Λίγο με τα χαράτσια της ΔΕΗ, λίγο με τις εφορίες, λίγο με τα κουρέματα γενικώς, να σου κάτσει και κανά ατυχηματάκι με τη μηχανή, τον π@ύτσο θα τον φας όπως και νά'χει.![]()
@nikos_abel
για πες μας ρε παιδί μετά από πέντε χύμες τα αποτελέσματα......![]()
Μια χαρά τα λέω ...Τί σαλάτα ;
Τα ΚΤΜ είναι καθαρά αντρικά μηχανάκια ...Μην κοιτάς τις εξαιρέσεις που μπορείτε και τα κουμαντέρνετε ορισμένες .
Γυναικείος τρόπος σκέψης καθαρά ! Αυτός είναι .Υπάρχουν πάλι και οι εξαιρέσεις ,αλλά θα πορέπει να ανατρέξουμε στο νήμα ¨Γυναίκα και θυληκότητα¨
Μερικά πράγματα στη ζωή είναι γυναικεία και μερικά άλλα είναι αντρικά ...Πώς να το κάνουμε τώρα δηλ ;
Και σου ξαναλέω .Μην κοιτάς τον εαυτό σου . Αποτελείς την εξαίραιση ... Δεν είναι όλες οι γυναίκες σαν και εσένα ... Η μάνα μου ας πούμε ,δεν θα καβαλούσε πότέ Lc4 να τρέχει στα κατσάβραχα ...Και ούτε και καμιά φίλη της ...Ούτε η αδελφή μου ,ούτε η γυναίκα μου (αν και θα μου άρεσε).
Και για να σου δόσω και ένα παράγειγμα ακόμα ... Όταν πήγα να βάλω λάστιχα στο αμάξι , μου τα έβαλε η κοπέλα της φωτό και έμεινα μλκς! Σε χρόνο ΝτεΤε μιλάμε .Έχεις δει πολλά βουλκανιζατέρ να τα κουμαντέρνουνε γυναίκες ;
![]()
πρωταθλήτρια Ελλάδας στο άθλημα της σφαιροβολίας στην κατηγορία νέων
https://www.flashnews.gr/page.ashx?p...103796&cid=304
αυτος είχε ατυχημα στο κεφαλι και εγινε γκει... εγω δλδ που χτυπησα στο κ@λο επρεπε να γινω μις κοσμος????
ε ρε δικαιολογια που σκεφτηκε!
![]()