Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: tinnitus (εμβοες αυτιων) και αλλα τετοια ωραια....

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Shoei έχω και αυτο το Σαββάτο πήγα βόλτα φορώντας τις ωτοασπίδες.Με μεγάλη μου απογοήτευση είδα ότι αυτός ο ήχος είναι εκεί και δεν φευγει ούτε με τις ωτοασπίδες.Παράγεται όντως από το τύμπανο και δεν έχει σχέση με εξωτερικούς ήχους.Μάλλον πρέπει να το κοιτάξω τελικά.
    Λυπαμαι που σε απογοητευω αλλα με τις ωτοασπιδες παιζει να τον ακους και περισσοτερο γιατι δεν ακους τους εξωτερικους ηχους τοσο πολυ κ ενισχυεται. Τις ωτοασπιδες τις βαζεις απλα για να μη το κανεις χειροτερα με το χρονο. Δεν ειναι υποχρεωτικο να παραγεται απο το τυμπανο. Αν ακους κατι σαν σφυγμους καρδιας,τοτε ειναι πολυ πιο σοβαρο και πρεπει να πας αμεσως σε γιατρο. Αν ακους ενα συνεχες σφυριγμα απο την αλλη,τοτε τα νευρικα σου κυτταρα στο κοχλια η την ακουστικη οδο η το ακουστικο νευρο η ακομα και στο φλοιο του εγκεφαλου,υπερλειτουργουν.

Εγω δεν ενοχλουμε ολη την μερα, το βραδι λιγο μονο. Χαλαρωσε μην ανγχωνεσαι και πηγαινε ψαξτο οποτε μπορεσεις σε ωριλα. Το σφυριγμα απλα δε φευγει και δε μπορεις να κανεις τπτ για αυτο. Απο την αλλη ισως σε λιγο καιρο εχουμε καποιο φαρμακο ,που ξες.
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pilotos_xtreme Προβολή μηνύματος
    Λυπαμαι που σε απογοητευω αλλα με τις ωτοασπιδες παιζει να τον ακους και περισσοτερο γιατι δεν ακους τους εξωτερικους ηχους τοσο πολυ κ ενισχυεται. Τις ωτοασπιδες τις βαζεις απλα για να μη το κανεις χειροτερα με το χρονο. Δεν ειναι υποχρεωτικο να παραγεται απο το τυμπανο. Αν ακους κατι σαν σφυγμους καρδιας,τοτε ειναι πολυ πιο σοβαρο και πρεπει να πας αμεσως σε γιατρο. Αν ακους ενα συνεχες σφυριγμα απο την αλλη,τοτε τα νευρικα σου κυτταρα στο κοχλια η την ακουστικη οδο η το ακουστικο νευρο η ακομα και στο φλοιο του εγκεφαλου,υπερλειτουργουν.

Εγω δεν ενοχλουμε ολη την μερα, το βραδι λιγο μονο. Χαλαρωσε μην ανγχωνεσαι και πηγαινε ψαξτο οποτε μπορεσεις σε ωριλα. Το σφυριγμα απλα δε φευγει και δε μπορεις να κανεις τπτ για αυτο. Απο την αλλη ισως σε λιγο καιρο εχουμε καποιο φαρμακο ,που ξες.
    Όντως και με το σκούτερ με το ίδιο κράνος χωρίς ωτοασπίδες ακούγεται περισσότερο και είναι σφύριγμα(σάν παλιά τηλεόραση/ράδιο),όχι χτύπους καρδιάς.Το είχα παρατηρήσει κανένα μήνα πρίν ποστάρεις αλλά δέν είναι τόσο ενοχλητικό,απλά υπάρχει εκεί συνεχόμενα σε εξωτερικούς χώρους και με το κράνος ενισχύεται.

Δέν το έχω συνέχεια,δηλαδή το βράδυ που χαλαρώνω δεν το ακούω κάν σαν να μήν υπάρχει.Σίγουρα θα το κοιτάξω απλά γενικά σάν ακοή δέν έχω και την καλύτερη (κουφάλογο γάρ) και ήθελα να το τσεκάρω γενικά,μου φάνηκε περίεργο αυτοπ που έγραψες ότι υπερλειτουργεί κάτι αφού δεν ακούω καλά.Θα έπρεπε να είχα την ακοή του Λύκου! (Bravestarr για όσους θυμούνται .)
    Keep spamming!!!:a13:

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    Αμα δε σε ενοχλει τοτε εισαι μια χαρα και να μην ανυσηχεις. εγω εχω το αναποδο ,ολη τη μερα δε το ακουω και το βραδι που εχει ησυχια ερχεται. Οταν αρχιζεις και δεν ακους καλα,χανεις ενα μερος της ακοης, ο εγκεφαλος σου δε το δεχεται αυτο και δημιουργει ψευτικους ηχους . ετσι τουλαχιστον εχω διαβασει οτι γινεται. υπαρχουν κ αλλοι που ακουνε μια χαρα και εχουν εμβοες. οφειλεται λεει σε υπερλειτουργεια των τριχωτων κυτταρων και αλλα τετοια επιστημονικα.

το θεμα ειναι οτι δεν εχω μηχανη εγω να το τεσταρω πανω απο τα 150κμ να δω
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    μετά από λίγα χρόνια θα το ακούτε μέρα και νύχτα δυνατα και ενοχλητικότατα, γι αυτό πηγαίνετε σε κανα οριλα και μην το παρατάτε αν και υπάρχουν περιπτώσεις που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Αστεία και αλλα
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2005, 09:16
  2. Εξατμισεις και αλλα παρελκομενα
    από tifoefs στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2005, 16:56
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2005, 21:59