Λειπουν αυτοκολλητα απο τη μια πλευρα?
Λειπουν αυτοκολλητα απο τη μια πλευρα?
τωρα σοβαρα σου φαινεται πιο ασχημο το ντερμπι η το απριλια απο αυτο?
απο οτι μου ειπε απλα τα εβγαλε..
διαβασα πριν λιγο οτι η cpi εχει σχεσεις με την ktm και δεν ειναι κινεζικη
δεν εχει κανενα αυτοκολλητο τωρα..τις φωτο με τα αυτοκολλητα τις ειχες ποιο παλια..και του ειπα να ανεβασει φωτο να δω πως ειναι τωρα και τις εβαλε χθες..αυτο με τη ktm το διαβασα σε μια ξενη σελιδα πριν λιγο..αλλα δεν εδωσα πολυ σιμασια και δεν θυμαμαι ποια σελιδα ηταν ακριβως..
Να επισημάνω ότι άλλο Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και άλλο Ταϊβάν ( Μαοϊκοί όλοι εδώ μέσα ρε παιδί μου). Η CPI είναι Ταϊβανέζικη οπότε αν κρίνω από Kymco/SYM θα πρέπει να έχει καλύτερη ποιότητα. Από εκεί και πέρα δεν έχω καμία εμπειρία με την εταιρεία και λάβε υπ'όψιν και ό,τι σου έγραψαν παραπάνω οι υπόλοιποι.
Άσχημο δεν το λες πάντως και έχει και μεταλλικά σωληνάκια φρένων.
Ειναι Ταιβανέζικη εταιρεία με εργοστάσια στην Taiwan στην Κίνα και στην Ινδονησία. Αντιπρόσωπος ειναι νομίζω ο Καραθανάσης.
Με ΚΤΜ καμμία σχέση, μην παραμυθιάζεσαι φιλε Sanoth, παρε κατι άλλο γιατί όσο και να σου αρεσει να το βλέπεις, οταν δεν θα δουλέυει δεν θα σου αρεσει τόσο.
Βαλε 'cpi sm50 problems' στο google να δείς πόσες σελίδες αποτελεσματα βγάζει!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ε δεν το ειχα πολυ πιστεψει αυτο με την ktm αλλα το ειπα μιας και το ειδα...για ολα τα μηχανακια πιστευω αν γκουγλαρεις πχ. yamaha r problems παλι 9α σου βγαλει πολλες σελιδες ..δεν ειναι μονο στο cpi αυτο...τελος παντων..η γνωμη σου ειναι να παρω κατι αλλο..αλλα με τα ιδια λεφτα δεν βρισκετε κατι καλητερο(ομορφια,μηχανικα,χρονολογικα κλπ)