Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 39

Θέμα: Μοτοσικλετιστές... περίεργος και υπέροχος κόσμος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ngelos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
    Αυτα!
    Τα παραλές νομίζω...
    Πολλούς αντιπροσωπεύουν αυτά τα λόγια...

Διαόλιαααααααααααα...
    :a29::a29::a29:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Δηλαδη κατω απο την στολη βατραχανθρωπου δεν κρυβεται ενας τετοιος ανθρωπος?
    Πολυ μελό μας τα παρουσιαζετε βρε μηχανοβιοι...
    Μια μηχανη ειναι,σιγα το πραγμα...ακομα κλαιω απο την συγκινηση που την αποκτησα!!! Τι να σας πω!!!
    Και προσοχη,μη βαλετε το πουλι σας στην εξατμιση αμεσως μετα απο βολτα,αφηστε την να κρυωσει και καντε της μετα ερωτα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    Δηλαδη κατω απο την στολη βατραχανθρωπου δεν κρυβεται ενας τετοιος ανθρωπος?
    Πολυ μελό μας τα παρουσιαζετε βρε μηχανοβιοι...
    Μια μηχανη ειναι,σιγα το πραγμα...ακομα κλαιω απο την συγκινηση που την αποκτησα!!! Τι να σας πω!!!
    Και προσοχη,μη βαλετε το πουλι σας στην εξατμιση αμεσως μετα απο βολτα,αφηστε την να κρυωσει και καντε της μετα ερωτα....

Με τέτοιο nickname δεν περιμέναμε να είσαι και από αυτούς που αγαπούν την μοτοσυκλέτα.:smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Με τέτοιο nickname δεν περιμέναμε να είσαι και από αυτούς που αγαπούν την μοτοσυκλέτα.:smilea:
    Ναι αλλα μην της το πεις και την πληγωσεις...
    Ρε πατε καλα??? Ενα μηχανημα ειναι,τι αγαπες και λουλουδια μου πετατε???

Κοκέ, κάτι δεν έχεις καταλάβει από το αρχικό post... για να μην πω ΤΙΠΟΤΑ.
    Έχει ανθρώπους που αγαπούν ένα τραγούδι... ένα ποιήμα...μία φωτογραφία...έχει ανθρώπους που αγοράζουν ένα μηχανάκι 20ετίας και το ανακατασκευάζουν στην αυλή τους ή στο γκαράζ τους. Όλοι αυτοί νιώθουν ''κάπως'' στην πρώτη βόλτα τους με το μισοπεθαμένο και αναστημένο ''μηχάνημά τους''.
    Μπες στον κόπο και ρώτησέ τους τι νιώθουν.
    Και το σημαντικότερο...Άκουσέ τους.

Κι εγω ρε μεγαλε χαιρομαι και γυριζω με χαμογελο σπιτι μετα απο μια ωραια βολτα με τη μηχανη αλλα δεν θα την παρω και στο κρεβατι μου να κοιμηθω μαζι της!
    Γιατι αν ηταν ετσι θα επαιρνα και το αυτοκινητο στο κρεβατι γιατι θα μου εκανε ζηλιες...και δεν εχω τοσο μεγαλο κρεβατι...
    Δεν θελω να τα βαλω να τσακωθουν μεταξυ τους..καταλαβαινεις...
    Για να μην πω κι εγω...ΤΙΠΟΤΑ!

Το αρχικό post μιλάει για το τι ψυχή μπορεί να κρύβει ένας ''αλήτης - μηχανόβιος - τσαντάκιας -μοτοσυκλετιστής'' και ΟΧΙ για την αγάπη του στην μοτοσυκλέτα.
    Είναι σαν να κοροϊδεύεις έναν κυνηγό που αγαπάει το ΚΥΝΗΓΙ, λέγοντάς του ''σιγά ρε μεγάλε...μια γαμιοκαραμπίνα είναι''. Και άντε τώρα αυτός να αποδείξει πως δεν αγαπάει την καραμπίνα, αλλά ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Όποιος κρατάει καραμπίνα, δεν είναι απαραίτητα Κυνηγός. Όποιος καβαλάει μηχανάκι, δεν είναι απαραίτητα Μοτοσυκλετιστής. Δε χρειάζεται να καταλάβουν όλοι.
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Όποιος κρατάει καραμπίνα, δεν είναι απαραίτητα Κυνηγός. Όποιος καβαλάει μηχανάκι, δεν είναι απαραίτητα Μοτοσυκλετιστής. Δε χρειάζεται να καταλάβουν όλοι.
    τα ειπες ολα... :a19:
    Και ρωτάει ο τροχύλιας
    -Ήντα γινε?Πραμααααα του απαντάει ο καργιάτζουλας.....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Δεν υπάρχει ο ορισμός μοτοσυκλετιστής. Ο καθένας παίρνει διαφορετικά πράγματα απ΄τη μοτό και τα κοινά μας χαρακτηριστικά πέραν του κοινού τρόπου μετακίνησης είναι ελάχιστα.
    Εσυ π.χ μπορείς να είσαι κάγκουρας και δυσφήμηση για τον μοτοσυκλετισμό, εγώ για σένα να είμαι κινητό βιράζ, οι χαρλεάδες ένα μάτσο πουρέιτζερς με στερημένη παιδική ηλικία, οι εντουράδες καταστροφείς της χλωρίδας και πάει λέγοντας.

Μην τα παραλέμε....το τι νοιώθουμε με την μοτοσυκλέτα μας είναι τελείως προσωπική υπόθεση.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Εσυ π.χ μπορείς να είσαι κάγκουρας και δυσφήμηση για τον μοτοσυκλετισμό, εγώ για σένα να είμαι κινητό βιράζ, οι χαρλεάδες ένα μάτσο πουρέιτζερς με στερημένη παιδική ηλικία, οι εντουράδες καταστροφείς της χλωρίδας και πάει λέγοντας.

Μην τα παραλέμε....το τι νοιώθουμε με την μοτοσυκλέτα μας είναι τελείως προσωπική υπόθεση.
    Αληθές. Γι'αυτό δεν έγραψα "μοτοσυκλετιστής", αλλά "Μοτοσυκλετιστής". Μια λέξη γεμάτη ρομαντισμό και όλα αυτά τα όμορφα που περιέχονται στο αρχικό κείμενο. Δεν πιστεύω ότι περιμένει κανείς ένα στενό ορισμό, ένα συγκεκριμένο τύπο ανθρώπου. Σίγουρα δεν εννοεί εκείνους που σκέφτονται "ε αν κοιμόμουν με τη μοτοσυκλέτα μου, θα έπρεπε να πάρω και το αυτοκίνητό μου".
    Life begins at 45°.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
    καλα έχουνε πολύ πλάκα κάτι τετοια. απορώ τι αρεσει σε μερικους, σε τετοιου ειδους κείμενα.

Ειμαστε σκληροι αντρες, είμαστε σαν τα παιδιά , ειμαστε άγγελοι κτλ... χαχαχα σιγα τ' άυγα!
    το μονο κοινο που έχουμε μεταξύ μας είναι οτι μας αρέσει να καβαλάμε μηχανακια! Μόνο αυτο!

το ότι καβαλάς μηχανακι, δε σε κανει ουτε σκληρο αντρα ουτε αγγελο ουτε κωλόπαιδο ουτε τιποτα άλλο.

ο μονος λόγος για τον οποιο πιστευω οτι αρεσει ενα τετοιο κείμενο είναι μια αναγκη για επιβεβαιωση του εγώ μας, της διαφοτρετικοτητας μας, της ανωτερότητας μας. βλακειες δλδ!

η περισσότερη πλάκα ειναι σε αυτους που λενε ότι η μηχανή ειναι ιδεολογία ή τρόπος ζωής!
    χαχαχααχ! νταξει κι εγω μονο με μηχανακι κινούμαι και ταξιδευω και δεν το κανω απο αναγκη, θα μπορουσα να ειχα και αυτοκίνητο αλλά δε θα το πω και τρόπο ζωής. Ναι , περναω πολλες ώρες στη σέλα και πολλες ώρες κανω πράγματα που αν δεν ειχα μηχανακι δε θα τα εκανα, όμως αν φτασω στο σημειο η ζωη μου να είναι αποκλειστικά "μηχανοκεντρικη" και μονο... τοτε κάτι κάνω λάθος :P

Αυτα!

Aκριβως JFX

H αναγκη αυτοεπιβεβαιωσης τα γεννα ολα αυτα..Θελουμε να πιστευουμε οτι ειμαστε διαφορετικοι.

Ομως αντε να πεισεις μια κοινωνια (και δη την Ελληνικη) οτι αυτο που πρατεις σε οριζει
    και οχι αυτο που οδηγεις.
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

ΛΑΤΡΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Το avatar του/της tzeronymo
    Εγω παντως λεω οτι μετα απο καποια ηλικια ( ? ) + το ιδιο σκεπτομαστε ολοι
    ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Aκριβως JFX

H αναγκη αυτοεπιβεβαιωσης τα γεννα ολα αυτα..Θελουμε να πιστευουμε οτι ειμαστε διαφορετικοι.

Ομως αντε να πεισεις μια κοινωνια (και δη την Ελληνικη) οτι αυτο που πρατεις σε οριζει
    και οχι αυτο που οδηγεις.

δεν νομίζω να το έλεγα καλύτερα...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περίεργος θόρυβος με έκτη και 7000 στροφές
    από Roadrunner650 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 12:57
  2. Εδω ο κοσμος καιγεται και.....!
    από OzZzZzY στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2008, 11:00
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2008, 22:30
  4. εδω ο κόσμος καίγεται και το μ#$νί χτενίζεται...
    από ronin1 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2006, 10:37
  5. Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ***ί χτενίζεται....
    από Nostra στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2006, 13:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF