Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Λαστιχάκια

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Το ιδανικο ειναι να γνωριζεις ατομα με τα οποια κανεις βολτες κ εχουν δοκιμασει κατι αλλο ξεροντας πως οδηγουν εννοωντας επιθετικα, πιο χαλαρα τελειως ουδετερα...
    Ετσι θα μπορεις να καταλαβεις 2-3 πραγματακια αλλα δεν ειναι κ κανονας!!Για μενα παντως μην πας τεχνολογικα σε παλαιο ελαστικο!!
    Τα πιο καινουρια ειναι 100% καλυτερα οτι λαστιχο κ να βαλεις!!
    Ride(s) the wind of change...

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    λες να τα παραγγείλω απέξω και να τα βάλω εδώ ;
    με μεταφορικά / έξοδα εγκατάστασης δε νομίζω να αξίζει το κόπο...
    ασχέτως μάρκας μιλάω
    για τα Μ3 συγκεκριμένα νομίζω συμφέρει απ'εξω. το σάιτ αυτο χρεώνει κανα 30-40€ μεταφορικά.βάλε κι ενα 20αρι για να στα περασουν σε καποιο μαγαζι εδω,
    ούλα μπα ούλα ντα με 240€ έχεις λαστιχάρες δοκιμασμένες που και χιλιόμετρα θα σου δώσουν μπόλικα,και ασφάλεια θα σε κάνουν να νιώθεις, και όποτε νιώσεις γαργάλημα στην δεξιά θα σε στηρίξουν.στεγνά ή βρεμένα.
    μου τα πρότειναν για το Ζ750 εμένα και εχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος(10Κ χλμ κι έχουν ακομα παααρα πολύ ψωμί).
    φίλοι με χόρνετ σα το δικό σου και φέηζερ600,επίσης ευχαριστημένοι.

τώρα βέβαια εχουν δίκιο όσοι λένε πως ο καθένας αλλιώς τα αντιλαμβάνεται
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Προσοχή:

Αν παραγγείλετε απο το εξωτερικό λάστιχο και σας βγει στραβό, βγάλτε τα πέρα μόνοι σας μετά. Και μην πει κανένας ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Προσοχή:

Αν παραγγείλετε απο το εξωτερικό λάστιχο και σας βγει στραβό, βγάλτε τα πέρα μόνοι σας μετά. Και μην πει κανένας ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
    όχι πως δεν ισχύει σαν περίπτωση,απλά απο το σάιτ που έγραψα στον φίλο έχω παραγγείλει προσωπικά 3 ζεύγη λάστιχα,και άλλα τόσα περίπου φίλοι μου.
    Όλα ήταν εντάξει και απροβλημάτιστα και επίσης με ημερομηνίες παραγωγής φρεσκιες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    όχι πως δεν ισχύει σαν περίπτωση,απλά απο το σάιτ που έγραψα στον φίλο έχω παραγγείλει προσωπικά 3 ζεύγη λάστιχα,και άλλα τόσα περίπου φίλοι μου.
    Όλα ήταν εντάξει και απροβλημάτιστα και επίσης με ημερομηνίες παραγωγής φρεσκιες.
    Και πόσα € γλύτωσες; Αν όντως ισχύει το 240€ για το ζευγαρι 180/120, εγώ (δλδ όλοι μας) βάζω 190/120 με 300€ - υποθέτω τα 180ρια θα ειναι λιγο φτηνότερα.... μικρή η διαφορά για το σημαντικότερο πράγμα πάνω στη μηχανή.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Και από Ελλάδα να ψωνίσεις όλα εντάξει θα είναι αλλά μία φορά θα σου κάτσει ένα λάστιχο με στραβό σκελετό....όταν όμως το έχεις πάρει από εδώ πάς και στο αλλάζουν,αν το έχεις πάρει από έξω?
    Keep spamming!!!:a13:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Και από Ελλάδα να ψωνίσεις όλα εντάξει θα είναι αλλά μία φορά θα σου κάτσει ένα λάστιχο με στραβό σκελετό....όταν όμως το έχεις πάρει από εδώ πάς και στο αλλάζουν,αν το έχεις πάρει από έξω?
    Κι όχι μόνο στραβό... Eίχα αλλάξει το μπροστά Michelin 2CT μετά από ανάκληση επειδή ξεκόλαγε η γόμα... Αν είναι σοβαρή η διαφορά, ΟΚ να το ρισκάρεις, αλλά για 50-60€ νομίζω ότι το ρίσκο είναι υπερβολικό.. γνώμη μου βέβαια.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    ....Αν είναι σοβαρή η διαφορά...
    Κι άμα παραείναι σοβαρή η διαφορά εγώ και πάλι θα είχα επιφυλάξεις....

Αν ένα λάστιχο που εδώ κάνει 300 το δεις στο νετ 190, μάλλον κάτι δεν πάει καλά.

Και πόσα € γλύτωσες; Αν όντως ισχύει το 240€ για το ζευγαρι 180/120, εγώ (δλδ όλοι μας) βάζω 190/120 με 300€ - υποθέτω τα 180ρια θα ειναι λιγο φτηνότερα.... μικρή η διαφορά για το σημαντικότερο πράγμα πάνω στη μηχανή.
    κοιτα την αποδειξη απο το τελευταίο σετ που πήρα για λογαριασμό φίλου το φθινόπωρο.
    όταν τα έβαλα εγω πέρσι τετοια εποχή,εδω δεν τα έβρισκα κάτω απο 300 κατοσταρικα.

Και ναι δεν είπα ότι τα δίνουν τσάμπα.απλά μια πρόταση πιο οικονομική έκανα.

τωρα όσο για τα 190,θα σε γελάσω.μπορείς όμως να το τσεκάρεις ο ίδιος.
    έχει απο πολλές μάρκες πολλά μοντελα και διαστασεις.
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Untitled.jpg‎  

κοιτα την αποδειξη απο το τελευταίο σετ που πήρα για λογαριασμό φίλου το φθινόπωρο.
    όταν τα έβαλα εγω πέρσι τετοια εποχή,εδω δεν τα έβρισκα κάτω απο 300 κατοσταρικα.

Και ναι δεν είπα ότι τα δίνουν τσάμπα.απλά μια πρόταση πιο οικονομική έκανα.

τωρα όσο για τα 190,θα σε γελάσω.μπορείς όμως να το τσεκάρεις ο ίδιος.
    έχει απο πολλές μάρκες πολλά μοντελα και διαστασεις.
    Δεν αμφισβήτησα αυτό που λες. Δεν πρόκειται όμως να παραγγείλω εγώ προσωπικά λάστιχα απ' έξω.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    προσωπικά, λάστιχα δεν θα έπαιρνα μέσω νετ ούτε εγώ

τα συγκεκριμένα π.χ., τα βρήκα με το 1ο googlάρισμα που έκανα στην ίδια τιμή από Ελλάδα

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    συμφωνω κι εγω για λαστιχα απο εδω.

τωρα στο θεμα μας θεωρω πως οτι και να παρεις απο μετζελερ,πιρελι,ντανλοπ,μισελεν μια χαρα θα σου ειναι.εγω ειμαι πιρελακιας και τα προτιμω.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Στο GSR μου εδώ και αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα έχω βάλει τα Michelin Power Pure με αρκετά χαμηλή τιμή και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μάλλον τα ίδια θα ξαναβάλω αργότερα.
    Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα BT-014, BT-016, Pirelli diablo corsa III, Metzeler M3 και Michelin Power Pure.

Από όλα αυτά τα καλύτερα ήταν τα Diablo corsa III, αλλά σε τιμή ξεφεύγουν και η χιλιομετρική απόδοση ήταν μικρή (μετά τα 7000 km ήθελαν άλλαγμα), τα Μ3 ήταν επιοικώς απαράδεκτα και τα άλλαξα κακήν κακώς μετά από μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα γιατί με φόβιζαν σχεδόν καθημερινά! Τα ΒT αργούσαν να ζεσταθούν και γενικότερα ήταν μέτρια και τα δύο. Τέλος τα Power Pure ζεσταίνονται πολύ γρήγορα, κρατάνε πολύ καλά και σε ζεστό και σε βρεγμένο και προειδοποιούν όταν είναι να χάσουν πρόσφυση. Μεγάλο + είναι και η χαμηλή σχετικά τιμή τους. Αυτά θα σου συνιστούσα.
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Λαστιχάκια βάσης ζελατίνας;
    από Innersense στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2008, 18:08
  2. λαστιχακια?
    από X-SFIGA στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2007, 14:35
  3. τι λαστιχάκια να φορέσω;
    από gdevelek στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket