Σε σχέση με τα 2, πάρε καλύτερα Varadero. Πιο τίμιο μηχανάκι δεν υπάρχει. Μακριά από τις μαρκετινίστικες γερμανοκασέλες.
Σε σχέση με τα 2, πάρε καλύτερα Varadero. Πιο τίμιο μηχανάκι δεν υπάρχει. Μακριά από τις μαρκετινίστικες γερμανοκασέλες.
μοιαζει και με το σκρινιο της γιαγιας θα ταιριαζει διπλα στην τραπεζαρια
κανε στον εαυτο σου την χαρη και μην παρεις varadero, λογικα θα εχεις αμαξι γιατι να τα κανεις 2.
το GS είναι πιο οικονομικό;![]()
περαν της πλακας τωρα(γιατι εχουμε και αγελαστους εδω μεσα) αν μου πεις οτι δεν βολευεσαι στο gs τι να σου πω,το συγκεκριμενο ειναι υποκειμενικο αναλογα τον κωλο του καθενος
εχω κανει πολλα χιλιομετρα φορτωμενοσ(πολυ) 2 ατομα με gs και δεν παραπονεθηκε ουδεις ισα ισα
στην καταναλωση θα ελεγα οτι τσιμπαει λιγο παραπανω η μπεμπα αναλογα και το χερι βεβαια αλλα εχει και μεγαλυτερη αυτονομια ειδικα το adv,γλιτωνεις βεβαια το ολο θεμα της αλυσιδας λαδι τεντωμα κτλ
Ειχα βαραντερο, εχω κανει 5000χλμ σε ταξιδια με το στρομα του αδερφου μου
Αποψη μου ειναι οτι αν εχεις να κανεις ταξιδι με σταθερη ταχυτητα 150 και κατω παρε το στρομα το 650...
Το BMW ειναι καλυτερο,αλλα σε βαζει και σε αλλα "τρυπακια"...Περαν της συντηρησης που ειναι πιο απαιτητικη (βαλβιδες καθε 10Κ πχ),αν σου βγαλει κατι,ABS ή στη χειροτερη κανα διαφορικο,τοτε θα κλαις. Επισης,αγοραζοντας ενα BMW θα θες να βαλεις το ενα,να βαλεις το αλλο,μεγας χορηγος Touratech σου λεω και ολα τα μπλιμπλικια για το GS κοστιζουν αρκετα ακριβοτερα απ'οτι θα επρεπε.
Αν εχεις τσεπη που να αντεχει,βουρ στο BMW και μη το σκεφτεσαι καθολου...Αν δε θες να ανεβασεις το badget σου,παρε το Honda,κανεις δεν ειπε οτι δεν ειναι καλο,απλα δεν ειναι καλυτερο του GS!
Δηλαδή το caponord που το βρίσκεις και τζάμπα δεν παίζει ε;