Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: BANDIT 650 K8 Πρόβλημα Ρελαντί..

Μέλος Το avatar του/της tc-drift
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    3.5 χρόνια τώρα από διακόπτη ανοιγοκλείνω το μοτέρ. Και αυτό 2-3 φορές τη μέρα. Δεν υπήρξε ποτέ αυτό το πρόβλημα, και κανενα Manual πουθενα δεν αναφερει κάτι διαφορετικό. Μ@λακίες του είπαν και αυτού που στο πούλησε...
    Ο καθένας στην Ελλάδα λέει την π@π@ριά του όπως πάντα προφανώς..

Καταρτισμένοι όλοι στα καλύτερα κολλέγια...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tc-drift Προβολή μηνύματος
    Ο καθένας στην Ελλάδα λέει την π@π@ριά του όπως πάντα προφανώς..

Καταρτισμένοι όλοι στα καλύτερα κολλέγια...
    Καλά, η θεωρία του κλειδιού και του kill switch έχει γίνει θέμα ομηρικών πολέμων "σχετικών" και μη. Άλλοι λένε ότι καίγονται ηλεκτρονικές, πολλαπλασιαστές, ανορθωτές... Ο καθείς ότι του κατέβει. Προσωπικά κλείνω από ότι με βολέψει από ελεύθερο χέρι και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κανένα μηχανάκι.

Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι ο μηχανικός σου διόρθωσε το πρόβλημα και λίγο μετά εμφανίστηκε πάλι. Αν ήταν καμμένος πολλαπλασιαστής λογικά δεν θα έπρεπε να δουλέψει καλά ποτέ και σε καμμία κλίμακα στροφών. Άσε που -νομίζω- και τρικύλινδρο να δούλευε, θα το καταλάβαινες γιατί θα έκανε σαν τρακτέρ και αφ' ενός θα έπρεπε να φανεί στο διαγνωστικό, αφ' ετέρου θα το έβλεπες στα μπουζί που βγήκαν και δεν επηρεάζει το ρελαντί (τουλάχιστον σε αυτοκίνητο που μου έχει τύχει να χαλάσει μπουζοκαλώδιο). Μήπως απλά να το πας να το ξαναδεί; Λίγες μέρες μετά το σέρβις να βγαίνει ξανά πρόβλημα, έχει μιά υποχρέωση να το κοιτάξει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Καλά, η θεωρία του κλειδιού και του kill switch έχει γίνει θέμα ομηρικών πολέμων "σχετικών" και μη. Άλλοι λένε ότι καίγονται ηλεκτρονικές, πολλαπλασιαστές, ανορθωτές... Ο καθείς ότι του κατέβει. Προσωπικά κλείνω από ότι με βολέψει από ελεύθερο χέρι και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κανένα μηχανάκι.

Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι ο μηχανικός σου διόρθωσε το πρόβλημα και λίγο μετά εμφανίστηκε πάλι. Αν ήταν καμμένος πολλαπλασιαστής λογικά δεν θα έπρεπε να δουλέψει καλά ποτέ και σε καμμία κλίμακα στροφών. Άσε που -νομίζω- και τρικύλινδρο να δούλευε, θα το καταλάβαινες γιατί θα έκανε σαν τρακτέρ και αφ' ενός θα έπρεπε να φανεί στο διαγνωστικό, αφ' ετέρου θα το έβλεπες στα μπουζί που βγήκαν και δεν επηρεάζει το ρελαντί (τουλάχιστον σε αυτοκίνητο που μου έχει τύχει να χαλάσει μπουζοκαλώδιο). Μήπως απλά να το πας να το ξαναδεί; Λίγες μέρες μετά το σέρβις να βγαίνει ξανά πρόβλημα, έχει μιά υποχρέωση να το κοιτάξει...
    Ναι οπωσδήποτε θα το ξαναπάω.Δεν μπορώ μόνος μου να κάνω κάτι άλλο εξάλλου.

Είναι όντως περίεργο και ψυχοφθόρο ένα πρόβλημα που εμφανίζεται-εξαφανίζεται και ξαναεμφανίζεται.

Δηλαδή έφυγα απο το συνεργείο και όλα καλά και 50km μετά το ίδιο θέμα. Κάτι που είναι χαλασμένο πιστεύω γενικά δεν δουλεύει, όχι όποτε του κατέβει.

Συνεπως κάτι θα μεσολαβεί και προκύπτει θέμα. Βλέπουμε

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    ... Άσε που -νομίζω- και τρικύλινδρο να δούλευε, θα το καταλάβαινες γιατί ....
    γιατί αν δεν το καταλάβαινες θα έπρεπε να σε δει νευρολόγος...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Ναι οπωσδήποτε θα το ξαναπάω.Δεν μπορώ μόνος μου να κάνω κάτι άλλο εξάλλου.

Είναι όντως περίεργο και ψυχοφθόρο ένα πρόβλημα που εμφανίζεται-εξαφανίζεται και ξαναεμφανίζεται.

Δηλαδή έφυγα απο το συνεργείο και όλα καλά και 50km μετά το ίδιο θέμα. Κάτι που είναι χαλασμένο πιστεύω γενικά δεν δουλεύει, όχι όποτε του κατέβει.

Συνεπως κάτι θα μεσολαβεί και προκύπτει θέμα. Βλέπουμε
    Εγω θα πήγαινα σε διαφορετικό συνεργείο.

Στον Ογκο Το avatar του/της deusXT
    όταν μου το έκανε αυτό εμένα διαπίστωσα μαλακία τεραστίου μεγέθους που είχα κάνει.
    σε αλλαγή μπαταρίας δεν είχα συνδέσει καλά τον ένα πόλο με αποτέλεσμα να μη κάνει καλή επαφή.

συμπτώματα τα ίδια με αυτά που αναφέρεις. χάλια ρελαντί (που το είχα συνδέσει με ζέσταμα μηχανής αλλά φαφάρια) κόψιμο κινητήρα κλπ

Ηταν 2 πολύ ενδιαφέρουσες οδηγικά ημέρες
    bandit 1250 λεμε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Εγω θα πήγαινα σε διαφορετικό συνεργείο.
    Δηλαδή ενώ έχω πληρώσει μόλις για μεγάλο Service με αλλαγή μπουζί, λάδια-φίλτρα-ρύθμιση ψεκασμού, να φύγω να πάω σε άλλο συνεργείο και να μην το ξαναπάω μήπως εντοπίσει το πρόβλημα και το φτιάξει?

Σε όποιον απο την αρχή και να πάω θα αρχίσει απο την αρχή και η πληρωμή. θα του δώσω προς το παρόν μια ευκαιρία απο την στιγμή που είναι πληρωμένος .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από deusXT Προβολή μηνύματος
    όταν μου το έκανε αυτό εμένα διαπίστωσα μαλακία τεραστίου μεγέθους που είχα κάνει.
    σε αλλαγή μπαταρίας δεν είχα συνδέσει καλά τον ένα πόλο με αποτέλεσμα να μη κάνει καλή επαφή.

συμπτώματα τα ίδια με αυτά που αναφέρεις. χάλια ρελαντί (που το είχα συνδέσει με ζέσταμα μηχανής αλλά φαφάρια) κόψιμο κινητήρα κλπ

Ενδιαφέρον φίλε Σάμη.

θα τσεκάρω μετά και τους πολους της μπαταρίας αν έχουν κάποιο θέμα.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Δηλαδή ενώ έχω πληρώσει μόλις για μεγάλο Service με αλλαγή μπουζί, λάδια-φίλτρα-ρύθμιση ψεκασμού, να φύγω να πάω σε άλλο συνεργείο και να μην το ξαναπάω μήπως εντοπίσει το πρόβλημα και το φτιάξει?

Σε όποιον απο την αρχή και να πάω θα αρχίσει απο την αρχή και η πληρωμή. θα του δώσω προς το παρόν μια ευκαιρία απο την στιγμή που είναι πληρωμένος .
    δεν έχεις άδικο αλλά πρόσεχε μη σου ζητήσει επιπλέον χρήματα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    τα μεγαλα διαστηματα ακινησιας ''δειχνουν'' προς τα μπεκ
    εγω θα χρησιμοποιουσα ενα καθαριστικο προσθετο στο τεποζιτο για αρχη και μετα θα κοιταγα να τα βγαλω να τα καθαρισω και να τα μετρησω
    η βαλβιδα ρελαντι πρεπει να βγει τελειως για να καθαριστει η ιδια κι οχι η φυσα της

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    τα μεγαλα διαστηματα ακινησιας ''δειχνουν'' προς τα μπεκ
    εγω θα χρησιμοποιουσα ενα καθαριστικο προσθετο στο τεποζιτο για αρχη και μετα θα κοιταγα να τα βγαλω να τα καθαρισω και να τα μετρησω
    η βαλβιδα ρελαντι πρεπει να βγει τελειως για να καθαριστει η ιδια κι οχι η φυσα της
    σου ανεβαζει στροφες στις 1500-1800 οταν ειναι εντελως κρυο το πρωι ? αν ναι τοτε η βαλβιδα ρελαντι λειτουργει μαλλον κανονικα. Δεν εχει επιλεκτικη λειτουργει να αποτυγχανει μονο οταν ειναι να ρυθμισει τον αερα στο κανονικο ρελαντι
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από deusXT Προβολή μηνύματος

εγω θα σου ελεγα εστιασε περισσοτερο εδω. τα μεγαλα διαστηματα ακινησιας που ανεφερες. επισης βγαλε και καθαρισε τα σωματα απο και προς την μηχανη. για καλωδια μιλαμε.

Έλεγξα ρεύματα, πόλους μπαταρίας, τάση μπαταρίας και όλα καλά αλλά εκεί το ρεταρισματάκι.

Κλείνω και ανοίγω 2 φορές διακόπτη και Kill Switch και κάνει 2 Check στο οργανάκι και δίνω μιζιά και δουλευει κανονικά ρολόι..

ai ai ai ai ai aaaaaaa puerto rico.....

Κάνω και βολτούλα, όλα κομπλέ..

Ρε παίδες δεν ξέρω τι να πω..

Θα ξαναδοκιμάσψω άμα κρυώσει και τις επόμενες μέρες και βλέπω πάλι..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    στανταρ ρευματα. κοινως σωματα. το αρνητικο της μπαταριας. δες τα καλωδια που πανε στην μηχανη. ξεβιδωσε τα και καθαρισε την επαφη του καλωδιου με την μηχανη. σκουρια κι ετς!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    έχουμε και λέμε η βαλβίδα του ρελαντί είναι αυτή (isc valve κατά το manual) , βγάλε το βύσμα, ανοιξε την, θα χρειαστείς κλειδί torx, καθαρισε προσεκτικα(μην σου βγει το ελατήριο) ρίχνοντας λίγο λιπαντικο σπρέυ, λαδωσε την ελαφρά , βάλτην παλι μέσα και περιμένουμε αναφορα......

Είχα ακριβώς τα ίδο σύμπτωμα όταν την πρωτοπήρα.Από τότε και αφού το έψαξα αρκετά με μάστορες κτλ. σε καθε πλύσιμο της μοτο ασχολούμαι και με τον καθαρισμο της βαλβίδας.Καν'το , δ έχεις κάτι να χάσεις.....
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων SANY1572..jpg‎  
    Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
    Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
    Βmw k1300s '15 -

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus72 Προβολή μηνύματος
    στανταρ ρευματα. κοινως σωματα. το αρνητικο της μπαταριας. δες τα καλωδια που πανε στην μηχανη. ξεβιδωσε τα και καθαρισε την επαφη του καλωδιου με την μηχανη. σκουρια κι ετς!
    Δεν ξέρω αν βοήθησε σε κάτι αλλά πλάκωσα τους πόλους με ειδικό σπρέυ γράσσου για μπαταρίες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peter86 Προβολή μηνύματος
    έχουμε και λέμε η βαλβίδα του ρελαντί είναι αυτή (isc valve κατά το manual) , βγάλε το βύσμα, ανοιξε την, θα χρειαστείς κλειδί torx, καθαρισε προσεκτικα(μην σου βγει το ελατήριο) ρίχνοντας λίγο λιπαντικο σπρέυ, λαδωσε την ελαφρά , βάλτην παλι μέσα και περιμένουμε αναφορα......

Είχα ακριβώς τα ίδο σύμπτωμα όταν την πρωτοπήρα.Από τότε και αφού το έψαξα αρκετά με μάστορες κτλ. σε καθε πλύσιμο της μοτο ασχολούμαι και με τον καθαρισμο της βαλβίδας.Καν'το , δ έχεις κάτι να χάσεις.....
    ώπα ωραίος.. είχες το ίδιο θέμα έτσι? Αυτή η βρωμερή βαλβίδα του ρελαντί είναι που πρώτα υποψιάζομαι απο την αρχή αφού έχω πρόβλήμα με το ρελαντί! Τί πιο φυσιολογικό όταν όλα τα άλλα δουλευουν ρολόι και έχω μόνο θέμα με το ρελαντί να υποψιαστώ την βαλβίδα του ρελαντί.

Χτες την ξεφύσωσα και την ψέκασα με σπρέυ επαφών. Εσύ λες να την βγάλω τελείως απο πάνω?και για πιο ελατήριο λες?Ανοίγει στην μέση δηλαδή και έχει κάποιο ελατ΄'ηριο μέσα? και όταν λες λάδι εννοείς σπρέυ επαφών?

προς το παρόν το μηχανάκι επανήλθε στα κανονικά του αλλά θα το κάνω αυτό που λες γιατί μπορεί να έχει πιάσει αυτό μάκα και να κάνει κατα διαστήματα κόλπα. Απλά αν μπορείς λίγες περισσότερες λεπτομέρειες στο πως το άνοιξες. Ευχαριστώ!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μπουζί για Bandit 650 k8
    από johndaf στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2009, 21:53

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •