εγω παλι δεν καταλαβα που ειναι το προβλημα.
2+2 5 δεν εκαναν παντα?
AFTER DARK...........
+ το οτι βρήκα και το βίντεο παλαιότερα αυτό :
http://www.youtube.com/watch?v=XXhbThOITLQ
Μια παπαρια και μιση![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πολύ ωραία το εξηγείς , και μου δίνεις την ευκαιρία να πω το εξής βασιζόμενος σε αυτά που έχω boldαρει .
Κάποιοι λοιπόν επιλέγουν να μην έρθουν σε ευθεία σύγκρουση με το πρόβλημα αλλά να γράφουν στα κρυφά αυτό που πιστεύουν και να κάνουν μία εκ του ασφαλούς επανάσταση .
Κάτι σαν αυτούς , των τελευταίων 2 χρόνων που βομβαρδίζουν στα blogs και στα φόρουμ και γράφουν , γράφουν , γράφουν ....κριτικάρουν , κριτικάρουν , κριτικάρουν .....αλλά το κεφάλι τους στο ντορβά σαν το πιτσιρικά δεν το βάζει κανείς .
" Το δέντρο της ''ελευθερίας'' πρέπει να ποτίζεται από καιρού εις καιρόν με το αίμα των πατριωτών και των τυράννων. "
ή πιο λαικά
με κλανιές δεν βάφονται τα αυγά .![]()
Το κακο ειναι οτι για οσους δεν το προσεξαν την εκτελεση δεν την κανει η <<εξουσια>> αλλα μελοι της <<κοινοτητας>> .
Γι αυτο ο μονος μαγκας πολιτικος ειναι αυτος που ειπε οτι μαζι τα φαγαμε και η φραση του δε περιλαμβανει μονο τους σημερινους κοινονους αλλα διαχρονικα αυτους που νομιμοποιουν την καθε εξουσια για προσωπικο τους οφελος -χιτες , γερμανοτσολιαδες , νενεκους , εφιαλτες , μητσοτακιδες και φυσικα αυτον τον λαο που εκανε και ανεχθηκε για προθυπουργο του τον γεωργιο ραλη ο οποιος φεινεται οτι σαν αλλος χριστοδουλος την εποχη που ο παΤΕΡΑΣ του εστεινε εκατονταδες ΕΛΛΗΝΕΣ στου τοιχους των εκτελεσεων θα διαβαζε και δεν το πηρε χαμπαρι .
μας γαμησες ρε μλκ...
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
η ξεφτίλα μας,σε βίντεο!
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες