Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: Hayabusa Bastard - Την πάτησα αλλά ξαναμπήκα στο σωστό δρόμο

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Nα πω κι εγώ το κοντό και το μακρύ μου...Ξεκινάς ένα thread με τον βαρύγδουπο τίτλο H ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ και αιτιολογείς ότι το κάνεις με σκοπό να προστατέψεις άλλους από το να την πατήσουν και να βγάλεις στη φόρα τα λαμόγια όπως χαρακτηριστικά λες. Τελικά καταλήγεις με το να βάζεις links με το μηχανάκι όπως είναι τώρα, με εκθειασμό των αλόγων και του μηχανικού που το έκανε. Τώρα με ποιο τρόπο προστατεύονται άλλοι από το ίδιο πάθημα και πώς βγήκαν στη φόρα τα λαμόγια, παραμένει μυστήριο, όπως και ο σκοπός του παρόντος thread...Φιλικότατα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Nα πω κι εγώ το κοντό και το μακρύ μου...Ξεκινάς ένα thread με τον βαρύγδουπο τίτλο H ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ και αιτιολογείς ότι το κάνεις με σκοπό να προστατέψεις άλλους από το να την πατήσουν και να βγάλεις στη φόρα τα λαμόγια όπως χαρακτηριστικά λες. Τελικά καταλήγεις με το να βάζεις links με το μηχανάκι όπως είναι τώρα, με εκθειασμό των αλόγων και του μηχανικού που το έκανε. Τώρα με ποιο τρόπο προστατεύονται άλλοι από το ίδιο πάθημα και πώς βγήκαν στη φόρα τα λαμόγια, παραμένει μυστήριο, όπως και ο σκοπός του παρόντος thread...Φιλικότατα.
    Προστατεύω με το να πω την ιστορία μου χωρίς ονόματα για να μην με κλείσουν μέσα και όποιος θέλει να μάθει περισσότερα, υπάρχει τρόπος. Όποιος όχι κανένα πρόβλημα απολύτως.
    Τα υπόλοιπα με τα άλογα και το μηχανάκι μου είναι γιατί τα γουστάρω.
    Όπως είπα και πιο πάνω, κέρδος δεν έχω κανένα.
    Το πάθημά μου μοιράστηκα και την κ@υά μου. Που είναι το κακό???

Φιλικά πάντα.
    Τελευταία τροποποίηση από McGyver; 25/04/2013 στις 19:04.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Τάκη sorry, αλλά ο τίτλος έγινε λίγο πιο "φιλικός" προς την ενότητα που βρισκόμαστε.

Παρακαλώ θερμά να παραμείνουμε εντός των ορίων της ενότητας και της κοσμιότητας.
    Μόλις τελείωσα το άπλωμα των ρούχων και δεν έχω όρεξη για "σφουγγάρισμα".

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Συμπληρωματικά των ανωτέρω γραφέντων. Όταν γράφεις ότι έχεις ΤΟ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, συγγνώμη αλλά δίνεις το δικαίωμα στον καθένα, από αυτή και μόνο τη φράση, να σε αποκαλέσει ψώνιο το λιγότερο. Εγώ -και κάποιοι άλλοι που ρώτησα- πρώτη φορά το έβλεπαν ή το άκουγαν...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    Τάκη sorry, αλλά ο τίτλος έγινε λίγο πιο "φιλικός" προς την ενότητα που βρισκόμαστε.

Παρακαλώ θερμά να παραμείνουμε εντός των ορίων της ενότητας και της κοσμιότητας.
    Μόλις τελείωσα το άπλωμα των ρούχων και δεν έχω όρεξη για "σφουγγάρισμα".

Μια χαρά είναι ο τίτλος που έδωσες. Το περιγράφει ακόμα καλύτερα.

Παλαιό μέλος
    Συμπληρωματικά των ανωτέρω γραφέντων. Όταν γράφεις ότι έχεις ΤΟ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, συγγνώμη αλλά δίνεις το δικαίωμα στον καθένα, από αυτή και μόνο τη φράση, να σε αποκαλέσει ψώνιο το λιγότερο. Εγώ -και κάποιοι άλλοι που ρώτησα- πρώτη φορά το έβλεπαν ή το άκουγαν...
    Βάλε link ένα άλλο Project μηχανής,από Ελλάδα.
    Hayabusa Bastard
    Αρέσει σε 17.224 · 6.395 μιλούν γι' αυτή τη σελίδα

Σου λέει ο άνθρωπος ότι είναι το πιο διάσημο γιατί στο μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχουν κάνει 17.224 like.
    Να γράφεται με επιχειρήματα λοιπόν,γιατί κρίνεστε.

Υπάρχει κάποιο άλλο με παραπάνω like;Εγώ δεν ξέρω,ίσως και ο ίδιος να μην ξέρει.Για επιχειρηματολόγησε αν δεν θες να φαίνεσαι καυστικός και ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΌΣ.

Αδερφέ, δεν μπορώ να σου περιγράψω με λόγια το πόσο λίγο με νοιάζει ο χαρακτηρισμός που θα μου προσάψει ο καθένας.
    Ο σκοπός του θέματος είναι για καλό. Κουτσομπόλες που χάνουν την ουσία και πιάνονται από λέξεις, υπάρχουν παντού. Εγώ θα αλλάξω τον κόσμο? καθένας κρατάει ότι νομίζει από το θέμα. Άλλος ότι είμαι ψώνιο, άλλος ότι πρέπει να μάθει περισσότερα και να έχει το νου του.

Αντιδραστικό μέλος Το avatar του/της RAMMSTEIN
    θα συμφωνησω με τους απο πανω
    δεν ξερω τι τυπος εισαι και δεν εχω λογο να πιστεψω οτι δεν εισαι αυτος που περιγραφεις αλλα διαβαζοντας το αρχικο σου μηνυμα το μονο που μενει στο μυαλο δεν ειναι η υποτιθεμενη απατη του μηχανικου αλλα η δικια σου επαρση.
    φιλικα παντα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από *Mario-DeFeo* Προβολή μηνύματος
    Επειδή από αυτά που γράφεις ΚΡΙΝΕΣΑΙ να σου πω και εγώ λοιπόν, όταν ζαλίζεις με αιτήματα πόσο κοσμό και τους στέλνεις και τους ξαναστέλνεις αιτήσεις να μπούνε στην ομάδα λογικό είναι! Άσε λοιπόν τις εξυπνάδες στο φίλο AUFGEBRACHT και μην αναλύσουμε το πως έφτασαν οι 17.224 και οι 6.395 για αυτή την σελίδα..
    Σε έχω παρακαλέσει πολύ για να γίνεις μέλος στην σελίδα μου?
    Φιλαράκι μου θα το εκτιμούσα αν δεν ασχολούσουν άλλο με την πάρτη μου, γιατί αρχίζεις και γίνεσαι προσβλητικός.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RAMMSTEIN Προβολή μηνύματος
    θα συμφωνησω με τους απο πανω
    δεν ξερω τι τυπος εισαι και δεν εχω λογο να πιστεψω οτι δεν εισαι αυτος που περιγραφεις αλλα διαβαζοντας το αρχικο σου μηνυμα το μονο που μενει στο μυαλο δεν ειναι η υποτιθεμενη απατη του μηχανικου αλλα η δικια σου επαρση.
    φιλικα παντα
    Κράτα ότι θέλεις αδερφέ από το θέμα.

Αντιδραστικό μέλος Το avatar του/της RAMMSTEIN
    και η μεγαλυτερη αποδειξη ειναι οτι ενο το θεμα ξεκινησε για τον απατεωνα μηχανικο η συζητηση περιστρεφεται στο αν εισαι η οχι ψωνιο και στο αν το μηχανακι σου ειναι η δεν ειναι το πιο γνωστο στην ελλαδα.
    και τα δυο ανευ σημασιας γιατι αλλος ηταν ο αρχικος σκοπος
    τελος παντων, απλα αυτο που νομιζω οτι προσπαθουν να σου που οι απο πανω ειναι οτι καποιες εκφρασεις που χρησιμοποιεις ακουγονται καπως

Παιδιά, το θέμα το έβαλα για εσάς. Εγώ την έπαθα και έμαθα.
    Δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι αυτό. Εσείς όμως μπορείτε, να αποφεύγεται κάτι παρόμοιο απο τον εν λόγο μηχανικό.

Τα γραπτά μένουν και πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός στο τι γράφω. Αν θέλετε λεπτομέρειες θα χαρώ να σας τις δώσω από κοντά και να γνωριστούμε κι όλας.

Αν με θεωρείτε ψώνιο ή αλάζων ή οτιδήποτε άλλο, κανένα πρόβλημα. Δικαίωμά σας.
    Εγώ το χρέος μου το έκανα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    ...δεν έχω όρεξη για "σφουγγάρισμα"...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Hayabusa Bastard Turbocharged - Πρώτο video στο δρόμο
    από Tak-Attack στο forum Suzuki Hayabusa
    Απαντήσεις: 119
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2010, 13:34
  2. Απαντήσεις: 76
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2009, 06:46