Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 57

Θέμα: CBR500R

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος

Σε έναν νέο οδηγό (22 χρονών αρχάριο πχ), που ψάχνεται να πάρει μηχανή και μπορεί να διαθέσει αυτά τα 6 χιλιάρικα θα του λέγατε τράβα πάρε 1000άρι τριετίας?
    οχι θα του λεγαμε αν του αρεσει τοσο πολυ αυτου του ειδους η κατηγορια να παει να παρει ενα cb-1, cbr 400rr, rvf400, vfr400 να το ανακατασκευασει πληρως και με τα ρεστα να κανει level 1 και 2 στο css και θα του μεινουν κιολας καποια να τα κανει βενζινα να γυρισει την Πελοποννησο...

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Θέλω να γίνω hondaκιας και δε με θέλει η honda γαμώ τη φουκουσίμα τους.

Τι εννοείς να γίνεις; Αφού είσαι !
    Give me fuel, Give me fire

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    οχι θα του λεγαμε αν του αρεσει τοσο πολυ αυτου του ειδους η κατηγορια να παει να παρει ενα cb-1, cbr 400rr, rvf400, vfr400 να το ανακατασκευασει πληρως και με τα ρεστα να κανει level 1 και 2 στο css και θα του μεινουν κιολας καποια να τα κανει βενζινα να γυρισει την Πελοποννησο...
    Χιλιάρι πάντως δε θα του έλεγες να πάρει.

Από εκεί και πέρα ξαναλέω το είπα ότι κι εγώ τα θεωρώ ΠΟΛΛΑ. Όχι τόσο σχετικά με το μηχανάκι. Δεν ξέρω τί δουλειά μπορεί να έχει πέσει και πόσο κοστολογεί η honda το κάθετί. Σχετικά με το κοινό που θεωρώ ότι απευθύνεται.
    Η διαδικασία που περιγράφεις (για την ανακατασκευή μιλάω, όχι για τα σχολεία και τα ταξίδια) προϋποθέτει πολλά. Καλό μηχανικό, ανταλλακτικά, πολύ χρόνο και υπομονή και άλλα. Δεν είναι βέβαιο ότι ο υποτιθέμενος φίλος μας τα διαθέτει όλα αυτά εκτός από τα 6 χιλιάρικα.

Μπορεί να κάνω εγώ λάθος αλλά δεν ξέρω πολλούς που να μπαίνουν στο "σπορ" όντας από τα μικράτα τους αρχαιολάγνοι. Από ανάγκη να πάρουν ένα μηχανάκι 15-20ετίας, όπως εγώ κι άλλοι πολλοί, γιατί δεν είχαν τα λεφτά για κάτι πιο καινούριο ίσως. Από επιλογή όμως όχι και τόσο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 Προβολή μηνύματος
    Τι εννοείς να γίνεις; Αφού είσαι !
    Ναι αλλά από μέσα μου τη βρίζω.

Όσο με πληγώνει τόσο με πορώνει

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    απατο θα παει.

γιατι να δωσει κανεις 7 χηνες για να παρει μια παπαρα 500 κ.εκ. και οχι 5χηνες για να παρει ενα 600rr ?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Banned
    Επίσης με 6600 παίρνεις και αμάξι, βρίσκεις και μεταχειρισμένο τρακτέρ (με φρέζα), βαρκούλα με κουπιά να πηγαίνεις για καθετή, κι άμα είσαι μερακλής σβήνεις το ένα μηδενικό και το άλλο το κάνεις κι αυτό εξάρι και ξηγιέσαι μια επικλησούλα στο Σατανά.

Κι εγώ τα θεωρώ πολλά αλλά μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.

Σε έναν νέο οδηγό (22 χρονών αρχάριο πχ), που ψάχνεται να πάρει μηχανή και μπορεί να διαθέσει αυτά τα 6 χιλιάρικα θα του λέγατε τράβα πάρε 1000άρι τριετίας?

Να ρωτήσω με ποια λογική (της οικονομίας? της ασφάλειας? της άνεσης? της ταλαιπωρίας που τρώει η μηχανή?) ή θα σοκαριστώ με την απάντηση??
    σε λογια να βρισκομαστε μαλλον,με την δικια μου λογικη και με την δικια μου αποψη και με τα δικα μου γουστα,το ενα 1000 μπορει να παει σαν 500,ενα 500 δεν μπορει να παει σαν 1000,ενεργητικη αφαλεια(γκαζι-φρενα)τα 1000αρια εχουν καλυτερα,ποιο ευκολες προσπερασεις,ποιο γρηγορο στοπ,η ανεση ειναι σχετικη για τον κεθενα,αλλιως καθεσαι εσυ η ο α η ο β αλλιως εγω,αλλα ζητας εσυ αλλα ζηταω εγω,την ταλαιπωρια δεν την καταλαβα?δεν θα βαλουμε το 1000 να σπαει πετρες και το 500 να περπαταει σε ροδοπεταλα.και στην τελικη απποψη μου ειναι οκ?και αν ειχα τα 6600 1000 τριετιας-τετραετιας θα επαιρνα,τωρα οσον αφορα τα περι διπλωματος και ηλικιας,αν ενας πιτσιρικας τα εχει ας το παρει,απο την αλλη σε ενα τετοιο ακριβο μηχανακι θα μαθει να οδηγαει?

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    σε λογια να βρισκομαστε μαλλον,με την δικια μου λογικη και με την δικια μου αποψη και με τα δικα μου γουστα,το ενα 1000 μπορει να παει σαν 500,ενα 500 δεν μπορει να παει σαν 1000,ενεργητικη αφαλεια(γκαζι-φρενα)τα 1000αρια εχουν καλυτερα,ποιο ευκολες προσπερασεις,ποιο γρηγορο στοπ,η ανεση ειναι σχετικη για τον κεθενα,αλλιως καθεσαι εσυ η ο α η ο β αλλιως εγω,αλλα ζητας εσυ αλλα ζηταω εγω,την ταλαιπωρια δεν την καταλαβα?δεν θα βαλουμε το 1000 να σπαει πετρες και το 500 να περπαταει σε ροδοπεταλα.και στην τελικη απποψη μου ειναι οκ?και αν ειχα τα 6600 1000 τριετιας-τετραετιας θα επαιρνα,τωρα οσον αφορα τα περι διπλωματος και ηλικιας,αν ενας πιτσιρικας τα εχει ας το παρει,απο την αλλη σε ενα τετοιο ακριβο μηχανακι θα μαθει να οδηγαει?
    Με τη λογική σου, μόνο τα 1000άρια έχουν λόγο ύπαρξης. Η αγορά λέει άλλα...

Banned
    ενταξει,προσωπικα μιλησα οτι εγω δεν εσκαγα 6600 για 500αρι οκ?γουστα ειναι αυτα και εγω εξεφρασα τα γουστα μου,που να ελεγα και τιποτα αλλο δλδ

εγω αμα ημανε πιτσιρικας και ειχα τα 6600, θα επερνα το τριουμφ 675, αλλα εγω ειμαι χερας απο γενισιμιου μου...

συμπερασμα, η χοντα δε τη παλευει...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Το μηχανακι προορίζεται για την νεα κατηγορία διπλωμάτων Α2 και οχι για οποιον μπορεί να παρει οτι θέλει.
    Γι αυτό που είναι, είναι μια χαρά μηχανάκι αλλά σαν Honda ειναι ακριβούτσικο.
    Τα υπόλοιπα που λέτε είναι μάλλον εκτός θέματος.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    [...]Τα υπόλοιπα που λέτε είναι μάλλον εκτός θέματος.
    ... και μη τα συνεχίσετε γιατί θα πέσει σφάξιμο

Ας συνεχίσουμε εντός θέματος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Το μηχανακι προορίζεται για την νεα κατηγορία διπλωμάτων Α2 και οχι για οποιον μπορεί να παρει οτι θέλει.
    Γι αυτό που είναι, είναι μια χαρά μηχανάκι αλλά σαν Honda ειναι ακριβούτσικο.
    Δόξα σοι

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    απατο θα παει.

γιατι να δωσει κανεις 7 χηνες για να παρει μια παπαρα 500 κ.εκ. και οχι 5χηνες για να παρει ενα 600rr ?
    Γιατί μπορεί κάποιος να μην μπορεί να το πάρει (Α2) να μην έχει τα δικά σου χέρια και να θέλει 47 άλογα κι όχι 110+

Επίσης, τα 6600 είναι για κούτα. Τα 600 και τα 1000 κούτα έχουν 12 και 18Κ αν δεν κάνω λάθος...

Επίσης άπατο πήγε και το VTR250 αλλά μιλάμε για την Ελληνική αγορά έτσι; Άπατα πάνε όλα πλέον.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Όταν δεν υπήρχαν επιλογές για τη μεσαία κατηγορία γκρινιάζαμε. Τώρα που έχουμε πάλι το ίδιο κάνουμε. Εντάξει είναι ακριβό αλλά η honda δεν είχε στο νου της την Ελληνική αγορά και επιπλέον δεν γνωρίζουμε πως θα διαμορφωθεί η τιμή της μετά από ένα χρόνο. Ούτε ξέρουμε πόσο θα πωλείται σαν μεταχειρισμένο μετά από λίγα χρόνια.

Εγώ λέω καλώς ήρθε.
    Sent from me using a computer.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF