Καλυτερα να έχεις ένα μηχανακι με @@ ,παρα ένα @@ μηχανακι...
![]()
Εδώ μέσα κρύβεται το μυστικό φίλε μου .
ΑΝ δεν σκέφτεσαι να το πουλήσεις κάποια στιγμή ...Μην το σκέφτεσαι καθόλου
Όπως είπαν και παραπάνω . Έτσι και εγώ έδωσα το πιο εμπορικό μηχανάκι και πήγα και πήρα το πιο αντιεμπορικό . Έκανα όμως αυτό που ήθελα , που με έπαιρνε και με γέμιζε ( άσχετα αν το πούλησα μετά ) .
Εσύ ;
Πάρε αυτό που σε κάνει να ονειρεύεσε ........
Το μηχανάκι μου είναι ο ορισμός του αντιεμπορικου μοντέλου (πλάκα πλάκα όμως το πιό εμπορικό της εταιρείας τα τελευταία χρόνια )
Αφού σου αρέσει παρτο ότι είναι φανταστικό μηχανάκι με μοτερουκλα το άκουσες
Καλοταξιδο :-):-):-)
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Πάρτο σήμερα που θέλεις και μπορείς, ίσως αύριο να θέλεις και να μην μπορείς.
Τελευταία τροποποίηση από notakos600; 11/05/2013 στις 08:34.
ανάμεσα στα 2 θα πήγαινα κατευθείαν σε ένα πιο κλασσικού και διαχρονικά συγκριτικά με τα φαιτερ-τρεντυ κατασκευάσματα
απο το 2004 και μετά είναι διαθέτουν 4-2-1 εξάτμιση και fuel injection
εως το τέσσερα όμως έχει αυτη την θαυμάσια και ομοιογενή όψη δύο τελικών εξατμίσεων 4-2-2 και καρπυρατερ του οποίου εάν είναι καλά ρυθμισμένο και δεν το σκίζεις μπορείς να έχεις μέση κατανάλωση γύρω στα 6-7lt μια χαρά δηλαδή τηρούμενων των αναλογιών.
go for it
υ.σ. στην θέσης σου και το ZR7 να έβρισκα σε παρόμοια κατάσταση θα το αντάλλαζα
you rise you fall you're down then you rise again
Και εγώ θα προχωρούσα στην αλλαγή,δεν με φοβίζει ο γάμος..
Πέρα απο την πλάκα,αν σε "παίρνει" να συντηρείς ένα τοσο μεγάλο μηχανακι,προχώρα μόνο και μόνο για την κ@υλα..
The only easy day was yesterday.
το Ζ750 ειναι ενα αδιαφορο τετρακυλινδρο wannabe streetfighter...
το GSX1400 ειναι ενα διαχρονικο muscle bike που κανει πολλα πραγματα, τα οποια ουτε που μπορει να φανταστει το Ζ...
ασε που το ενα ειναι μια πολυ καλη βαση αν θες να βελτιωσεις και να το κρατησεις για παντα...
go for it man...
![]()
το μονο θεμα θα ειναι τα τελη καθε χρονο, αλλα ειναι πολυ ομορφο το GSX αν μπορουσα θα επερνα ενα CB1300 η ακομη καλητερα ενα ZRX1200 που τα εχει ολλα τα γυμνα του ειδους για πρωινο!
Αλλα αν ειναι ανταλλαγη... πηγενε... αλλη μαγεια να εχεις 1400cc και λοοκ κλασσικου κατω απο τα ποδια σου
ORGIA!!!!!
Eγκω τα κραταγκα το Kawasaki επειδη με αρεσει πολυ.BUT my dear friend,αφου το GSX 1400 ειναι dream bike σου.....ε νομιζω οτι ξερεις τι πρεπει να κανεις.Δωσε ποδι στο Z και παρε το ονειρεμενο σου GSX!![]()
Treating a car and a motorcycle like a proper lady is being a man
αν μου βρίσκατε και ένα σημείο στο οποίο το Ζ είναι καλύτερο απο το gsx ...
Πάρε παιδί μου το gsx και αν δε σ' αρέσει, ελα να το ανταλλάξουμε με ένα ΚΤΜ 950 ADV
(κοίτα θρεντ που βρήκα και μπήκα μετά απο ένα χρόνο και ...)