Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 46

Θέμα: Δεν λέει να βγεί βόλτα

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Από τα φτωχά που ξέρω κάτι δεν πάει καλα στο βασίλειο της Δανιμαρκίας ( που έλεγε και ο Καββαθάς)! Θα έπρεπε ο εκκεντροφόρος να έχει κουμπώσει κουτί αφού είναι για το μοτέρ σου. Αν έβγαλε ρινίσματα ο παλιός εκκεντροφόρος ( που δεν το πιστεύω, αλλα ας πάει στην ευχή....) θα έπρεπε να τα βλέπεις με γυμνό ματι ή να τα νοιώθεις στη αφή! Μήπως άλλο είναι το πρόβλημα (καμιά καδένα ή ο τεντωτήρας της ας πούμε...) και αλλού εστιάζουμε; Για ρίξε καμιά φωτο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Χαράς την υπομονή σου...

Τελικά πόσο έχει πάει το μαλλί ως τώρα?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Χαράς την υπομονή σου...

Τελικά πόσο έχει πάει το μαλλί ως τώρα?

Χαλαρά άλλο ένα FMX όπως τα λογαριάζω εγώ, έχει και συνέχεια βέβαια...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mkazo Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα Φίλοι του δικυκλισμού.
    Δυστηχώς όμως δέν είχαν και αναγκάστηκα να πάρω απο μή εξουσιοδοτημένο. Ο τυπάς εκεί μου είπε οτι ειναι μαμά
    και στην ερώτηση μου ''μα καλά το μαμά δεν έχει κόκκινο χαρτί'' η απάντηση ήταν αυτα είναι νέα παρτίδα.
    Για να μην τα πολυλογώ ο απατεώνας μου το έκατσε ίδια τιμή με το μαμά όμως δεν δούλευε σωστα με αποτέλεσμα
    να μου στεγνώσει η κεφαλή και να έχουν ΓΑ%^#$$%ΘΕΙ εκκεντροφόρος κοκοράκια τσιμούχες βαλβίδων και είχε αρπάξει
    και το πιστόνι.
    Και εγώ στο δικό μου RFVC μοτέρ aftermarket φίλτρο έχω,αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την λίπανση στην κεφαλή.Πώς έχω την εντύπωση οτι έγινε λάθος στην τοποθέτηση; Μήπως κάνατε την πατάτα και το βάλατε ανάποδα,δηλαδή με την πλευρά της τσιμούχας να δείχνει προς τα μέσα; Εκτός αν δεν φταίει τελικά το φίλτρο,αλλά χάλασε κάτι στην αντλία λαδιού ίσως.

H δουλειά στον τόρνο στους εκκεντροφόρους είναι βέβαιο πως έπρεπε να γίνει; Μήπως κάτι δεν είχαν κάνει σωστά στην τοποθέτηση,και προσπαθόντας να το διορθώσουν το χάλασαν τελείως;

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    ερωτηση.
    ο εκεντροφορος εδραζεται πανω σε ρουλεμαν ή πανω σε φιλμ λαδιου σε κουζινετα?

Πάντως, όπως γράφτηκε και πιο πάνω, εκκεντροφόρος για το μηχανάκι σου και να θέλει φάγωμα, τορνίρισμα, whatever η κεφαλή ακούγεται όχι απλά κουφό αλλά και κάτι περισσότερο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Καλησπέρα! Κατι έκανες λάθος την πρώτη φορά στην αλλαγή λαδιού και έγινε το ολο σκινηκό.... Από το φίλτρο λαδιού λίγο δύσκολα γίνεται τέτοια ζημιά.... κάτι δεν έκανες καλά στην εξαέρωση του κινητήρα!!!
    Έχω το FMX απο το 2007 σε λίγες μέρες κλείνει 5 χρόνια στα χέρια μου, χιλιόμετρα πολλά δεν έχω κάνει μόλις 40 κάτι χιλιάδες..... του έχω βγάλει τα μάτια κυριολεκτικά όμως.... ποτές δεν το πήρα στα χέρια.....
    μόνο μια στις 19000 χιλιόμετρα που κάπνιζε η μια εξάτμιση σαν από δίχρονο και έβγαλα κεφαλή και άλλαξα τσιμουχάκα βαλβίδων!

Τίποτε άλλο.... εσύ τώρα γράφεις κάτι για τορνιρήσματα στην κεφαλή και τέτοια.... τη σφάξατε κανονικά την κεφαλή δηλαδή.... αφού δεν έμπαινε ο εκκεντροφόρος γιατί ντε και καλα να τον βάλετε εσείς???

Υ.Γ φίλτρο λαδιού έβαζα γνήσιο όποτε έβρισκα.... συνήθως του βάζω το γνήσιο τη kawasaki μιας και το βρίσκω πάντα και παντού.... αν θες εχω να σου δώσω και τον κωδικό του.....

Υ.Γ. 2 το ενδεχόμενο να τοποθέτησες λάθος το καπάκι του φίλτρου λαδιού το απέκλεισες?

Απλά Μέλος
    http://imageshack.us/a/img854/1881/dsc0015lq.jpg
    http://imageshack.us/a/img43/4789/dsc0014jd.jpg
    http://imageshack.us/a/img832/3407/dsc0013bc.jpg
    http://imageshack.us/a/img202/5323/dsc0012tp.jpg
    http://imageshack.us/a/img515/6592/dsc0016nhk.jpg

Αυτές οι φωτό είναι απο τον εκκεντροφόρο και τα κοκοράκια που αλλάχτικαν. Το μαλί έχει πάει στα 650 ευρό.
    Το πήρα πάλι σήμερα απο το συνεργείο και έβαλε άλλο καπάκι κεφαλής (όχι κεφαλή μόνο καπάκι) Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ
    το όλο θέμα που λέω για τον τόρνο είναι τα έδρανα της κεφαλής και του καπακίου ακριβώς στην μέση του εκκεντροφόρου.
    Δεν έχει κουζινέτα είναι σκέτο. Αν τα ξαναπαίξουν τα ρουλεμάν υπάρχει κανένας τσάκαλος με CNC?
    Το σέρβις έγινε άριστα γιατί δέν έκανα μό το τελευταιο μόνος μου. 14 μήνε που το έχω όλα τα σερβις έγιναν απο εμένα.

Υ.Γ.
    Μου πέταξε και το κουλό ότι έπρεπε να πάρω και άλλη κεφαλή και σάλταρα. Του λέω αν ειναι έτσι τι έριξα χρήμα σε αυτο το μοτέρ
    και δεν πήρα ένα XR650R?

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρων απο όλους...

Απλά Μέλος
    Αυτή είναι μία φωτό απο XR650L που είναι ίδια με την δικιά μου. Απλά για να καταλάβεται πως εφάπτετεαι ο εκκεντροφόρος
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων CIMG2920-1.jpg‎  

Καλοβολτάριστο και ποτέ ξανά φίλε μου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Καλησπέρα και καλές βόλτες στο εξής!!

Αλλάξατε το καπάκι της κεφαλής? Από εκεί περνάει το λάδι που λιπαίνει την κεφαλή.... μήπως τελικά εκεί ήταν το πρόβλημα???

οι βάση στην μέση είναι χωρίς κουζινέτο και απο οτι φαίνεται άναψε άσχημα γτ δούλευε χωρίς λάδι!
    κανονικά έπρεπε να αλλάξεις κεφαλή και να μην ρισκάρεις τα λεφτά σου ετσι!για να στην τορναρει έπρεπε πρώτα να προσθέσει υλικό έτσι ώστε με το τορνάρισμα να μπορεί να έρθει στην εργοστασιακή μορφή!μάλλον σου γυάλισε τις έδρες μόνο!!!
    είναι προφανές ότι δεν έχεις τις σωστές ανοχές,ταλαντώνετε το έκκεντρο και χαλάνε τα ρουλεμάν!επίσης παίζει τρομερό ρόλο πόσο θα σφίξεις το καβαλέτο η καπάκι..
    να ξέρεις επίσης οτι κεφαλές που είναι με τέτοιο σύστημα δεν τεριαζει να της αλλάξεις καπάκι/καβαλέτα απο άλλη!!!
    Τελευταία τροποποίηση από 0restis; 15/05/2013 στις 22:27.

Σου εύχομαι να βγάλεις άκρη και να μην ταλαιπωρηθείς άλλο.

Άσχετο, το ''kazo'' στο ονομά σου, είναι μήπως πραγματικό επίθετο;
    Τελευταία τροποποίηση από Πολυμήχανος; 15/05/2013 στις 22:51.

Απλά Μέλος
    Το ΚΑΖΟ ειναι επινόηση απο οταν γραφτηκα. καμία σχέση

Απλά Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 0restis Προβολή μηνύματος
    οι βάση στην μέση είναι χωρίς κουζινέτο και απο οτι φαίνεται άναψε άσχημα γτ δούλευε χωρίς λάδι!
    κανονικά έπρεπε να αλλάξεις κεφαλή και να μην ρισκάρεις τα λεφτά σου ετσι!για να στην τορναρει έπρεπε πρώτα να προσθέσει υλικό έτσι ώστε με το τορνάρισμα να μπορεί να έρθει στην εργοστασιακή μορφή!μάλλον σου γυάλισε τις έδρες μόνο!!!
    είναι προφανές ότι δεν έχεις τις σωστές ανοχές,ταλαντώνετε το έκκεντρο και χαλάνε τα ρουλεμάν!επίσης παίζει τρομερό ρόλο πόσο θα σφίξεις το καβαλέτο η καπάκι..
    να ξέρεις επίσης οτι κεφαλές που είναι με τέτοιο σύστημα δεν τεριαζει να της αλλάξεις καπάκι/καβαλέτα απο άλλη!!!
    Αν ηταν να αλλάξω κεφαλή ας μου το έλεγε απο την αρχή να μην έκανα την μετατροπή. και να έπερνα XR650R μοτεράκι να κουμπόσω πάνω. Δεν με απασχολεί καθόλου. κάθε μέρα να τα αλλάζει τα ρουλεμάν μέχρι να βγάλει άκρη. στο κάτω κάτω αυτοί θέλουνε να αποκαλούντε μαστόρια ας βρουν τι φταίει.
    Υ.Γ. ενωοειται ότι τα ρουλεμάν τα έχω πληρώσει μόνο μία φορά. τις άλλες τα έχει αλλάξει με δικά του έξοδα. και έτσι θα συνεχίσει μέχρι να βρεί τι φταίει

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2004, 10:07
  2. γιατι δεν μπορω να μπω στο τσατ?
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2004, 23:54
  3. δεν πιστεύω να υπάρχει λογοκρισία εδώ μέσα έτσι
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2004, 21:05