.........
Όχι ρε πστ μ. Κρίμα στο παλικάρι αλλά δυστυχώς είναι πια καθημερινό φαινόμενο .
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ti να πεις τέτοιες στιγμές....![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Από χθες και γενικά όταν βλέπω τέτοια ατυχήματα για δυο τρεις μέρες γυρνάει όλο το σκηνικό στο μυαλό μου. Μόλις μπήκα σπίτι από κάτι δουλειές. Στο δρόμο στα 50 μηχανάκια που είδα ζήτημα να φορούσαν κράνος οι 10...... μάλλον δεν έχουν κανέναν να τους κλάψει....
Run, rabbit run
Κριμα...κουραγιο στους δικους του.
Ride(s) the wind of change...
Δυστυχώς, άφησε πίσω του γυναίκα άνεργη και ένα μωράκι 9 μηνών. Το παληκάρι (ένα παιδί μάλαμα σωστό) διατηρούσε με έναν φίλο του κατάστημα με ηλεκτρονικά τσιγάρα στην Πανόρμου. Σε ένα φόρουμ που έχει σαν αντικείμενό του το άτμισμα (e-kapnisma.gr) διοργανώνεται μια κίνηση οικονομικής υποστήριξης για την σύζυγό του. Θα υπάρξει κάποιος τραπεζικός λογαριασμός για να καταθέσει όποιος θέλει ό,τι ποσό μπορεί. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση από την διαχείριση θα ήθελα να βάλω εδώ το ανάλογο λινκ όταν ανακοινωθεί.
Φίλε Dankannn, μόλις πληροφορήθηκα το γεγονός, μπήκα εδώ και από το δικό σου ποστ έμαθα τί συνέβη...
Οι άγγελοι χρειάζονται στη γη.
Ευχαριστώ πολύ sniper.
O λογαριασμός είναι ο εξής:
MILLENIUM BANK
ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΟΧΟΥ: ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (GIANNAKOPOULOU EIRINI)
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 16340317
IBAN: GR7603801750000000016340317
SWIFT CODE: MILBGRAA
ΕΔΡΑ ΤΡΑΠΕΖΗΣ: Syggroy 182 - Kalithea
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic...html#msg608977
Τελευταία τροποποίηση από Αργυρώ; 02/04/2013 στις 15:39.
Οι άγγελοι χρειάζονται στη γη.
Περασα απο εκει λιγο μετα το συμβαν πολύ λιγο ομως το pcx του παιδιου ειδα μονο αλλα ειχε κοπη σχεδον στη μεση συλληπτήρια στου συγγενής
Ελπίζω να δείξουμε όσοι περισσότεροι μπορούμε την αλληλεγγύη μας με μια κατάθεση από το υστέρημά μας...άνεργη γυναίκα και με μικρό παιδί ξαφνικά χήρα![]()
κριμα το παλικαρι....και κριμα και για το ζουζουνακι του που θα μεγαλωσει χωρις πατερα....
Catch me if you can