Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 39

Θέμα: Μοτοσυκλέτα...φορτηγό!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    +600, θα πετάει το φουρκόνι, το μόνο πρόβλημα είναι πως την κατανάλωση ο tricker την θέλει σχεδόν στα ίδια επίπεδα με τα τωρινά..
    μικρη εως ελαχιστη θα ειναι η διαφορα καταναλωσης γιατι θα κερδισει δυναμη-ροπη και δεν θα ζοριζει τον κινητηρα τοσο.
    ολα τα κινεζικα μοτερακια αντιγραφες τον γιαπωνεζικων (παπια πχ)εκει πασχουν.

Δισκάκια και σκληρότερα ελατήρια καμπάνας σου προτείναμε φίλτατε, μια βελτίωση με ελάχιστα χρήματα, όσον αφορά το 400 που αναφέρεις δεν πρέπει να έχει έρθει ούτε φωτογραφία του στην Ελλάδα. Στο δικό μου 600 δεν έχω μετρήσει κατανάλωση αλλά είναι σίγουρα παραπάνω από το 200άρι, cristof ναι μπορεί να μην έχει μεγάλες διαφορές.

φιλε triker και αλλαζοντας τον κινητηρα σου με καποιον αλλον,οποιος και να ειναι αυτος,πειραματα θα κανεις,τιποτα δεν ειναι δοκιμασμενο και αξιοπιστο.
    το πιο δοκιμασμενο και αξιοπιστο ειναι να βρεις εναν μαστορα που τα εχει φαει στη μαπα αυτα και να σου πει αυτος τι μπορεις να κανεις...και να σου δωσει εγγυηση εαν γινεται.
    εαν δεν ξερεις μπορω να σου προτεινω εγω καποιον που ξερω οτι φτιαχνει τετοια τρικυκλα και να το συζυτησεις μαζι του.

θελω να πω,βαζοντας εναν αλλο κινητηρα,πιθανον να πρεπει να φτιαξεις αλλες βασεις κινητηρα,να κανεις πατεντα στα ηλεκτρικα και στην μεταδοση.
    αν ο μαστορας δεν ξερει ακριβως τι κανει μπορει τον πιο αξιοπιστο κινητηρα που υπαρχει να στον κανει μπ..........λο.
    με αυτο το σκεπτικο αν βελτιωσεις τον δικο του κινητηρα στα σημεια που πασχει και χωρις υπερβολες,θεωρω οτι θα εχεις πιο αξιοπιστο συνολο και θα σου ερθει σιγουρα πολυ πιο οικονομικα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cristof40 Προβολή μηνύματος
    θελω να πω,βαζοντας εναν αλλο κινητηρα,πιθανον να πρεπει να φτιαξεις αλλες βασεις κινητηρα,να κανεις πατεντα στα ηλεκτρικα και στην μεταδοση.
    αν ο μαστορας δεν ξερει ακριβως τι κανει μπορει τον πιο αξιοπιστο κινητηρα που υπαρχει να στον κανει μπ..........λο.
    με αυτο το σκεπτικο αν βελτιωσεις τον δικο του κινητηρα στα σημεια που πασχει και χωρις υπερβολες,θεωρω οτι θα εχεις πιο αξιοπιστο συνολο και θα σου ερθει σιγουρα πολυ πιο οικονομικα.
    Του έχει κολλήσει στο μυαλό το 400.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από triker Προβολή μηνύματος
    ... άσε που φοβάμαι ότι λόγω 45ίππων που βγάζει το μοτέρ του ΧΤ ...
    Ναι καλά! Καμιά 30 στον τροχό και πολλοί του είναι.

Αν ο κινητήρας σου είναι αντιγραφή από από xl ίσως να ταιριάζει και του xr χωρίς πολλές μετατροπές. Και εκεί έχεις την επιλογή του 400.

Αλλά καλύτερα να ξεκινήσεις απ' αυτό που σου είπαν παραπάνω πριν αλλάξεις κινητήρα.
    Sent from me using a computer.

Πολύ σωστά daz, πως μας ξέφυγε το 45.... 33 βγάζει το 600, ένα μεγάλο παπί.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cristof40 Προβολή μηνύματος
    φιλε triker και αλλαζοντας τον κινητηρα σου με καποιον αλλον,οποιος και να ειναι αυτος,πειραματα θα κανεις,τιποτα δεν ειναι δοκιμασμενο και αξιοπιστο.
    το πιο δοκιμασμενο και αξιοπιστο ειναι να βρεις εναν μαστορα που τα εχει φαει στη μαπα αυτα και να σου πει αυτος τι μπορεις να κανεις...και να σου δωσει εγγυηση εαν γινεται.
    εαν δεν ξερεις μπορω να σου προτεινω εγω καποιον που ξερω οτι φτιαχνει τετοια τρικυκλα και να το συζυτησεις μαζι του.
    ΟΚ, Καταλαβαίνω αλλά έχω ξενερώσει πολύ με το κινέζικο μοτέρ. Σας ευχαριστώ όλους σας πάντως. Τώρα το πήγα στον δικό μου να μου αλλάξει δισκάκια και μπαταρία που έχει πρόβλημα, να μου ρυθμίσει λίγο το ρελαντί γιατί όλο σβήνει,να μου φτιάξει και τη μανιβέλα που είχε λασκάρει,κτλ. Πολλά προβλήματα το ρημάδι για ενός χρόνου μηχανή...

Δώσε μου όμως το τηλέφωνο και τη διεύθυνση του ειδικευμένου μάστορα που μου προτείνεις γιατί ο δικός μου δεν νομίζω να ασχολείται με τέτοια και πάρα πολύ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από triker Προβολή μηνύματος
    ΟΚ, Καταλαβαίνω αλλά έχω ξενερώσει πολύ με το κινέζικο μοτέρ. Σας ευχαριστώ όλους σας πάντως. Τώρα το πήγα στον δικό μου να μου αλλάξει δισκάκια και μπαταρία που έχει πρόβλημα, να μου ρυθμίσει λίγο το ρελαντί γιατί όλο σβήνει,να μου φτιάξει και τη μανιβέλα που είχε λασκάρει,κτλ. Πολλά προβλήματα το ρημάδι για ενός χρόνου μηχανή...

Δώσε μου όμως το τηλέφωνο και τη διεύθυνση του ειδικευμένου μάστορα που μου προτείνεις γιατί ο δικός μου δεν νομίζω να ασχολείται με τέτοια και πάρα πολύ.
    Το χαμηλό ρελαντί και τη μανιβέλα που θέλει σφίξιμο η βίδα της τα θεωρείς προβλήματα και το λές αναξιόπιστο; τέσπα.

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    εχω κινητηρα απο srx 400 με αλλαγμενα τα σωθικα του με ΧΤ500 αρα 500 και γνησιο yamaha. (δεν εχω κανει την μετατροπη εγω αλλα ο προηγουμενος.) το δινω 300ε μαζι με πλεξουδα ηλεκτρονικη ανορθωτη κι ενα απο τα δυο σκριπ. μαζι κι ενα ζευγος καρμπυρατερ που ομως δεν ειναι τα δικα του και θελουν ρυθμισμα (τωρα δουλευει φτωχο). τελευταια φορα το βαλαμε μπρος το καλοκαιρι που μας περασε. θα χρειαστεις εξατμισεις μονο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Οι ταχύτητες που κινείτε το μηχανάκι δεν νομίζω να εξασφαλίζουν επαρκή ψύξη σε μεγάλο αερόψυκτο.
    Να έχει τελική 60-70 με τον κινητήρα στις 6-7000 σαλ?
    Σαν να πηγαίνεις συνεχεία 1η 2α με χτ και μάλιστα με 500 κιλά φορτίο.
    Από την άλλη ο κινέζος σε μια στραβή πάει στον κάδο και με 400? 500? μπαίνει καινούργιος.

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    εχει αναμονες για ψυγειο λαδιου, βαλε ενα μεγαλο κι εισαι οκ. εξαλλου κι αυτο που χεις αεροψυκτο δεν ειναι? και μαλιστα κινεζικο..

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Το χαμηλό ρελαντί και τη μανιβέλα που θέλει σφίξιμο η βίδα της τα θεωρείς προβλήματα και το λές αναξιόπιστο; τέσπα.
    αναξιόπιστο όχι λόγο σφιξίματος μανιβέλας και ρελαντί μου δεν μένει σταθερό αλλά αναξιόπιστο γιατί κάθε δύο μήνες αλλάζω δίσκους, τα πρωινά δεν παίρνει σχεδόν ποτέ μπροστά και όλο με σπρώχνουν, Κάθε 2 μήνες είμαι στο συνεργείο για να αλλάξω ή να ρυθμίσω κάτι. Και όταν είναι φορτωμένο μου βγάζει τη πίστη. Είναι τρομερά κουραστική αυτή η κατάσταση και χάνω συχνά μεροκάματα. Και στο κάτω κάτω μου πήγε 3.700ευρώ μαζί με πινακίδες και έχω ρίξει κοντά ένα 800άρι για επισκευές, ε δε γ@μιέτε θα του ρίξω δύο φράγκα να του βάλω ένα αξιόπιστο κινητήρα made in japan να ξεμπερδεύω μία και καλή.

Νέο μέλος
    Κοίτα το πολύ 50-60 το πάω εγώ με 500κιλά φορτίο. Αλλά όπως λέει ο φίλος από κάτω με ένα υπερμέγεθες ψυγείο λαδιού δεν θα έχω προβλήματα. Εκτός και αν βάλω τελικά το ΧΤ660 που είναι υδρόψυκτο. Αυτό που έχω το κινέζικο είναι 200κυβικά αερόψυκτο και ζορίζεται πολύ. Απορώ πως τη βγάζουν οι τσιγγάνοι και οι μετανάστες με τα 50κυβικών δίχρονα piaggio και τα ΜΕΒΕΑ με μοτέρ 72αρια,90άρια και 100αρια honda και lifan...

Πάντως αν βάλω και κάποιο από τα τέρατα των ΧΤ των 600 και 660κυβικών θα πρέπει να βάλω και ποιο φαρδιά ελαστικά στο πίσω άξονα ώστε να βγαίνει και πιο ομαλά χωρίς σπινιαρίσματα η ισχύς στο δρόμο.

cristof40 δώσε μου το τηλέφωνο εκείνου του μάστορα που μου έλεγες να συνεννοηθούμε.

τωρα το ειδα.εχεις πμ

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γιατι Γουσταρετε Την Μοτοσυκλετα Σασ???
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 211
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2010, 11:23
  2. Σκέψεις μιας στιγμής αυτοκριτικής 1 (Δεν αφορα την μοτοσυκλέτα)
    από brainwork στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2004, 13:06
  3. Αισθητικη & Μοτοσυκλετα
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2004, 14:08
  4. εκλογες και μοτοσυκλετα
    από alex14 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2004, 21:40
  5. Απαντήσεις: 53