Το ενα φερνει το αλλο...
Αν δεν εχεις θεμα με το μηχανακι σου αφησετο οπως εχει![]()
Το ενα φερνει το αλλο...
Αν δεν εχεις θεμα με το μηχανακι σου αφησετο οπως εχει![]()
Το θεμα που εχω με το μηχανακι μου ειναι οτι χρειαζομαι φιλτρο και δεν θελω να δινω τα ιδια και περισσοτερα χρηματα για το μαμα καθε 3 και λιγο...
Τηλέφωνο σου έστειλε?
Στείλε μου αν μπορείς το email του.
τηλεφωνο δεν μου ειπε αλλα θα τον ρωτησω οταν μου ξανα απαντησει και θα σου πω...Και εγω ηξερα οτι η κν εχει σταδια, στον αλεξοπουλο που τα φερνει πηρα τηλ πριν λιγο και μου ειπε δεν εχει!
Τι στον μη πω γινεται τελικα?
εγω παντως πηρα σε αυτες τις τιμες απο το dainese στην θεσσαλονικη 55 αν θυμαμαι καλα κι ηταν kn
Και η DNA έχει 1-2-3 στάδια για μερικές μηχανές,όπως για τα Ζ που έχει 2ο στάδιο και κάποια KTM που έχει τρίτο στάδιο,πλέον.
Επίσης foler όλα τα φίλτρα είναι ελεύθερα.Καλύτερη ροή αέρα,καλύτερη κατανάλωση/απόδοση.
Δεύτερο στάδιο σημαίνει ότι καταργεί με κάποιο τρόπο το φιλτροκούτι (συνήθως με πλαστικό ή ακόμα και με το ίδιο το φίλτρο).
Τα δεύτερα και τρίτα στάδια για να δουλέψουν σωστά θέλουν Commander γιατί το μείγμα γίνεται φτωχό λόγο της μεγάλης ροής αέρα (κατάργηση του φιλτροκουτιού).
Το μόνο πρόβλημα είναι οι ακαθαρσίες και θέλει συχνότερη αλλαγή λαδιών,αλλά έχει μεγάλη διαφορά στην απόδοση.
Κάτι άσχετο.....για να στείλω σε κάποιον πωλητή στο ebay μήνυμα, πρέπει να είμαι γραμμένος και να έχω κωδικό??
http://www.e-dnafilters.com/Product.asp?ID=606
Στο δίνει 32,20 η επίσημη ιστοσελίδα και απ' το ebay κοντά 50 ευρώ.
Ο τυπος απο το ebay μου ειπε οτι το δικο μου ειναι στα 37Ε και αν βρεθουμε και μου το δωσει χερι με χερι..Του ειπα να μου στηλει το τηλ του
Αλλα και η επισημη που λες με με απλο ταχυδρομειο εχει free μεταφορικα...Την εμπιστευομαι ανοιχτα ετσι δεν ειναι? Αν ειναι θα παρω και ενα σετ καθαρισμου με 12Ε
Εμένα μου είπε 39€ ο Έλληνας ebays για το δικό μου αλλά τώρα που είδα την επίσημη ιστοσελίδα που έβαλε παραπάνω ο kotsosre το σκέφτομαι.
Μπορεί να χτυπήσω και κανένα σετ καθαριστικά.