λίγο πιο σπορ πλαίσιο, ενώ το fazer κάπως παράξενη θέση οδήγησης κι αίσθηση στο στρίψιμο (πράγμα όμως που θα το συνηθίσεις).
    Για μένα, πάρε το yamaha.

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Καβαλούσα Yamaha 2 χρόνων (TDR250) στην βόρεια Αγγλία και ειχε αρχίσει να σκουριάζει το πλαίσιο, ενω οι δαγκάνες των φρένων ήθελαν καλό καθάρισμα στα εμβολάκια σε καθε αλλαγή τακακιών για να μην κολλάνε και service/τσιμούχες πολύ συχνά επίσης. Τις επηρρεάζει πολύ ο χειμώνας.
    Ειναι ενα θεμα όλων των Yamaha αυτό δυστυχώς.
    Ναι, όντως κι εμένα το TRX την είχε ακούσει άσχημα από τις σκουριές στην Ουαλία. Φτίαχνουν και αυτούς τους στενούς κωλοδιάδρομους και δεν μπορούσα να το βάλω μέσα στο σπίτι.

Το hornet μου άρεσε πάντα περισσότερο από πλευράς εμφάνισης (πιο κλασσικό κι έτς ) αλλά δεν έχω οδηγήσει ποτέ. Το fazer που έχω μερικές εμπειρίες είναι μηχανάκι που τα κάνει όλα (παπί, ταξίδι, καφέ το πρωί...)
    WHO RUNS THE SHOW

Η δικη μου εμπειρια παντως πανω στο δικο μου SA(2004-2008) ειναι η εξης: Δε μπορω να βρω μηχανακι να το αλλαξω...
    Κατα τ'αλλα, νομιζω οτι το κριτηριο που αναφερθηκε παραπανω σχετικα με τη σκουρια, ειναι πολυ σημαντικο! Αλλα μαλλον καλυτερα να ρωτησεις το κλαμπ του τρελλαρα/ για να μαθεις λεπτομερειες επι τουτου...
    There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

Moderator
    Aπ ότι βλεπω δεν βελτιώθηκαν τα πράγματα σχετικά με τις δαγκάνες της Yamaha από τότε που ημουν εγω Αγγλια και καβαλαγα το TDR (1991-1994).

http://www.motorcyclenews.com/MCN/bi...er-1998-2004-/

http://www.bikesandtravels.co.uk/bik...ide=156&info=1

Ψαξου και στο forum των Fazerαδων που σου εβαλε ο Rizla παραπάνω και μπες και στο http://www.hondahornet.co.uk/ να διαβασεις και για τα Hornet.

Καλές βόλτες οτι κι αν διαλέξεις!

Να εχεις υπ όψιν οτι τα συνεργεία έιναι ακριβά και να διαλέξεις μηχανάκι χωρίς κανένα πρόβλημα, ούτε ψιλόπρόβλημα.
    Τα ΜΟΤ κανουν καλό έλεγχο και ειναι δεικτης της καταστασης της μοτο, να ζητησεις και τα παλιά ωστε να δεις την ιστορία της μοτο που θα παρεις.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kachius Προβολή μηνύματος
    Troop, εσύ το fz6 δεν είχες? ( αυτό δηλαδή ) που ήταν όντως "κομμένο" r6,
    To fzs που κατάλαβα ότι ψάχνει ο Louki, είναι αυτό ή αυτό που είναι βασισμένο στο thundercat
    σωστα θυμασαι.και καλα καταλαβαμε και οι 2.δεδομενου ομως οτι ο απογονος του thundercat ειναι το r6, καπως ετσι απογονος του φειζερ ηταν αυτο που ειχα εγω
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Συγκαμένο μέλος Το avatar του/της Drake Ramore
    Fazer. Καλύτερα περιφερειακά, καλύτερο περπάτημα στο ταξίδι.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Aπ ότι βλεπω δεν βελτιώθηκαν τα πράγματα σχετικά με τις δαγκάνες της Yamaha από τότε που ημουν εγω Αγγλια και καβαλαγα το TDR (1991-1994).

http://www.motorcyclenews.com/MCN/bi...er-1998-2004-/

http://www.bikesandtravels.co.uk/bik...ide=156&info=1

Ψαξου και στο forum των Fazerαδων που σου εβαλε ο Rizla παραπάνω και μπες και στο http://www.hondahornet.co.uk/ να διαβασεις και για τα Hornet.

Καλές βόλτες οτι κι αν διαλέξεις!

Να εχεις υπ όψιν οτι τα συνεργεία έιναι ακριβά και να διαλέξεις μηχανάκι χωρίς κανένα πρόβλημα, ούτε ψιλόπρόβλημα.
    Τα ΜΟΤ κανουν καλό έλεγχο και ειναι δεικτης της καταστασης της μοτο, να ζητησεις και τα παλιά ωστε να δεις την ιστορία της μοτο που θα παρεις.
    Άρη είμαι στο ψάξιμο, ή μάλλον έρευνα αγοράς σωστότερα, πολύ καιρό τώρα και γνωρίζω άριστα την θεωρεία...στη πράξη να δούμε τι θα κάνουμε μιας και η ριξιά είναι μία και ελπίζω να είναι και καλή... η απόφαση μοιάζει να είναι περίπλοκη αλλά στην πραγματικότητα τελικά το timing θα καθορίσει τα πάντα...Αυτή την στιγμή έχω 3 υποψήφιες, από μία για τις ήδη γνωστές με τα ίδια φράγκα, μίλια, αξεσουάρ, εξωτερική κατάσταση αλλά σε διαφορτιά μέρη και μια τρικυλινδρη "λαίδη" λίγο γηραιότερη αλλά καλοστεκούμενη, φτηνότερη, αλλά στου διαόλου την μάνα....Το χρήμα είναι περιορισμένο και ο ελεύθερος χρόνος λίγος...αν προλάβω να πάω σε μια από τις τρεις θα είμαι ευχαριστημένος...μάλλον θα κινηθώ πρώτα προς το γιαμάχα...
    Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, φώτισαν αρκετά την κατάσταση...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Moderator
    Αν ημουν Αγγλία θα έπαιρνα ενα VFR.
    πχ
    http://www.autotrader.co.uk/classifi...1500?logcode=p

Ασε που εγω θα έπαιρνα πιο παλιό και όμορφο (για μενα ε?) 750, στα μισα λεφτά!
    Εχει τρομερή ποιότητα κατασκευής και θα είναι πολύ καλό μηχανάκι και πολύ πιο ΄καινούριο' απο οποιοδήποτε άλλο σε αυτα τα χρήματα.
    Σκέψου το.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αν ημουν Αγγλία θα έπαιρνα ενα VFR.
    πχ
    http://www.autotrader.co.uk/classifi...1500?logcode=p

Ασε που εγω θα έπαιρνα πιο παλιό και όμορφο (για μενα ε?) 750, στα μισα λεφτά!
    Εχει τρομερή ποιότητα κατασκευής και θα είναι πολύ καλό μηχανάκι και πολύ πιο ΄καινούριο' απο οποιοδήποτε άλλο σε αυτα τα χρήματα.
    Σκέψου το.
    Το έχω ψάξει εξωνυχιστικά και το ψάχνω ακόμα, δεν το έχω βγάλει εκτός των πιθανών στόχων μου ακόμα...ΑΛΛΑ, όσα έχω δει κοντά στο δικό μου μπάτζετ (μαξ 1500 λιρες...τόσο ελπίζω και για το φειζερ...) όλο και κάποιο κουσούρι είχαν...χρειάζετε να ανέβεις στα 2000-2500 για κάτι της προκοπής και δεν με παίρνει...
    Και όταν υπολογίζω μπάτζετ μιλαω για το σύνολο των χρηματων που θέλει το μηχανάκι για να κυκλοφορήσει (πλην ασφάλειας). όταν λοιπόν το ένα θέλει σίγουρα λάστιχα, το άλλο αλυσιδογράναζα και λοιπά μαζέματα για να περάσουν ΜΟΤ που δεν έχουν περάσει, τότε ένα VFR των 1500-1600 λιρών φτάνει στις 1800 μινιμουμ, και πάλι δεν θα είναι τζιτζι...Στην ουσία κάνω ότι ακριβώς με προτρέπεις στο προηγούμενο ποστ...ψάχνω για κάποιο χωρίς ούτε μικροπρόβλημα...ξέρω ότι αυτά εδώ στοιχίζουν...
    Στην τελική η κατάστασή μου είναι ρευστή...θα ξεκινήσω από κάπου και θα δούμε που θα καταλήξω...με ένα μπάτζετ 2500-3000 εδώ υπάρχουν τρελές επιλογές, αλλά προς το παρόν δεν είμαι για τόσα, αλλά ούτε και για να παραμένω αμήχανος παραπάνω...έχω καταλήξει πρεζάκι...γλυκοκοιτάω σκουτερόπαπα, 125άρια, μέχρι και χάρλευ....
    Πρόσχωμεν...

υ.γ. "It has the usual wear and tear marks, but nothing of concern." αυτή η μαγική προτασούλα που και εγώ στην αρχή δεν έδινα πολύ σημασία λέει πολλά για την εξωτερική κατάσταση την μηχανής που θα συναντήσεις και πίστεψέ με εδώ είναι αλλιώς... Μπορεί να λέμε για τους Έλληνες εμπόρους αλλά αυτοί είναι απλά ερασιτέχνες...εδώ μιλάμε για επαγγελματίες εμπόρους...και δεν το λέω με την καλή την έννοια...Αλλά ας μην πάμε σε κοινονοικοπολιτικές συζητήσεις...μένουμε μοτοσυκλετιστικά....
    Τελευταία τροποποίηση από LOUKILOUK; 14/03/2013 στις 22:12.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος
    αλλά ούτε και για να παραμένω αμήχανος παραπάνω...έχω καταλήξει πρεζάκι...γλυκοκοιτάω σκουτερόπαπα, 125άρια, μέχρι και χάρλευ....
    Πρόσχωμεν...
    Αν αρχίσεις να κοιτάς και ΚΤΜ να πας άμεσα σε γιατρό

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Αν αρχίσεις να κοιτάς και ΚΤΜ να πας άμεσα σε γιατρό
    Τα ΚΤΜ Aristidi μου είναι για να τα καβαλάς...ΟΧΙ να τα κοιτάς...και από γιατρούς άλλο τίποτε, με έχουν δει πολλοί...εκτός από ψυχίατρους φυσικά...

με τον πόνο μου παίζετε κωλόπαιδα...σόρρυ κιόλας...

Δυο πράγματα (πέρα από τους ανθρώπους...) μου λειψαν εδώ πέρα ρε φίλε, η μηχανή μου και ο ήλιος...και τα δυο μαζί εκρηκτικός συνδυασμός...

Καλά να είμαστε να καβαλάμε παίδες...ότι κάνει κέφι ο καθείς...

Moderator
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. suzuki gsr 600 vs hornet
    από address στο forum Suzuki
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2014, 03:13
  2. Fazer 600 vs Cbf 600 !!!
    από Zan Klon στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2010, 07:48
  3. Z 750 vs Hornet 600
    από Panopticon7 στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2010, 19:48
  4. Fazer 600 Vs Hornet 600
    από KNOTIS21 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2006, 13:45

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα