Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 78

Θέμα: Προσοχή όσοι πάτε Ιταλία

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Για να κουβαλάνε το υπηρεσιακό κι εκτός υπηρεσίας?
    Τι σημαινει εκτός υπηρεσίας; Πάντα είναι σε υπηρεσία.. και δυνητικά πάντα κινδυνεύουν.

Ρε μπας κι έχεις μπατσόφατσα?
    Κι αντε εγώ μπορεί να έχω... άλλο επιφανές μέλος όμως που τον/την ρώτησαν το ίδιο;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Κοιτάξτε επειδή είστε και γαμώ τους σπάμερ να το απλοποιήσουμε λίγο?

Αν τύχει και πάτε κανένα Μουτζέλο, Στέλβιο κλπ
    Αριθμός κάτω από το φτερό, λασπωμένος, με τζαμάκι φιλέ, κομμένος για λόγους αεροδυναμικής, κριπτονάιτ που κρύβει νούμερα, μονωτικές ταινίες που κάνουν το 6 8 κλπ κλπ
    Δεν παίζουν!
    Έχει αλλάξει ο νόμος και γαμάνε !

Αυτά !

Μέλος Το avatar του/της andreas 400
    βγαζω το μοτο 1-2 φορες την εβδομαδα για βολτα και κινουμαι αττικη οδο κατα βαση,βαρεθηκα πριν και μετα να βιδωνω-ξεβιδωνω την πινακιδα μεχρι που αντι για παξιμαδι πηρα κατι σαν πεταλουδα που βιδωνει με το χερι ευκολα,ξερω οτι μαι παρανομος αλλα θελω να ξε"""λωσω με το μηχανακι μου και με τα ορια που παιζουν ειδικα περιφερειακο ειναι για γελια...οσο για πιστα δυστηχως δεν γινεται για πολλους λογους,κυριως κοστος και παρεας.πολλα πραγματα ειναι παρανομα,εξατμισεις,ξενον και αλλα πολλα αλλα τα κανουμε γιατι γουσταρουμε,αλλιως θα περναμε ολοι το παπακι του σαρακακη...

Μέλος, σκέτο
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andreas 400 Προβολή μηνύματος
    βγαζω το μοτο 1-2 φορες την εβδομαδα για βολτα και κινουμαι αττικη οδο κατα βαση,βαρεθηκα πριν και μετα να βιδωνω-ξεβιδωνω την πινακιδα μεχρι που αντι για παξιμαδι πηρα κατι σαν πεταλουδα που βιδωνει με το χερι ευκολα,ξερω οτι μαι παρανομος αλλα θελω να ξε"""λωσω με το μηχανακι μου και με τα ορια που παιζουν ειδικα περιφερειακο ειναι για γελια...οσο για πιστα δυστηχως δεν γινεται για πολλους λογους,κυριως κοστος και παρεας.πολλα πραγματα ειναι παρανομα,εξατμισεις,ξενον και αλλα πολλα αλλα τα κανουμε γιατι γουσταρουμε,αλλιως θα περναμε ολοι το παπακι του σαρακακη...
    …και γι' αυτό αυτή η χώρα πάει στο διάολο. Αλλά αυτό είναι εκτός θέματος.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    νοοτροπία νεοέλλην κάγκουρα που εν μέρη δείχνω μια κατανόηση αλλά ότι κοιτάμε τη παρτάρα μας και όχι λίγο την αρμονία της κοινωνιας είναι που μας κάνει να έχουμε το μαύρο μας το χάλι.
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    δλδ εσεις γουσταρετε να βγαινετε με τα μοτοσακο σας στην Αττικη οδο και να αστραφτουν οι καμερες με 150χλμ...(αφου το οριο ειναι 130)..ή ακομα χειροτερα σε σημεια που το οριο ειναι 70, να αστραφτουν με 90-100χλμ/ωρα...

ή πιστευετε οτι πηγαινοντας με αυτα τα ορια, θα μειωθουν τα τροχαια?
    σταυρο,

πραγματικά θες απάντηση σε αυτό που ρωτάς?

ή ήθελες να γράψεις κάτι?

Μέλος Το avatar του/της andreas 400
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    νοοτροπία νεοέλλην κάγκουρα που εν μέρη δείχνω μια κατανόηση αλλά ότι κοιτάμε τη παρτάρα μας και όχι λίγο την αρμονία της κοινωνιας είναι που μας κάνει να έχουμε το μαύρο μας το χάλι.
    εγραψα με ειλικρινεια το λαθος που κανω και το αναγνωριζω,μακαρι να σαι σωστος κ δικαιος σε ολα αλλα δυστηχως απο ηθικολογους,κριτες κ επαναστατες του πληκτρολογιου εχω βαρεθει να βλεπω...δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα καθως δεν σε γνωριζω αλλα σε παρομοια θεματα που ανοιγονται σε ολα τα φορουμ στο να κρινουμε και να κραξουμε ειμαστε πρωτοι,οταν ομως καβαλαμε τις ροδες λες και μπαινει ο διαολος μεσα μας και κανουμε του κεφαλιου μας!

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    πολύ της παράβασης βλέπω γίνεται τελευταία

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ποια είναι η ένστασή σας;

Είναι αισθητικό το πρόβλημά σας ή νομικό; Δλδ σας αρέσουν τα μηχανάκια με τους λασπωτήρες εκτρώματα ή νομίζετε ότι όσοι τις έχουν στην ουρά είναι ληστές τραπεζών;

κυρίως νομικού τύπου αλλά σε καμμία περίπτωση για τους λόγους στους οποίους εντεχνως το πας.....

αλήθεια, γιατί δεν ρωτάς την ερρικα???

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Τι σημαινει εκτός υπηρεσίας; Πάντα είναι σε υπηρεσία.. και δυνητικά πάντα κινδυνεύουν.
    Καλά όλοι δυνητικά πάντα κινδυνεύουμε. Το "δυνητικά" έχει δημιουργήσει από περιστατικά Κορκονέα μέχρι γκουαντάναμο, χούντες κι ότι λογής παραλογισμό χωράει ο ανθρώπινος νους (ή η απουσία αυτού).

Ρώτησα αν ο ρόλος της μπανάνας ήταν αυτός που υπέθεσα. Τώρα τί βιολί βαράει το γκάνι μέσα στη μπανάνα, σαββατόβραδο που πάει ο τσέος στον Τερζή να τα τσούξει δεν καταλαβαίνω. Αυτό ενοοώ "εκτός υπηρεσίας".

εντιτ: μην πιάσουμε τις όποιες διαφωνίες μας (επειδή καταλαβαίνω ότι υπάρχουν) περί σωμάτων ασφαλείας και πάει αλλού το θέμα. Ειλικρινής ήταν η απορία μου

Κι αντε εγώ μπορεί να έχω... άλλο επιφανές μέλος όμως που τον/την ρώτησαν το ίδιο;
    Επιφανές άρα και mod/admin? Ε, καλά σας κάνουν και σας κράζουν για το moderation. Ρε όλοι οι μπάτσοι δω μέσα μαζευτήκατε?

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Ρώτησα αν ο ρόλος της μπανάνας ήταν αυτός που υπέθεσα. Τώρα τί βιολί βαράει το γκάνι μέσα στη μπανάνα, σαββατόβραδο που πάει ο τσέος στον Τερζή να τα τσούξει δεν καταλαβαίνω. Αυτό ενοοώ "εκτός υπηρεσίας".
    :
    Θεωρητικά, για να μη του το πάρουν αν το αφήσει σπίτι και μπει κάποιος κλπ κλπ
    πρακτικά, ψάξε βρες

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    εγω πιστευω οτι ο νομος του οριου ταχυτητας, ειδικα σε καποιους δρομους, ειναι γελοιος και κυκλοφορω χωρις πινακιδα...
    θα μου πεις τωρα ποιος ειμαι εγω και με τι κριτηρια κρινω εναν νομο...
    ενα μηδενικο ειμαι θα σου απαντησω και με τιποτενια κριτηρια κρινω, αλλα δεν ειναι εκει το θεμα μας..
    ειμαι παρανομος....το ξερω οτι θα πληρωσω αν με σταματησουν.... και εχω το γνωθι σαυτον να ξερω τι συνεπειες αυτου που κανω...
    υπαρχει ενα προστιμο και ειμαι ενημερος...
    οπως τωρα εμαθα οτι στην Ιταλια για τον ιδιο λογο κανουν κατι αλλο...

το θεμα ομως ειναι του ΓΙΑΤΙ να υπαρχει μια τοσο αυστηρη ποινη για μη υπαρξη πινακιδας?
    δλδ τι θελουν να εμποδισουν με αυτο?
    αυτο προσπαθω να καταλαβω...
    γιατι μετα ερχεται να σκεφτει ο αφελης οτι σε λιγα χρονια, μπορει να βγαλουν εναν νομο που να λεει οτι αν περασεις με κοκκινο ή παραβιασεις stop ή κατι αλλο τελοσπαντων θα σου παιρνουν το οχημα σου, θα σου βαζουν ενα γκλοπ στον κ0λο και θα σε παιρνει σε φαση γκανγκμπανγκ ολο το αστυνομικο τμημα της περιοχης...

εκει στο γιου κει τις μοτοσυκλετες τις βγαζουν 2-3 μηνες τον χρονο και αν βαλεις την αναλογια πληθυσμου σε σχεση με τα ποσα μηχανακια υπαρχουν, θα βαλεις τα γελια (παντα σε σχεση με ελλαδα)...γι'αυτο και ειναι λογικοτατο να μην υπαρχουν τροχαια εντος πολης..πλην της παιδειας που εχουν...
    Λοιπόν έριξες πολλά θέματα στο τραπέζι...
    α)Τα όρια ταχύτητας 'ΟΝΤΩΣ είναι πολύ συχνά γελοία...αυτό όμως δεν δικαιολογεί να κυκλοφορώ χωρίς πινακίδα...φαντάσου να καθόριζε ο καθένας την στάση του και την συμπεριφορά του στον δρόμο αποκλειστικά με βάση τα δικά του κριτήρια... ζούγκλα; φαντάσου αυριο να ξηλώσουν όλοι τις πινακίδες τους επειδή συμφωνούν μαζί σου...κόλαση και για σένα τον ίδιο...
    β) αν δεν πιστεύεις αυτά που γράφεις εσύ ο ίδιος δεν βρίσκω λόγο να τα διαβάζω...(μηδενικό, τιποτένια κρτήρια...)
    γ)Αν ήσουν σίγουρος ότι την πρώτη ώρα που θα κυκλοφορούσες χωρίς πινακίδα θα σε έγραφαν (έστω και για μικρό πόσο) δεν θα το έκανες μάλλον..εδώ αυτό συμβαίνει...ξέρεις ότι αν παρανομήσεις θα πληρώσεις...δεν γλιτώνεις εύκολα...
    δ) στην Ιταλία φτάνουν ΜΕΧΡΙ και κατάσχεση μηχανής...φαντάζομαι πριν από αυτό ξεκινάνε με πρόστιμα...
    ε) το να κυκλοφορείς χωρίς πινακίδα μπορεί να δημιουργήσει πολύ σοβαρότερα θέματα από μια απλή παραβίαση ορίου ταχύτητας...παραδείγματα μύρια...
    στ)νόμοι άδικοι και καταχρηστικοί υπάρχουν πολλοί, αν θέλουμε να αλλάξουν υπάρχουν άλλοι τρόποι πέρα από το να παραβιάζουμε όλλους όσους δεν μας κάνουν.
    ζ) όταν μιλούσα για τροχαία μιλούσα για τα πάντα...και αυτοκίνητα...
    Τέλος σκάτά παιδεία έχουν παντού...οι νόμοι και εφαρμογή τους είναι που τους κρατάνε ζωντανούς...
    Τέλος να ξέρεις ότι καταλαβαίνω ότι ξεκινάς έχοντας δίκιο αλλά η λύση που δίνεις και η αντιμετώπιση του προβλήματος είναι λάθος κατά την γνώμη μου...

υ.γ.1 γενικά συμφωνώ με την άποψη/στάση/κουλτούρα του Φκολ κ4 και μιας και έγραψα ήδη πολλά ελπίζω να με καλύψει ώστε να μην γράφω σεντόνια...

υ.γ.2 μπατσόφατσες τελικά υπάρχουν παντού...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Είναι δικαίωμά σου να προσπαθείς να αποφεύγεις πράγματα που δεν σε συμφέρουν (όπως μια κλήση), αρκεί να ξέρεις πως το «προσπαθώ να αποφύγω» εξ 'αρχής δηλώνει παραδοχή ενοχής.
    Δηλαδή, αν σε σταματήσει κάποιος χωρίς πινακίδα, δικαιούται να θεωρήσει πως την έβγαλες για να κάνεις μαλακία (που εδώ που τα λέμε, αυτό γίνεται).
    Όσο δεν έχεις πρόβλημα με αυτό, τότε εντάξει.
    Το ότι υπάρχουν και άλλοι παράνομοι, δεν σημαίνει πως οποιοσδήποτε πρέπει να τη γλυτώνει. Ακόμα και αν η «άλλη» παρανομία είναι πιο σοβαρή.
    Με αυτή τη λογική δεν θα έπρεπε να γράφουμε τροχαίες παραβάσεις επειδή «υπάρχουν τόσοι κλέφτες», δεν θα έπρεπε να πιάνουμε κλέφτες μιας και υπάρχουν ληστές, ληστές μιας και υπάρχουν δολοφόνοι κτλ.
    Δεν πάει έτσι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος
    Αν ήσουν σίγουρος ότι την πρώτη ώρα που θα κυκλοφορούσες χωρίς πινακίδα θα σε έγραφαν (έστω και για μικρό πόσο) δεν θα το έκανες μάλλον..εδώ αυτό συμβαίνει...ξέρεις ότι αν παρανομήσεις θα πληρώσεις...δεν γλιτώνεις εύκολα...
    ...
    Τέλος σκάτά παιδεία έχουν παντού...οι νόμοι και εφαρμογή τους είναι που τους κρατάνε ζωντανούς...
    Σωστός
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    σταυρο,

πραγματικά θες απάντηση σε αυτό που ρωτάς?

ή ήθελες να γράψεις κάτι?
    πες μου οτι πας παντου και παντα μεσα στα ορια που οριζει ο ΚΟΚ, και δεν θελω αλλη απαντηση...

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Ποια είναι η ένστασή σας;
    Είναι αισθητικό το πρόβλημά σας ή νομικό; Δλδ σας αρέσουν τα μηχανάκια με τους λασπωτήρες εκτρώματα ή νομίζετε ότι όσοι τις έχουν στην ουρά είναι ληστές τραπεζών;
    Δε νομίζω ότι υπάρχει κανένας που να του αρέσει η αισθητική της πινακίδας, η ύπαρξή της έχει όμως λόγο. Το να έχει κάποιος πινακίδα μικρότερη από γραμματόσημο, ή καλυμμένη με μαύρο πλαστικό (τα μισά navara εδώ γύρω) ή τοποθετημένη μεταξύ πίσω τροχού και ανάρτησης που δε διαβάζεται από κανέναν δεν τον κάνει νόμιμο.

edit, @devil's: επειδή είμαι σχετικά ήρεμος οδηγός, επειδή καβαλάω αραμπά και επειδή στην Κρήτη δεν έχουμε πολλές κάμερες δε μπορώ να σου απαντήσω τίμια, αλλά αν από όσα μπορείς να κάνεις εσύ αποφασίζεις να βγάλεις την πινακίδα, νομίζω ότι είσαι λάθος, κι ας είναι τα όρια ταχύτητας αρκετές φορές ηλίθια.

Τα σχόλια περί επιλεκτικής εφαρμογής των νόμων όπως γουστάρει ο κάθε ένας τα θεωρώ απογοητευτικά αλλά ευτυχώς με κάλυψαν άλλοι με τις απαντήσεις τους.

Να σημειώσω ότι τον τίτλο στο πρώτο ποστ μου δεν τον έβαλα εγώ, ή δεν τον πρόσεξα ότι ήταν εκεί όταν απαντούσα. Αν μπορούσε κάποιος admin να τον σβήσει θα το εκτιμούσα.
    Τελευταία τροποποίηση από Acacius; 25/04/2013 στις 11:35.

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2012, 20:45
  2. Προσοχή όσοι έχετε ή θα έχετε ΟΝ
    από dio650gs στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2007, 19:38
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 10:49
  4. Προσοχή στα όρια ταχύτητας στην Ιταλία
    από byron στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ