Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: X-LITE X802R

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Όντως, τα X-lite θεωρούνται από τα σχετικά αθόρυβα κράνη.
    Αν και υπάρχουν και πιο αθόρυβα (SHOEI)

Έχω το Χ-801, όχι το 802. Υποθέτω μιας και το σχήμα τους δεν αλλάζει δραματικά, τα επίπεδα θορύβου και αεροδυναμικής θα είναι κοντά, οπότε έχω να πω πως είναι ένα άψογο αεροδυναμικά και σχετικά αθόρυβο κράνος.

Το Χ-801 έχει ένα θεματάκι με την ποιότητα βαφής (σημαδεύεται υπερβολικά εύκολα), από ότι μου είχαν πει έχει βελτιωθεί, αν και δεν μπορώ να το ξέρω σίγουρα.
    Η ζελατίνα του είναι πολύ καλή οπτικά (δεν έχει αλλάξει από 801 σε 802, παρά μόνο στο σημείο που κουμπώνει).
    Έχει αρκετό πάχος και είναι πολύ εύκαμπτη, ίσως κι αυτό να συμβάλλει στη μείωση του θορύβου.
    Το υποσιάγωνο λειτουργεί σωστά χωρίς να ενοχλεί πολύ στον ζεστό καιρό (είναι υφασμάτινο και διάτρητο).

Αυτό που δεν μου άρεσε στο Χ-802 όταν το δοκίμασα ήταν η ποιότητα του υφάσματος στα μαξιλάρια, ειδικά αν συγκριθεί με του Χ-801. Βρίσκεται πολύ πιο κάτω, σε σημείο που αν είχες το προηγούμενο (όπως εγώ) θεωρούσες πως δοκιμάζεις κράνος από άλλη φίρμα.

Αυτά, ελπίζω να βοήθησα λιγάκι.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mtsop
    Επείδη είχα πολλά κράνη X-lite και έχω δοκιμάσει πολλά μοντέλα τους έχω να πω πως από πλευρά θορύβου το 901 ήταν το καλύτερο. Το 802 σε σχέση με το 801 είναι πιο ελαφρύ και πιο εύαερο, με ότι συνεπάγεται αυτό (θόρυβο, κρύο το χειμώνα).
    Απο εκεί και πέρα η φόρμα του 802 έχει αλλάξει σε σχέση με το 801. Σε σημείο που εκεί που φόραγα το Large στο 801 να μου δημιουργηθεί η εντύπωση αρχικά πως στο 802 φοράω το Medium, αλλά τελικά έκανα λάθος.
    Για όποιον ενδιαφέρεται πουλώ κράνος 802 Medium

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Προς όλους από πάνω που λέτε ότι έχει θόρυβο:

Έχετε βάλει ποτέ Arai; Τα Xlite είναι αθόρυβα.
    Το x-lite σε σχέση θορύβου το συγκρίνω με ένα shark που είχα.
    Το shark αρκετά πιο αθόρυβο από το xlite. δεν έχω βάλει άλλα κράνοι οπότε δεν μπορώ να πω εάν από άλλα είναι καλύτερο.
    Επίσης εξαρτάται και τι οδηγείς. Σε TDM που έχει ψιλά την ζελατίνα δεν κάνει τόσο θόρυβο σε fazer όμως μόνο εάν μπεις πίσω από την ζελατίνα ησυχάζεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της raccoon
    πρώτα πρέπει να ταιριάζει στο κεφάλι σου. εγώ πήρα x-lite 602 (ναι κατεβάζω το επίπεδο απο το αγωνιστικό) πολύ ελαφρύ 1270 γρ. και πολύ μικρό σε όγκο (μικρή αντίσταση αέρα), και χώρος για τα ακουστικά να φωλιάσου μέσα (τα έχω σε μόνιμη βάση μέσα) δεν ενοχλούν καθόλου. είχα v-strom650 με πολλά χιλιόμετρα σε εκδρομές, όταν ήμουν μόνος είχα mp-3 όταν είχα παρέα είχα ενδοεπικοινωνία. άκουγα κανονικά μουσική ή τον συνταξιδιώτη μου και δεν είχα πρόβλημα να προσπαθήσω να ακούσω μέσα από τον αέρα που έσκιζα σάν τον άνεμο...... τώρα που θα ταξιδέψω και με το cbf 600 θα σας πω. (και τα 2 μηχανάκια που αναφέρω είναι με φέριγκ) καλός εξαερισμός, καλή αίσθηση υλικού στο εσωτερικό του, πλένεται όλο, για την εφαρμογή ... το δοκιμάζεις στο κεφάλι σου!

re paidia....ta SCHUBERTH de ta kserei kaneis sas?????exo allaksei 3 kai de nomizo oti tha pao se alli marka....s1,s1 pro kai rs1...koita ta kai tha katalaveis.eidika to proto to s1 pou eixa parei milame...den akouga KATHOLOU aera!

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bar-code Προβολή μηνύματος
    re paidia....ta SCHUBERTH de ta kserei kaneis sas?????exo allaksei 3 kai de nomizo oti tha pao se alli marka....s1,s1 pro kai rs1...koita ta kai tha katalaveis.eidika to proto to s1 pou eixa parei milame...den akouga KATHOLOU aera!
    Ta kseroume mia xara αλλά ξέρουμε και ποσό έχουν
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Ta kseroume mia xara αλλά ξέρουμε και ποσό έχουν
    Επίσης είναι αξεσουάρ για BMW
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Επίσης είναι αξεσουάρ για BMW
    Ειναι MUST στους κατόχους αν και πολύ θα ήθελα ένα. Αλλά δεν πήρα BMW που σκεφτόμουν οπότε έμεινα με αυτά που έχω.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

einai gia OLOUS!
    to pio ftino s2 exei 80 euro parapano apo to pio ftino x802r kai ta idia peripou me ena shoei xr1100.pisteuo oti ta 80 euro gia ena tetoio kranos einai liga.....

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. κράνος x-lite, πρόβλημα
    από tanouki2 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2006, 19:32
  2. x-lite x-601 ή shark s800r?
    από AFTER στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2005, 09:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα