Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: Αγορά μηχανής για χώμα και βουνό

Banned
    λοιπον,αν θες moto cross και θελεις οποσδηποτε ΚΤΜ πας στη σειρα SX οκ?απο εκει και περα,κατα την ταπεινη μου γνωμη σαν παλιος εντουρας και λιγo μοτοκροσερ θα ελεγα αν δεν εχεις εμπειρια απο χωμα και θελεις να ασχοληθεις σοβαρα,παρε ενα 125 οποιασδηποτε μαρκας(θα προτιμουσα japan για motocross)και σιγουρα 125 διχρονο ωστε να ειναι ελαφρυ ευκολο να προπονεισαι για να το πας,να μαθεις φρενο με το ποδι και πλαγιολισθηση,να μην βασιζεσαι στο φρενο του μοτερ οπως σε ενα 4τ,τα 250 και 300 θα ερθουν μην αγχωνεσαι,και δεν ειναι χαμενος χρονος αγορασε-πουλησε,αλλα πιστευω οτι αν δεν εχεις εμπειρια θα αργησεις περισοτερο να μαθεις πανω σε ενα 250 η ακομα ακομα σε ενα 300 γιατι θα σε πηγαινει και δεν θα το πηγαινεις

Banned
    [QUOTE=kordix;2302893]Κάνεις εντούρο με το ΚΧ125;

με λιγη θεληση και ψαξιμο γιατι οχι,και εγω εκανα εντουρο με CR250 με καποιες τρποποιησεις

Παλαιό μέλος
    [QUOTE=SHOOTER045;2302899]
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Κάνεις εντούρο με το ΚΧ125;

με λιγη θεληση και ψαξιμο γιατι οχι,και εγω εκανα εντουρο με CR250 με καποιες τρποποιησεις

Και γω εκανα με ΥΖ250, και είμαι γιαπωνεζόφιλος αν και εχω ευρωπαϊκό εντούρο τώρα.

Απλά στα 125 το EXC κλέβει εκκλησίες τουλάχιστον από θέμα μοτέρ. Είναι πολύ γεμάτο στις χαμηλομεσαίες για 125. Για να γίνει ετσι ενα ΜΧ125 θέλει κόπο και χρήμα.

Επίσης με όλα κάνεις εντούρο, το θέμα είναι πιο σε βοηθάει πιο πολύ και με πιο το ευχαριστιέσαι περισσότερο.

Κάνεις εντούρο με το ΚΧ125;

Πόσο εχει το σετ πιστόνι - ελατήρια;
    Δεν ειπα οτι κανω εντουρο με το κχ !εγω μοτοκροςς κανω! Εεεε θα σε γελασω ποσο κανει το πιστονι δεν θυμαμαι αλλα επειδη τυχαινει φιλος μου να εχει 125 εκτος οτι για αν το φτιαξουμε μας βγαζει την παναγια γενικα οπως ειναι στημενο το μοτερ με αρκετες ιδιοτροπιες τα περισσοτερα ανταλλκτικα τα εχει κανει να τα παιρνεις σχεδον μονο απο την κτμ και παει ο κουκος αηδονη .....

Banned
    [QUOTE=kordix;2302903]
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος

Και γω εκανα με ΥΖ250, και είμαι γιαπωνεζόφιλος αν και εχω ευρωπαϊκό εντούρο τώρα.

Απλά στα 125 το EXC κλέβει εκκλησίες τουλάχιστον από θέμα μοτέρ. Είναι πολύ γεμάτο στις χαμηλομεσαίες για 125. Για να γίνει ετσι ενα ΜΧ125 θέλει κόπο και χρήμα.

Επίσης με όλα κάνεις εντούρο, το θέμα είναι πιο σε βοηθάει πιο πολύ και με πιο το ευχαριστιέσαι περισσότερο.
    για εντουρο ναι συμφωνω οτι το exc κλεβει εκκλησιες,στο μοτο κρος ομως?απ οτι διαβασα μοτο κρος μηχανακι ψαχνει ο ανθρωπος

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Γιατί για το kx αγοραζεις ανταλλακτικα και από το περίπτερο;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Allst@rf Προβολή μηνύματος
    Γιατί για το kx αγοραζεις ανταλλακτικα και από το περίπτερο;
    δεν λεω αυτο παντως εμενα τα γνησια ανταλλακτικα μου ειναι πολυ πιο φθηνα απο της κτμ! στην κτμ μια βιδα κανει κανα 10αρικο ευκολα να πουμε.....

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Γιαννης κορο Προβολή μηνύματος
    δεν λεω αυτο παντως εμενα τα γνησια ανταλλακτικα μου ειναι πολυ πιο φθηνα απο της κτμ! στην κτμ μια βιδα κανει κανα 10αρικο ευκολα να πουμε.....

Ρε παιδιά με το μαλακό λέμε, μην λετε ότι νάνε γιατί πατήσαμε πρόσφατα και τα 40αντα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από honda c50 Προβολή μηνύματος
    Γεια σας παιδιά. Θέλω να αγοράσω ενα μηχανάκι για χρήση σε χώμα και βουνό. Θα προτιμουσα κατι που να μην με περιορίζει σε ερασιτεχνική χρήση μόνο αλλά εάν όλα πάνε καλά να μπορώ να το πάρω πιο σοβαρά το θέμα
    έχω κατά νου κανα crf,yz,gas gas,ktm exc κ.λπ. αλλά θέλω την γνώμη σας
    Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη εμπειρία αλλά υπάρχουν παιδιά στο χόρο που θα με βοηθήσουν

@HondaC50 …….

Μηχανάκι για χώμα και βουνό γενικότερα είναι τα enduro. Για πίστα αποκλειστικά είναι τα motocross.
    Τώρα και με το ένα κάνεις το άλλο αλλά με περιορισμούς (πολλούς ή λίγους ανάλογα το επίπεδο σου)

Ένα 2Τ, 125 είναι ότι πρέπει για αρχή (ή έστω 200). Έχει φθηνή και εύκολη συντήρηση Αλλά πρέπει εάν δέν έχεις κοντά σου «είσοδο» σε βουνό, να έχεις και τρειλέρ για να το μεταφέρεις (ειδικά εάν είναι MX)

Εάν έχεις λυμένο το θέμα μεταφορά στο βουνό, Θα σου έλεγα για αρχή πάρε ένα μεταχειρισμένο enduro 125 σε καλή κατάσταση μέχρι τουλάχιστον να «κατασταλάξεις» στο τί θέλεις και τι σου κάνει. Το KTM exc125 είναι καλοστημένο και ποιοτικό και με ευκολότερη μεταπώληση. Κόστος συντήρησης έχουν πάνω κάτω τα ίδια όλα τα 2Τ και όπως σου είπα μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα μόνος σου χωρίς να είσαι «μαστοράτζα».

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Μέλος
    ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Αρχίζω να μαζεύω χρηματα και η αγορά του θα γίνει το καλοκαίρι

αντε με το καλο φιλε μου!και εχεις κανα βουνο ή καμια πιστα κοντα σου? η μαζι με το μηχανακι θα αγορασεις και κανα τρειλερ?

Μέλος
    Μένω Πάρο υπήρχε μια πίστα αλλά υστερα απο μυνήσεις των γειτόνων την εκλεισαν και τωρα κατασκευαζουν σε αυτο το σημειο αεροδρομιο . ευτυχως υπαρχουν καποια ενδιαφερον μονοπατια στα βουνα

Banned
    Μένω Πάρο υπήρχε μια πίστα αλλά υστερα απο μυνήσεις των γειτόνων την εκλεισαν και τωρα κατασκευαζουν σε αυτο το σημειο αεροδρομιο . ευτυχως υπαρχουν καποια ενδιαφερον μονοπατια στα βουνα
    εφ οσον λες μονοπατια,και οχι πιστα,αδικα θα το αναβεις και θα πεταει νερα κλπ ενα motocross μηχανακι,χτυπα ενα εντουρακι 125 για αρχη,και που σαι ενα φαναρακι δεν εβλαψε ποτε κανεναν,ρωτα και μας που μας επιασε ποσες φορες σκοταδι και καναμε τις κουκουβαγιες

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Βρες ένα ΚΤΜ 200exc και θα είσαι αρχηγός. Δε χρειάζεσαι motocross.

Παλαιό μέλος

Ε τοτε πάρε κανα μονοκινητήριο αεροπλανάκι

Αεροπορία θα το πηγαίνεις μόλις το μάθεις

Banned
    Ε τοτε πάρε κανα μονοκινητήριο αεροπλανάκι

Αεροπορία θα το πηγαίνεις μόλις το μάθεις

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2014, 16:42
  2. αγορα μηχανης για πιστα το σκ
    από nikos121 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας