Και μερικές χρήσιμες φράσεις στα τουρκικά free of charge:
-Ege denizi'nde yunan (το Αιγαίο είναι ελληνικό)
-Αnani Turk Hava Kuvvetleri (γ@μιέται η τουρκική αεροπορία)
-Çok yaşa kürdistan (ζήτω το Κουρδιστάν)
Πέραν της πλάκας καλά να περάσεις![]()
ωχ !!!!!!
μπα εδώ αντέξαμε στο μπαμ που εγινε στην ΑΙΓΥΠΤΟ τοτε που επεσε ο μουμπαρακ αφού βγήκα ζωντανός αλλά αυτά ειναι ναυτικά δρώμενα
el Capitan
Πρόσεχε πάρα πάρα πολύ, όταν οδηγάς τη μηχανή μέσα στη πόλη. Βασικά καλύτερα να μην την οδηγάς & να την έχεις στο parking του ξενοδοχείου.
ok μέσα το μοτοσακό αλλά γιατί μου το λέτε όλοι !!!!!
αλλά απάντηση σαφής δεν μου δίνετε!!!! κάτι ξέρετε και δεν μου το λέτε !!!!!!!!!
ορέεε λέτε να έρθω με τα πόδια !!!!!
el Capitan
Ελα εσυ και θα σε σιαξω τη γουνασ
Δε κλεβουνε, παραπανω αποτι κλεβουνε σε αλλες μεγαλουπολεις, ισα ισα που και εξω απο το ξενοδοχειο να την αφησεις με ενα ταληρακι θα εχεις και 'σκυλο' να στο φυλαει.
Η κινηση ειναι λιγακι ζορικη.
Αν μπειτε σε ταξι ΜΗ κατσεις εσυ μπροστα...βαλε καμια πεθερα![]()
οκ κατάλαβα να σας δείξω τώρα ΑΙΓΥΠΤΟ να πάθεις πλάκα ?
el Capitan
Μετά την Αίγυπτο, η οδήγηση στην Τουρκία θα σου φανεί ευρωπαϊκή. Εγω Κωνσταντινούπολη δεν έχω πάει αλλά στα μέρη που πήγα, Ανατολία, Πόντο, Καππαδοκία, περάσα καλύτερα από όλα τα μέρη της Ελλαδας και με περισσότερη ασφάλεια. Η μηχανή το βραδυ μέσα στο ξενοδοχείο αλλά την ημέρα αφηνα το κράνος πανω στη μηχανή και έφευγα.
Βέβαια το ίδιο θα σου έλεγα και για την Ελλάδα, οι μεγάλες πόλεις είναι μακράν πιο αντιτουριστικές για ένα μοτοσυκλετιστή.
Εγώ είχα ένα θέμα με την άδεια, έχω την παλιά, αυτήν όπου αναγράφεται το μηδέν ως πρώτο ψηφίο για να δικαιολογήσει το τριψήφιο νούμερο σε αντίθεση με τα τέσσερα των αυτοκινήτων. Όταν μπήκα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Όταν όμως ήρθε η ώρα να γυρίσω Ελλάδα χρειάστηκα 2 ώρες για να εξακριβώσουν ότι το μηδέν ουσιαστικά δεν υφίσταται. Η γραφειοκρατία υπάρχει και εκεί και βασιλεύει, όπως και εδώ.
ευχαριστώ φιλέ
έρχεται λινκ με φοτο απο ΑΙΓΥΠΤΟ ξέθαψα 21 έχω ενα κάρο αλλά θέλω δικο μου σερβερ για να τις ανεβάσω
el Capitan
σε κάποιες φαίνονται η καπνοί απο την εξέγερση
το καμένο περιπολικό της αστυνομίας
και ο λαός κατά την διαδήλωση
el Capitan