Κοπέλια , εγώ θα ξεκινήσω αύριο πρωί για Ηράκλειο με σκοπό να πάω από του Γρηγοράκη κατα τις 12 να δω τι παίζει ... και έχει - δεν έχει κόσμο ,θα περιμένω μπας και βολτάρω το μηχανάκι .
...Βασικά θα έχει εκτός απο το μεγάλο και άλλα μοντέλα .
Οι καφέδες και διάφορα άλλα έρχονται σε 2η μοίρα για μένα ...Θα θελα όμως να δω τις σκατόφατσες σας .
Και δε μου λέτε ρε παλουκάρια ...Πως πάνε εκεί ; Από το παλιό ξενία ,στον κύκλο αριστερά μέσα ...Καλά τα λέω ;;;
Απο Γεωγραφία Ηρακλείου δεν τα πάω και πολύ καλά ,αλλά από ότι άκουσα τέρμα Χάνδακος ...Εκεί πρέπει να ναι ...Καλά τα λέω ;
καλά τα λες, εκεί είναι.
εγώ έκλεισα test ride στο τελευταίο γκρουπάκι στις 3:30
Εγώ πήρα τηλ προχθες και τον ρώτησα αν είναι απαραίτητο για να το πάρει κανεις ,να παει και την Πέμπτη(σήμερα) στην παρουσίαση ή κάτι τέτοιο και μου είπε πως δεν υπάρχει κάποιο θέμα γενικότερα ...
Δεν έχω κλήσει δηλ σε κάποιο γκρούπ ,αλλά μου είχε πει απλώς πως κατα τις 12 θα είναι ετοιμα τα μηχανακια και να μαι εκει ...Αυτό .
Tα γκρουπακια ξεκινανε στις 10.30. Ειμαι στο πρωτο.! Ελπιζω να καταφερω να παρω και το Super Duke.!!
ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,
το sd λένε ότι δεν θα το δώσουν για τέστ γιατί δεν έχει λάστιχα. θα το πάρει ο πλοηγός...
Παίζει να σκάσω κι εγώ μύτη αύριο, αλλά δεν έχω ούτε υπομονή ούτε χρόνο να περιμένω για οδήγηση. Απ' ότι λέει ο ποπάυ κλείνουνε/κλείσανε τα μηχανάκια οπότε αν σκεφτεί κανείς όλα τα καγκούρια (κ wannabe καγκούρια) του Κάστρου δε βλέπω να παίρνουμε πράμα.
Δεν μπορώ να υπολογίσω χρόνο, αλλά κάπου μεταξύ 12:30 με 13:30 πιστεύω να φανώ.
Όπου δω το 950 θα σταματήσω (πιστεύω να μην έχει πολλά κ να μην έρθεις με αμάξι). Αν δεις λοιπόν κανένα να ξανοίγει το μηχανάκι σου εγώ θα' μαιΟι άλλοι
ας φορέσουν ένα κόκκινο τριαντάφυλλο :a13:
Βαγγέλης κ Μίλτος θα είναι μαζί σου ; ή δεν έρχονται...
Όσο για τη θέση, καλά τα λες, αν είσαι παραλιακή πηγαίνοντας για παγκρήτιο στάδιο, στον κυκλικό κόμβο που λες αριστερά μέσα. Γιαμαλάκη λέγεται η οδός κ με το που θα μπεις μέσα θα δεις τη ταμπέλα της μαμάς ΚΤΜ![]()
Τελευταία τροποποίηση από foogr01; 28/03/2013 στις 22:28.
Φύγαμε...
Θα παρω και το πρωι τηλ να δω τι γινεται . Δεν ξεκιναω απο τις πατέλες ...Απο Άγιο ξεκινάω και άμα δεν κάνω δουλειά , θα στραβώσω κι'ολα .
Σόλο θα ρθω ...Οι άλλοι δεν μπορούνε .
Τριαντάφυλλα κτλ δεν χρειάζονται ...Πορτοκαλής θα μαι .
Τα λέμε
Το απογευματακι που πηγα κατα τις 6 ηταν πολυ χαλαρα. Ειχε πολλα μηχανακια διαθεσιμα ολες τις ωρες. Μου ειπαν οτιι το σουπερ ντιουκ θα φορεσει καινουρια παπουτσακια αποψε και θα μπορουμε να το δοκιμασουμε και αυριο!