Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 64

Θέμα: ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ

στολή, θώρακα, επιγονατίδες, πιστόνι, φλάντζες, αυτοκόλλητα, φίλτρο και πολλά αλλά... μέχρι τώρα τελωνείο δεν μ'εχει αγγίξει...
    όπως και να έχει όμως πρώτα κοιτάω ΕΕ και μετά παραπέρα!
    Μυαλό δεν θα βάλει, αυτό το κεφάλι, και κλέει υποφέρει πονά...
    Μα όσα κι αν πάθει τα ίδια τα λάθη θα κάνει ξανά και ξανά και ξανά και ξανά

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος
    εχω παραγγειλει πολλες φορες απο αμερικα χωρις τελωνειο, παντα σε καθε αγορα παιζει να φας τελωνιο, οποτε αγοραζα μονο οταν το εβρισκα στην μιση τιμη απο εδω ωστε και τελωνιο να περναγε, παλι κερδος θα ειχα... αυτα ομως παλια κατα το 2007 μερια οταν ειχε παρει ο στονερ το πρωταθλημα, τωρα δεν ξερω τι παιζει αλλα οι τιμες απο αμερικα εχουν αλλαξει και βρισκεις ευρωπη πολυ καλυτερες και χωρις καθολου αγχος...
    εχω ψαξει αρκετα site και απο τα πιο γνωστα ολα δηλαδη αλλα υπαρχει μεγαλη διαφορα δυστυχως !τωρα θελω να το ψαξω λιγο ακομα και αν τελικα δνε βρω ακρη απο την αμερικη θα παραγγειλω απο ευρωπη και θα γλιτωσω καμποσα αλλα πιο λιγα αλλα ενταξει νομιζω δεν ειμαστε σε καιρους για τετοιες "ριψοκινδυνες" κινησεις απλα θελω να το ψαξω οσο περισσοτερο γινεται

στηριξτε την εγχωρια αγορα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Ενδεικτικά για ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου από HΠΑ αξίας €90 μου ζήτησαν για εκτελωνισμό €137...Πήραν με το συμπάθειο τα παπάρια μου από εμένα και παρέλαβα τελικά το εμπόρευμα άνευ εκτελωνιστικών κερατιάτικων.
    Και πως το κατάφερες αυτό;
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KaTaNaS Προβολή μηνύματος
    στηριξτε την εγχωρια αγορα

Όταν η εγχώρια αγορά μάθει να μην κοροϊδεύει τον πελάτη, θα την στηρίξουμε!!!
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Viper4 Προβολή μηνύματος
    Όταν η εγχώρια αγορά μάθει να μην κοροϊδεύει τον πελάτη, θα την στηρίξουμε!!!
    Να κάνετε καλύτερη έρευνα αγοράς.

Αν κάποιος ψάχνει φούστα μπλούζα (σε εντουράδικο ρουχίσμό) με 80 ευρω απο αμέρικα, μπορεί κάλιστα να βρει με 100 € απο την πόλη του.

Αν κάποιος ψάχνει φούστα μπλούζα (σε εντουράδικο ρουχίσμό) με 80 ευρω απο αμέρικα, μπορεί κάλιστα να βρει με 100 € απο την πόλη του.
    Πήρα μπουφάν δερμάτινο bering που στην Ελλάδα μου το άφηναν 390 ευρώ από 410 (ομολογώ πως δάκρυσα από την υπερπροσφορά που μου έκαναν σαν πελάτη) με μόνο 160 ευρώ με δώρο τα μεταφορικά από εξωτερικό. Το κράνος που έχω τώρα από 390-400 ευρώ στην Ελλάδα το πήρα με 100 ευρώ + 16 ευρώ τα μεταφορικά από εξωτερικό.
    Το κράνος της κοπέλας μου μας το άφηναν στην Ελλάδα 150 ευρώ, το πήρα από αμερική με 75 σύνολο μαζί με τα μεταφορικά.
    Και άλλα πόσα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ παραδείγματα που βαριέμαι να αναφέρω, πόσο μάλλον να έλεγα και των φίλων και γνωστών...

Ένα από τα μπουφάν κορντούρα που έχω το πήρα από Ελλάδα καθώς το είχε ακριβότερα μόνο 10 ευρώ από ότι στο εξωτερικό. Και 20 ευρώ ακριβότερα να το είχε, πάλι από αυτόν θα το έπαιρνα, αλλά όχι να μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα!

Στην Ελλάδα οι περισσότερεοι πάνε να βγάλουν τεράστιο κέρδος από την μονάδα και όχι από το σύνολο των αγορών. Επίσης δεν ξέρουν τι σημαίνει προσφορά. Είναι παντού στάνταρ πως τα τελευταία κομμάτια πουλιούνται σχεδόν κόστος, στην Ελλάδα το πολύ να σου κάνει μια μικρή έκπτωση... Όσο δεν βάζουν μυαλό θα βλέπουν τα μαγαζιά τους να γίνονται δοκιμαστήρια και μόνο!!!

Banned

να την στηριξουμε ε?αφου δεν μας στηριζει αυτη.ενταξει δεν λεω υπαρχουν περιπτωσεις που καποιοι μεμονωμενοι εχουν ανταγωνιστηκες τιμες γιατι κανουν εισαγωγη ΜΟΝΟΙ τους(για εμπορους λεω)αλλιως το γραμμα παει διαφορετικα.εισαγωγεαςμεμπορος,μεσαζοντας,προμηθευτ ς κλπ.αν ολοι που βαλουν(που βαζουν)ενα ποσοστο κερδους Α στην αρχικη τιμη,στο τελος σε εμας ερχεται πολυ φουσκωμενο,γνωριζω περιπτωση φιλου λαστιχα που κανει εισαγωγη μονος του(απ οτι μου ειπε η κειμενη νομοθεσια το επιτρεπει εφ οσον εχεις ευρωπαικο α.φ.μ)κανει εισαγωγη μονος του,και με ενα λογικο κερδος τα πουλαει,απλα δεν εχει ετοιμοπαραδοτα και δεν κραταει στοκ,το ιδιο φανταζομαι γινεται σε αναλογες περιπτωσεις με αλλα ειδη,να μην επεκταθω και σε αλλα ειδη(μηχανολογικα,εξεσουαρ κλπ)τοτε η αναζητηση και η αγορα απ εξω ειναι μονοδρομος

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Viper4 Προβολή μηνύματος
    Και πως το κατάφερες αυτό;
    Συντονισμένες κινήσεις και άμεσες ενέργειες...
    α) Αμέσως μόλις με πήραν από FedEX να με ενημερώσουν για την...προσφορά τους, τους είπα πως δεν ενδιαφέρομαι και τους χαρίζω τα γυαλιά να τα φοράνε αυτοί. Παράλληλα, τους ενημέρωσα πως έχω ενημερώσει την εταιρεία στις ΗΠΑ για την τακτική τους, τα κεντρικά της FedEX και την τράπεζά μου κάνοντας αμφισβήτηση συναλλαγής.
    β)Έστειλα mail στην εταιρεία που μου έστειλε το εμπόρευμα εξηγώντας τους αναλυτικά και επισυνάπτοντάς τους την προσφορά της FedEX, όπου σε μέσες άκρες τους έγραψα πως ενώ σύμφωνα με την FedEX μπορώ εναλλακτικά να πάω μόνος μου στο τελωνείο και να κάνω εκτελωνισμό με δικές μου διαδικασίες χωρίς να τους πληρώσω την προμήθεια, στην πραγματικότητα αυτοί παρακρατούν τα απαραίτητα έντυπα για να προβείς στον εκτελωνισμό και σου ζητάνε €25 κερατιάτικα για να σου παραδώσουν χαρτιά που ανήκουν σε ΕΜΕΝΑ. Πολύτιμος αρωγός στάθηκε η εμπειρία άλλων παιδιών εδώ μέσα που τους έκαναν το ίδιο πράγμα. Εγώ είχα διαβάσει εδώ πως σου ζητάνε €25 για να σου παραδώσουν το invoice και όταν με πήραν δεύτερη φορά να τους επιβεβαιώσω πως δεν ενδιαφέρομαι, τους είπα πως με ανάγκασαν να ταξιδέψω από επαρχία για να κάνω μόνος κου εκτελωνισμό, πως έχασα μια μέρα δουλειά, πλήρωσα βενζίνες και διόδια και όταν έφτασα εκεί έμαθα για "κρυφή χρέωση" για να πάρω τα χαρτιά μου. Ποτέ βέβαια δεν πήγα Αθήνα αφού ήξερα τί κουμάσια είναι και τί ζητάνε, τους είπα κιόλας πως έχω κάνει καταγγελία στο ΙΝ.ΚΑ και της ζήτησα να μου επιβεβαιώσει εάν όντως μου απέκρυψαν αυτή την κρυφή χρέωση, όπου η υπάλληλος τα έχασε και μου είπε πως πράγματι έτσι είναι και μάλλον θα ξέχασαν να μου το πουν. Ακολούθησε νέo mail στην εταιρεία όπου ανέφερα αναλυτικά τα τηλ, ώρες και ημερομηνίες συνομιλίας και ονοματεπώνυμα υπαλλήλων που είχα μιλήσει.
    γ)Έκανα άμεσα αμφισβήτηση συναλλαγής στο κέντρο κάρτας της τράπεζας με την αιτιολογία πως ποτέ δεν παρέλαβα εμπόρευμα.

Σε μια βδομάδα για να μην τα πολυλογώ με πήραν από τη FedEx πως μου στέλνουν δωρεάν τα γυαλιά κατόπιν συνεννοήσεως με την εταιρεία στις ΗΠΑ η οποία ανέλαβε αυτή τα έξοδα, ενώ η εταιρεία μου έστειλε και mail ζητώντας μου συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά της εταιρείας ταχυμεταφορών (εκεί φαίνεται και ο σεβασμός στον καταναλωτή). Δε λέω ότι όποιος κάνει αυτά που έκανα εγώ και αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα θα έχει αίσια έκβαση, σε εμένα πάντως δούλεψε μια χαρά το ότι δεν έκατσα με σταυρωμένα χέρια και έπραξα άμεσα, αιτιολογημένα και συγκεκριμένα.

................
    Δε λέω ότι όποιος κάνει αυτά που έκανα εγώ και αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα θα έχει αίσια έκβαση, σε εμένα πάντως δούλεψε μια χαρά το ότι δεν έκατσα με σταυρωμένα χέρια και έπραξα άμεσα, αιτιολογημένα και συγκεκριμένα
    .
    βγαίνω εκτός αλλά δεν μπορώ να μην το τονίσω......

Μέλος Το avatar του/της freco
    @AUFGEBRACHT Συγχαρητήρια για το στομάχι σου και όλο αυτό που τράβηξες. Κανονικά έτσι θα έπρεπε να το κυνηγάμε όποτε χρειάζεται, αλλά εδώ στο ελλαδιστάν δεν ισχύουν νόμοι, επαγγελματισμός, ούτε ηθικοί φραγμοί. Έτσι συνηθίσαμε να είμαστε "ωχαδερφιστές". ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ...........Αν κάποιος ψάχνει φούστα μπλούζα (σε εντουράδικο ρουχίσμό) με 80 ευρω απο αμέρικα, μπορεί κάλιστα να βρει με 100 € απο την πόλη του.
    αυτο.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ρε φιλαρακο πλακα μας κανεις? τι καλυτερη ερευνα αγορας? εγω εχω καλος η κακος την παραξενια και θελω μονο φοξ και ολες οι στολες εδω κανουν 155 ευρω ενω εχω βρει τις ιδιες στο εξωτερικο με 100 ευρω? εχω ψαξει σε ολα τα μαγαζια και τπτ! τωρα ειχαμε εκτπωσεις δεν τις κατεβασαν ουτε ενα ευρω περσυ που της ειχα ριξει στο μισο τα ειχα παρει ολα απο ελλαδα χωρις δευτερη σκεψη αλλα πλεον το κακο εχει παραγινει και αν δεν μας στηριξουν αυτοι χαμηλωνοντας λιγο τις τιμες δεν προκειται να τους στηριξω εγω η ο καθε αλλος που εχει την ευχαιρεια να παραγγειλει απο εξω και να γλιτωσει αρκετα

α) Αμέσως μόλις με πήραν από FedEX να με ενημερώσουν για την...προσφορά τους, τους είπα πως δεν ενδιαφέρομαι και τους χαρίζω τα γυαλιά να τα φοράνε αυτοί. Παράλληλα, τους ενημέρωσα πως έχω ενημερώσει την εταιρεία στις ΗΠΑ για την τακτική τους, τα κεντρικά της FedEX και την τράπεζά μου κάνοντας αμφισβήτηση συναλλαγής.
    β)Έστειλα mail στην εταιρεία που μου έστειλε το εμπόρευμα εξηγώντας τους αναλυτικά και επισυνάπτοντάς τους την προσφορά της FedEX, όπου σε μέσες άκρες τους έγραψα πως ενώ σύμφωνα με την FedEX μπορώ εναλλακτικά να πάω μόνος μου στο τελωνείο και να κάνω εκτελωνισμό με δικές μου διαδικασίες χωρίς να τους πληρώσω την προμήθεια, στην πραγματικότητα αυτοί παρακρατούν τα απαραίτητα έντυπα για να προβείς στον εκτελωνισμό και σου ζητάνε €25 κερατιάτικα για να σου παραδώσουν χαρτιά που ανήκουν σε ΕΜΕΝΑ. Πολύτιμος αρωγός στάθηκε η εμπειρία άλλων παιδιών εδώ μέσα που τους έκαναν το ίδιο πράγμα. Εγώ είχα διαβάσει εδώ πως σου ζητάνε €25 για να σου παραδώσουν το invoice και όταν με πήραν δεύτερη φορά να τους επιβεβαιώσω πως δεν ενδιαφέρομαι, τους είπα πως με ανάγκασαν να ταξιδέψω από επαρχία για να κάνω μόνος κου εκτελωνισμό, πως έχασα μια μέρα δουλειά, πλήρωσα βενζίνες και διόδια και όταν έφτασα εκεί έμαθα για "κρυφή χρέωση" για να πάρω τα χαρτιά μου. Ποτέ βέβαια δεν πήγα Αθήνα αφού ήξερα τί κουμάσια είναι και τί ζητάνε, τους είπα κιόλας πως έχω κάνει καταγγελία στο ΙΝ.ΚΑ και της ζήτησα να μου επιβεβαιώσει εάν όντως μου απέκρυψαν αυτή την κρυφή χρέωση, όπου η υπάλληλος τα έχασε και μου είπε πως πράγματι έτσι είναι και μάλλον θα ξέχασαν να μου το πουν. Ακολούθησε νέo mail στην εταιρεία όπου ανέφερα αναλυτικά τα τηλ, ώρες και ημερομηνίες συνομιλίας και ονοματεπώνυμα υπαλλήλων που είχα μιλήσει.
    γ)Έκανα άμεσα αμφισβήτηση συναλλαγής στο κέντρο κάρτας της τράπεζας με την αιτιολογία πως ποτέ δεν παρέλαβα εμπόρευμα.

Σε μια βδομάδα για να μην τα πολυλογώ με πήραν από τη FedEx πως μου στέλνουν δωρεάν τα γυαλιά κατόπιν συνεννοήσεως με την εταιρεία στις ΗΠΑ η οποία ανέλαβε αυτή τα έξοδα, ενώ η εταιρεία μου έστειλε και mail ζητώντας μου συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά της εταιρείας ταχυμεταφορών (εκεί φαίνεται και ο σεβασμός στον καταναλωτή). Δε λέω ότι όποιος κάνει αυτά που έκανα εγώ και αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα θα έχει αίσια έκβαση, σε εμένα πάντως δούλεψε μια χαρά το ότι δεν έκατσα με σταυρωμένα χέρια και έπραξα άμεσα, αιτιολογημένα και συγκεκριμένα.
    Γαμάτος ρε φίλε! μπράβο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    αυτο.
    Μιλάμε για ίδιας ποιότητας στολές; ίδια μάρκα πχ κλπ;

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορές από Αμερική
    από crazykiller στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2011, 13:45
  2. Arai RX-7 Corsair από Αμερική, μέσω ebay
    από npat στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2008, 14:36
  3. Πληροφορίες για παραγγελία από Αμερική
    από DIUK13 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη