αν προσεξετε στενευει ο δρομος μετα το φαναρι ο τυπος με το αυτοκινητο εφυγε γρηγορα για να μπει μπροστα απο την μηχανη αλλα ο τυπος με την μηχανη δεν τον αφησε και καλα εκανε.. για αυτο τα πηρε ο κουτακιας
αν προσεξετε στενευει ο δρομος μετα το φαναρι ο τυπος με το αυτοκινητο εφυγε γρηγορα για να μπει μπροστα απο την μηχανη αλλα ο τυπος με την μηχανη δεν τον αφησε και καλα εκανε.. για αυτο τα πηρε ο κουτακιας
κότα![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Σ αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεσαι devious tactics αν θες στα καπάκια να εκδικηθείς... και άστον να ψάχνεται
http://www.youtube.com/watch?v=lLuNstLjP1c
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
μπορει το παιδι με το ντουκατι να ηταν γκει απλα ρε παιδια...μπορει να γουσταρε και τις φαπεςπολλα μπορει
σιγουρα ομως ηταν μαλακας που δε του τραβηξε με το κρανος κουτουλια![]()
αμα βγαλει κανα πεντοχιλιαρο δε νομιζω να ναι μλκας.
μιας και προεκυψε το θεμα με τις καμερες γνωριζει κανεις τι προβλεπει ακριβως ο νομος περι βιντεοσκοπησης? απαγορευεται επιτρεπεται? μπορει να αποτελεσει τεκμηριο ή τοτε με το ζαχοπουλο το κοψαμε εντελως? οι καμερες κυκλοφοριας ξερω οτι χρειαζεται εισαγγελικη παρεμβαση (επειδη χρειαζεται αρση απορρητου περι προσωπικων στοιχειων κλπ) και γενικα το κρατος και οι μεγαλοεταιρειες εχουν παντα το νομο με το μερος τους.
Εμεις , ω μη γένοιτο, σε περιπτωση ατυχηματος που δεν φταιμε μπορουμε με καποια καμερα να αποδειξουμε μεσω του βιντεο την αθωοτητα μας? αν οντως βεβαια φαινεται στην καμερα
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!