Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι; Motard είναι ότι πρέπει, για χώμα με τόσες μετατροπές που θα χρειάζεται είναι σαν να πηγαίνεις Αθήνα-Θήβα μέσω Σπάρτης. Ακόμη και motard υπάρχουν πιο κ@υλιάρικα (σ.σ. NUDA). Ο γέροντας σοφά έγραψε.![]()
Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι; Motard είναι ότι πρέπει, για χώμα με τόσες μετατροπές που θα χρειάζεται είναι σαν να πηγαίνεις Αθήνα-Θήβα μέσω Σπάρτης. Ακόμη και motard υπάρχουν πιο κ@υλιάρικα (σ.σ. NUDA). Ο γέροντας σοφά έγραψε.![]()
Ποοοοολυ σωστα, δεν ειναι αυτα τα μηχανακια για χωμα....
http://www.youtube.com/watch?v=gu0HT-zhTA4
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Δεν εννοώ οτι το μοτέρ εχει πρόβλημα, ίσα ίσα. Ομως η bimota δεν εχει ασχοληθεί ποτε της με ψηλόφτερα στο παρελθόν.
Βεβαια η σημερινή ειναι αλλη bimota απο αυτην που εχω εγω στο μυαλό μου...
εεεε το παράκανες! Αλλο τα αερόψυκτα διβάλβιδα κι αλλο τα υδρόψυκτα 4βαλβιδα.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
αλλη η διαδρομη για τα εντουρο μηχανακια και αλλη για τα ον-οφ?
γιατι ,ον-οφ να βγαζει το carl's dinner δεν νομιζω να υπαρχει...
Είναι βασικό το μοτέρ σ αυτα τα μηχανάκια. (όπως και στα ΒΜW) Έχει να κάνει με την κατανομή των μαζών, το κέντρο βαρος τις ροπές και μερικά ακόμα... μεταφυσικά.
Δεν κέρδισαν τυχαία τα ντακάρ.
Σιγουρα, αλλά επαιξαν κι αλλοι παράγοντες ρόλο. Κατ αρχήν είχαν μεγαλο budget και top οδηγούς.
Και δεύτερον, δεν τους επιασαν στα πράσσα παρα μονο μια φορά το 1987.![]()
Μηπως θυμάσαι τι έγινε το 1987?
Ενα δημοσιογραφικό ελικόπτερο έπιασε στα πράσσα de Pietri και Gualdi σταματημένους να εχουν και οι δύο αλλο νούμερο μπροστά κι αλλο στο πλάι.
Παραλίγο να μην μαθευτεί κιόλας, αφού ό φωτογράφος (Christian Lacombe) ζητησε χρήματα προκειμένου να μην δωσει τις φωτό στην δημοσιότητα, αλλά οι Castiglioni δεν μάσησαν στον εκβιασμό.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957