Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 41

Θέμα: Προβλήματα στο Busa μου...

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    φιλε μου μερικες μηχανες αν ζεσταθουνε πολυ και το παρει πρεφα ο εγκεφαλος τις σβηνει για να μην καταστραφουνε.
    ισως λοιπον κατι δεν παει καλα με τον αισθητηρα που μετραει ποτε ο κινητηρας ειναι σε αυτο το σημειο και το κανει πιο νωρις χωρις δλδ να ειναι στην πραξη στα κοκκινα το μοτορι.
    ισως ομως η μηχανη εχει θεμα με το συστημα ψυξης και φτανει ευκολα στο σημειο αυτο (πανω απο 120 βαθμους συνηθως).
    αν κινησε κανονικα φτανει σε αυτο το σημειο που θα σου σβησει?
    αν εισαι ακινητος το κανει μονο?
    ελεγξε το συστημα ψυξης οτι ειναι πληρες υγρων.
    το συστημα ειναι ως εξης.
    α) το βεντιλατερ παιρνει εντολη με ρελε απο τον εγκεγφαλο για το ποτε θα ανοιξει και ποτε θα κλεισει.
    β) εχει καπου στο κυκλωμα (συνηθως πανω στο ψυγειο) διμεταλικο διακοπτη ο οποιος κλεινει κυκλωμα απο μια θερμοκρασια και πανω.

η μηχανη μπορει να εχει παραπανω απο 1 αισθητηρες για την θερμοκρασια του υγρου.
    εναν για τον εγκεφαλο πχ και εναν για το κοντερ.
    μπορει ο του κοντερ να ειναι κομπλε οποτε και βλεπεις την κανονικη θερμοκρασια η οποια ειναι στα αληθεια μια χαρα και το συστημα υγειες αλλα τα εχει παιξει ο του εγκεφαλου ο οποιος διαταζει να κλεισει το μοτερ γιατι πιστευει οτι εισαι πανω απο 120 πχ.

η αν και πιο απιθανο το συστημα σου εχει καποιο θεμα και το μοτερ σου ΑΝΕΒΑΖΕΙ επικινδυνα θερμοκρασια και ο βλαμενος σενσορας ειναι αυτος του κοντερ ο οποιος σε αφηνει να πιστευεις οτι ολα ειναι οκ ενω δεν ειναι.
    αλλα αυτο σημαινει 2 βλαβες μαζι πραγμα που ειναι ψηλο απιθανο.
    ασε που για να ανεβαζει τετοιες θερμοκρασιες πρεπει να εχει χοντρο προβλημα το συστημα ψυξης.

τα παραπανω ειναι γενικες γνωσεις που εχω.
    δεν ξερω πως ακριβως ειναι το μπουσα.
    μπορει και να ειναι ετσι μπορει να ειναι και αλλιως αλλα καπου εκει παει το μυαλο μου ΑΝ σβηνει μπαμ αποτομα χωρις μπερδεματα απο μια θερμοκρασια και πανω και παιρνει ΠΑΝΤΑ μπροστα αφου κρυωσει λιγο.

αλλιως ειναι κατι αλλο που το επιρρεαζει η θερμοκρασια που παραγει το μοτερ γυρω γυρω και δημιουργει το προβλημα.
    κατι δηλαδη ηλεκτρονικο το πιθανοτερο αλλα σε αυτην την περιπτωση θα υπαρχει μεγαλη διαφορα αν κινηται η οχι η μηχανη καθως υπαρχει μεγαλη διαφορα στην θερμοκρασια στον χωρο ΓΥΡΟ απο τον κινητηρα.

αυτα.
    Τελευταία τροποποίηση από GiannisBlessed; 20/04/2013 στις 00:49.

Καλησπέρα και πάλι, το μηχανάκι με το που το βάζεις μπροστά μετά από λίγο φτάνει σε ένα σημείο λίγο πιο κάτω από την μέση, αυτό δεν είναι παράλογο για Χαγιαμπούσα από ότι μου λένε οι άλλοι χρήστες και ο μηχανικός, μετά όμως όταν ανεβεί η θερμοκρασία λίγο ακόμα δηλαδή περίπου μέχρι την μέση που είναι ο δείκτης τότε το μηχανάκι σβήνει, είτε είναι σε φανάρι σταματημένο είτε στον δρόμο κανονικά πάλι σβήνει, τσαφ και σβήνει κατευθείαν!

Τώρα το πρόβλημά μου είναι τα σαπούνια που σας έλεγα, το πήγα σήμερα στον μάστορα για να φτιάξουμε το δαχτυλίδι του κόμπλερ μίζας που έχει ανοίξει και έχει χάσει τα κέντρα και τι είδαμε, παντού νερά, νερά και σαπούνια μέσα στα καπάκια, παρακάτω θα βάλω και τις φωτογραφίες να δείτε, τώρα αυτό είναι η φλάτζα κεφαλής ή επειδή είχαν ξαναφτιάξει το ίδιο σημείο με αλγκόν έτσι όπως το κρύωναν μετά με νερό δεν άδειασαν το κάρτερ.... Πάντως από τις φωτό και μόνο θα καταλάβετε ότι αυτό καλό δεν είναι! Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC00029.jpg 
Προβολές:	191 
Μέγεθος:	105,8 KB 
ID:	288146Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC00030.jpg 
Μέγεθος:	99,1 KB 
ID:	288147Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC00031.jpg 
Μέγεθος:	105,8 KB 
ID:	288148 Γαμώ την φρίκη μου.... δεν μπορώ άλλο με αυτό το πράγμα!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vag_gsx1300r Προβολή μηνύματος
    .... τώρα αυτό είναι η φλάτζα κεφαλής ή επειδή είχαν ξαναφτιάξει το ίδιο σημείο με αλγκόν έτσι όπως το κρύωναν μετά με νερό δεν άδειασαν το κάρτερ.... .....
    Τώρα σόρρυ κιόλας αλλά εσύ μάλλον πλυντήριο φορτώθηκες...

Καλά ξεμπερδέματα πάντως...

Εdit : Προσωπικά θα έλυνα όλο τον κινητήρα ή θα έπαιρνα τηλέφωνο αυτόν που μου την πούλησε.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Johnny_Nik
    Ξαναδιαβιάζοντας όσα έχεις γράψει κατάλαβα ότι σβήνει λίγο μετά τη μέση. Το βεντιλατέρ ανάβει; Αν δεν ανάβει το πιο πιθανό είναι να σου κάνει αυτό τη ζημιά, καθώς παίρνει εντολή λίγο μετά τη μέση για να επέμβει. Μάλλον βραχυκύκλωμα μυρίζει. Όταν το μηχανάκι κρυώσει (άρα θα έχει φύγει από τη θερμοκρασία που θα έπρεπε να δουλεύει το βεντιλατέρ), τότε παίρνει πάλι εμπρός αφού δεν υπάρχει πλέον το βραχυκύκλωμα. Εικασιές κάνω, αλλά δες το και προς αυτή τη πλευρά.
    2 stroke Sport Touring

Αν για οποιοδηποτε λογο υπηρξε ΜΗ συνεχης εισρροη νερου μεσα στα λαδια, μετα απο 30-40 χλμ πορεια θα επρεπε να εχουν αποβληθει.
    Αν μετα απο βολτες συνεχιζει και εχει νερα στα λαδια σημαινει οτι υπαρχει συνεχης διαρροη..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Τώρα σόρρυ κιόλας αλλά εσύ μάλλον πλυντήριο φορτώθηκες...

Καλά ξεμπερδέματα πάντως...

Εdit : Προσωπικά θα έλυνα όλο τον κινητήρα ή θα έπαιρνα τηλέφωνο αυτόν που μου την πούλησε.

το έλυσα το κομμάτι που βλέπεις φίλε μου και ότι φωτογραφίες ανέβασα αυτές τους έστειλα κι όλας, αυτός λέει βέβαια ότι ακόμα και μια μέρα πριν το στείλει δεν είχε αυτό το πρόβλημα, δηλαδή ότι την μία μέρα του τρύπησε το ψυγείο λαδιού και την άλλη το αγόρασα εγώ, αυτό που θέλω να σε ρωτήσω αν ξέρεις, είναι ότι, ο μηχανικός έβαλε το ψυγείο λαδιού πάνω, το βάλαμε να δουλέψει το μηχανάκι και στο πρώτο λεπτό έσκασε η φλάτζα του φίλτρου λαδιού και πέταξε τα λάδια έξω, παίζει να φταίμε εμείς σε αυτό δηλαδή να μην είχε γίνει εξαέρωση όταν μπήκε το ψυγείο λαδιού κι έτσι να έσκασε το φίλτρο και να έσκασε κι η φλάτζα κεφαλής και να προκλήθηκε όλο αυτό, πάντως την μέρα που έσκασε το φίλτρο λαδιού έπεσαν κάτι μαύρα κατάμαυρα λάδια, ούτε ίχνος "σαπουνιού", νερού, τίποτα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thanos_s Προβολή μηνύματος
    Αν για οποιοδηποτε λογο υπηρξε ΜΗ συνεχης εισρροη νερου μεσα στα λαδια, μετα απο 30-40 χλμ πορεια θα επρεπε να εχουν αποβληθει.
    Αν μετα απο βολτες συνεχιζει και εχει νερα στα λαδια σημαινει οτι υπαρχει συνεχης διαρροη..
    εγώ το είδα δεύτερη φορά αυτό, κι έχω κάνει το πολύ 40 χιλιόμετρα με το μηχανάκι... Βέβαια εφόσον είναι κλειστό το κύκλωμα του πως θα απέβαλε τα νερά, δηλαδή όσους βαθμούς και να έφτανε το κάρτερ με το λάδι το νερό θα γινόταν ατμός αλλά μετά θα ξαναγινόταν νερό... Πάντως όταν άνοιξα το καπάκι έβγαλε ατμό...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johnny_Nik Προβολή μηνύματος
    Ξαναδιαβιάζοντας όσα έχεις γράψει κατάλαβα ότι σβήνει λίγο μετά τη μέση. Το βεντιλατέρ ανάβει; Αν δεν ανάβει το πιο πιθανό είναι να σου κάνει αυτό τη ζημιά, καθώς παίρνει εντολή λίγο μετά τη μέση για να επέμβει. Μάλλον βραχυκύκλωμα μυρίζει. Όταν το μηχανάκι κρυώσει (άρα θα έχει φύγει από τη θερμοκρασία που θα έπρεπε να δουλεύει το βεντιλατέρ), τότε παίρνει πάλι εμπρός αφού δεν υπάρχει πλέον το βραχυκύκλωμα. Εικασιές κάνω, αλλά δες το και προς αυτή τη πλευρά.
    Ναι σβήνει με το που φτάσει στην μέση, ναι το βεντιλατέρ από ότι ξέρω λειτουργεί κανονικά ανάβει δηλαδή, όταν κρυώσει δεν δουλεύει το βεντιλατέρ και ξαναπαίρνει κανονικά...

εγώ το είδα δεύτερη φορά αυτό, κι έχω κάνει το πολύ 40 χιλιόμετρα με το μηχανάκι... Βέβαια εφόσον είναι κλειστό το κύκλωμα του πως θα απέβαλε τα νερά, δηλαδή όσους βαθμούς και να έφτανε το κάρτερ με το λάδι το νερό θα γινόταν ατμός αλλά μετά θα ξαναγινόταν νερό... Πάντως όταν άνοιξα το καπάκι έβγαλε ατμό...
    Το κυκλωμα δεν ειναι κλειστο.. Υπαρχουν αναθυμιασεις και απο εκει φευγουν τυχον υγρασιες που μπορει να υπαρχουν στα λαδια..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thanos_s Προβολή μηνύματος
    Το κυκλωμα δεν ειναι κλειστο.. Υπαρχουν αναθυμιασεις και απο εκει φευγουν τυχον υγρασιες που μπορει να υπαρχουν στα λαδια..
    Κι από εκεί δεν φεύγουν τα λάδια φίλε μου? Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά πως το έπαθε αυτό, σου λέω όταν έσκασε το φίλτρο μετά που βάλαμε το ψυγείο λαδιού χύθηκαν όλα τα λάδια κάτω, ε αυτά τα λάδια ήταν μαύρα κανονικά!

Κι από εκεί δεν φεύγουν τα λάδια φίλε μου? Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά πως το έπαθε αυτό, σου λέω όταν έσκασε το φίλτρο μετά που βάλαμε το ψυγείο λαδιού χύθηκαν όλα τα λάδια κάτω, ε αυτά τα λάδια ήταν μαύρα κανονικά!
    Δεν φευγουν λαδια, υπαρχει λαβυρινθος που διαχωριζει τα λαδια απο τον αερα...

Αν ειναι δυσκολο για τον μηχανικο που εχει μπροστα του τη μηχανη, φαντασου ποσο δυσκολο ειναι για μενα να βγαλω συμπερασμα απο εδω..

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Να πω κι εγώ κάτι...

Συνήθως ποστάρει κάποιος εδώ και λέει "Αμάν μάγκες μπήκε μία σαύρα/φίδι/το παιδάκι του γείτονα στην εξάτμιση και έφτασε στον κινητήρα και μόλις πήγα να βάλω μπρος ακούστηκε ένας ήχος κρουτς χλιτς κρουβουμπουμπου ΜΠΑΜ και το μηχανάκι έμεινε εκεί". Τα παιδιά κάνουν κάποιες εικασίες, κυρίως προτείνουν να το δει μάστορας, το βλέπει μάστορας, βγάζει το φίδι/σαύρα/παιδάκι από τον κινητήρα (λύνει το πρόβλημα κοινώς) και ζούμε όλοι καλά (κάποιοι καλύτερα) και το θρεντ το τρώει το σκοτάδι.

Εσύ κατά πώς φαίνεται αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα που ούτε ο ίδιος ο μάστορας δε φαίνεται να μπορεί να λύσει. Γράφεις στον πρώτο ενικό και στον πρώτο πληθυντικό ("έλυσα το μοτέρ", "βγάλαμε το τάδε με το μάστορα" κλπ) κάτι το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο είναι "προς τιμήν" του μάστορα. Από τα όσα έχεις γράψει ότι σου έχει πει ο μηχανικός σου, εμένα μου μοιάζουν λίγο σαν τις εικασίες που κάνουν τα παιδιά από το πληκτρολόγιο. Η δουλειά του μηχανικού δεν είναι αυτή. Είναι να βρει τί φταίει και να το φτιάξει (αν φτιάχνεται, πάντως να βρει τί φταίει).

Αν είσαι τόσο σίγουρος για το μηχανικό σου και τις γνώσεις του πάσο. Αν όμως έχεις τις αμφιβολίες σου ίσως θα έπρεπε να το δει κάποιος άλλος (δεν ξέρω κανέναν που να είναι "μπουσοειδικός" ούτε για να κάνω διαφήμιση ούτε για να σου τον προτείνω). Απλά μου κάνει εντύπωση, για να φέρω ένα παράδειγμα, το παρακάτω που είχες γράψει:

...αυτό που θέλω να σε ρωτήσω αν ξέρεις, είναι ότι, ο μηχανικός έβαλε το ψυγείο λαδιού πάνω, το βάλαμε να δουλέψει το μηχανάκι και στο πρώτο λεπτό έσκασε η φλάτζα του φίλτρου λαδιού και πέταξε τα λάδια έξω, παίζει να φταίμε εμείς σε αυτό δηλαδή να μην είχε γίνει εξαέρωση όταν μπήκε το ψυγείο λαδιού κι έτσι να έσκασε το φίλτρο και να έσκασε κι η φλάτζα κεφαλής και να προκλήθηκε όλο αυτό....

Αυτό που διαβάζω μου μοιάζει λες και δυο φιλαράκια βρήκαν ένα παπί με πρόβλημα, και πήγαν στο υπόγειο και πάλεψαν να το φτιάξουν κι αναρωτιούνται τώρα μπας κι έκαναν καμιά μαλακία και το έκαναν χειρότερα.

Τέλος πάντων. Δε λέω τίποτα από τα παραπάνω πάντως θέλοντας να προσβάλλω εσένα ή το μηχανικό σου. Απλά μου έκαναν εντύπωση όλα αυτά που διάβασα.
    Μπορεί να είναι στραβός ο δικός μου τρόπος που βλέπω τα πράγματα.

Καλή τύχη και υπομονή. Εύχομαι να βρεις άκρη όσο πιο "αναίμακτα" γίνεται

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    παντως ανεξαρτητα απο την αιτια που το προκαλεσε το οτι το μοτερ δουλεψε με σαπουνολαδο δεν ειναι καλο νεο για στροφαλο και μπιελες
    και επειδη μιλαμε για μηχανη που 300αριζει για πλακα τα πραγματα γινονται επικινδυνα...............

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    για δείτε μπας και είναι φραγμένα τίποτε σωληνάκια εξαέρωσης. κάτι τέτοια παράξενα μου έκανε το CBR, μέχρι που μου έσκασε το δοχείο υπολειμμάτων ψυκτικού υγρού και μου πέταξε όλα τα νερά μέχρι την κεφαλή. κάποια σωληνάκια ήταν βουλωμένα και ανέβαζαν τρελή πίεση και επίσης ο αισθητήρας θερμοκρασίας διάβαζε ό,τι να'ναι και μου έστελνε στο ζέσταμα το ρελαντί στις 4k.

κατ αρχας μην τρελλαινεσαι ο ιδιος και μην τον αποπερνεται και εσεις εδω μεσα ναι οντος διαγνωση απο το πληκτρολογιο δεν γινετε και ουτε εχουμε τη γυαλινη σφαιρα του μαγου εδω μεσα για να καταλαβουμε τη εχει το εργαλειο
    απο οτι καταλαβα και ο πρωην ιδιοκτητης ισως δεν ειναι ειλικρινεις με αυτο που σου πουλησε ισως και αυτος το χε παρει απο καποιον αλλον και τα φαγε στη μαπα και το πουλαει μην ξεχνας μιλαμε για μια μοτοσυκλετα δεκαετιας πλεον που τωρα ειναι υπερηλικη και ισως με αρκετους ιδιοκτητες να εχουν περασει απο πανω της.....
    και λογικο ειναι αυτα ειναι πραγματα που τα συνανταμε καθε μερα πλεον

λοιπον ακου λυσε προσεκτικα με το μαστορα σου οσο φυντανη να ειναι αυτος ολα τα πλαστικα ψαξτε προσεκτικα και με την ησυχια σας χωρις να βιαζεστε ολο το μηχανακι για τυχον γυμνα καλωδια λαδια απο καπακια η συνθηκες που μπορει να δηλωσουν αγωνιστικη χρηση ΞΑΝΑΨΑΞΕ ΤΑ ΧΕΝΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΟΥ με την ησυχια σου ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΛΩΔΙΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ με υπομονη και σιγα σιγα ξηλωσετα και τα χενον και το συναγερμο βαλτο μπροστα να δουμε θα ξανασβησει μονο του μολις η θεμοκρασια περασει λιγο τη μεση ( να θυμασαι οτι σε πολλα μηχανακια φτανει γρηγορα η θερμ λιγο πριν τη μεση απλα μετα ανεβαινει δυσκολα αυτο δηλωναι οτι εχει υδραυλικο θερμοστατη και ισως δεν παιρνει εντολη απο εγκεφαλο για να ανοιξει οπως επισης μπορει ο θερμστατης να μην ανογει και καθολου???????ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟς SUZUKI ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΚΟΥΜΠΩΣΤΕ ΤΗ ΦΙΣΑ ΤΗς ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙς ΤΗ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ????? ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΧΕΡΙ ΣΕ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ!!! να τον παρει εγκεφαλος απο busa δυσκολο.....

ΤΩΡΑ οσο αφορα τα λαδια σου εβαλες καινουργια σωστα??? αρα ειναι ακομα ξανθα ενας ευκολος τροπο για να καταλαβεις αν περνανε νερα στο μοτερ αφου το χεις κανει μερικες βολτες σκυψε και δες το ματακι τα λαδια τη χρωμα εχουν αν ειναι ασπρα δηλαδη εχουν γινει γαλα μπουγαδα τοτε φιλε μου δυστηχως ειναι φλαντζα καπακιου και να ξερεις οτι αυτο προδιδει τρελλες θερμοκρασιες ειτε απο μποτιλιαρισμα καθημερινο ειτε απο αγωνιστικη χρηση η απο τυρανισμα πανω κατω οπως και απο κρυο πλακωμα μαλλον ο προηγουμενος ιδιοκτητης δεν το αγαπουσε και πολυ το busa toy

αλλος ενας τροπος αφου το γεμησατε με υγρα παραφλου μεχρι πανω αλλα και στο επιτρεπομενο οριο στο δοχειο διαστολης και αφου το βαλατε μπροστα ζεσταθηκε και ξανασυμπηρωσατε λογικα υγρα μετα την εξαερωση κανε μια βολτα αστο να κρυωση πρωτα και ξανακοιταξετα εχει κατεβει η σταθμη τους ειτε ξεβιδωνοντας την ταπα του ψυγειο η κοιτα το δοχειο διαστολης εχει τραβηξει υγρα??? ξανακοιτα το ματακι στα λαδια τη χρωμα εχουν αν ειναι φλαντζα κεφαλης μην τρελλαινεσαι δεν ειναι και πυρηνικη φυσικη να στην αλλαξουν

μην τρελλαινεσε πηγαινε βημα βημα θα το βρεις τι ειναι μην πανικοβαλεσε και μην χαλας λεφτα απο δω και απο κει τσαμπα βρες ενα καλο μαστορα για hayabusa και πηγαινετο δοξα το θεο υπαρχουν πολλα busa στην ελλαδα και καποιοι ισως εχουν πειρα για το συγκεκριμενο μηχανακι να εμιστευτεις καποιον μαστορα που θα εχει ασχοληθει με αγωνες dragster με busa θα χει κατεβασει καμια 50αρια φορες το μοτερ του και ισως εχει συναντησει προβλημα ιδιο με το δικο σου

σου ευχομαι να βγαλεις ακρη δεν ειναι δυσκολο ηρεμα βημα βημα και τα ματια ανοικτα!!!!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εβαλα Akrapovic Στο z750 Μου!!!
    από jp79 στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2006, 11:43
  2. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2005, 00:05
  3. Προβλημα στην μεταβιβαση της ΑΔΕΙΑΣ στο ονομα μου
    από Dimitris_gr στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2005, 12:09