ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αν το σωματίδιο είναι μποζόνιο μπορεί η μπουκάλα να λειτουργήσει σαν επιταχυντής σωματιδίων μετατρέποντας τα 12 volts της μπαταρίας σε μερικές χιλιάδες με έναν Μ/Σ υψηλής τάσης;
απο την μια πλευρα ναι.
απο την αλλη ασε τα για να ειναι πιο ευκολο να το περιστρεψεις.
θα εχει αρκετα μεγαλη αντισταση.
θα πρεπει να φτιαξεις μερικα γιατι ειναι πολυ πιθανο να σου τσακιζουν κτλ μεχρι να του παρεις τον αερα.
εγω παντως το εχω κανει και με εισητηριο λεωφορειου και με επαγγελματικη καρτα.
το χαρτι δεν εχει μεγαλη αντοχη αλλα ειναι πιο ασφαλες γιατι δεν προκειται να τραυματησει την τσιμουχα.
@notakos600
το πιο πιθανο ειναι το καλαμι να λειτουργησει ως πλαστης και να πλασει ηλεκρομαγνητικα ενωμενα κουλουρακια απο μποζονια.![]()
Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση με όλες αυτές τις πατέντες να κλασει η τσιμουχα εντελώς, οποτε μετά θα παει αναγκαστικά για αλλαγή...
Και να λειτουργησει, προσωρινά θα είναι... παρηγορια στο άρρωστο δλδ...
Εγώ θα έλεγα να καθαριζετε τις ξυστρες που και που με λίγο σπρει σιλικονης και ένα καθαρό πανί, γιατί αυτές είναι που κάνουν τη δουλειά της απομακρυνσης των ακαθαρσιων που μπορει να εισχωρησουν μέσα στο καλάμι και να βλαψουν τη τσιμουχα...
η τσιμουχα κλαιει.
με "τις πατεντες" η το προβλημα λυνεται η ουτως η αλλως αλλαζεται καθως ειχε προβλημα.
αυτο το προσωρινο που το ειδες?
ψαξε να δεις οτι το προβλημα λυνεται μονιμα.
εχανε για ποσο καιρο το δικο μου και τωρα ειναι κομπλε.ουτε ιχνος λαδιου στο καλαμι.
απο την μια στιγμη στην αλλη διορθωσα το προβλημα μου.
οπως και να εχει ειναι μια λυση με ελαχιστο κωπο και καθολου κοστος.
το καθαρισμα που λες ειναι κατι πολυ καλο.οτι ειναι προληψη ειναι καλο.
Ρε συ Γιάννη, γιατί συγχίζεσαι..??
Κανείς δεν σου είπε ότι είναι μ@λ@κία αυτό που κάνεις..!!
Προσωπικά, το εφαρμόζω πάνω από 25 χρόνια (πριν καν την εμφάνιση του upside-down πηρουνιού)...
Όσες φορές έγινε προληπτικά (πριν την εμφάνιση διαρροής) οι τσιμούχες μακροημέρευσαν...
Σε μερικές περιπτώσεις που έγινε μετα την διαρροή οι τσιμούχες κρατήσαν αρκετά..
Στις περισσότερες φορές οι τσιμούχες δεν επιβίωσαν γιατί η φθορά που είχε προκαλέσει η παπαριά που είχε σφηνώσει είχε επεκταθεί σε όλο το εγκάρσιο πλάτος της τσιμούχας..
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
δεν συγχιστηκα με αυτο.(ημουν με κατι αλλο ασχετο εκεινη την στιγμη)
αλλα απλα δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει να ειπωθει αυτο.
"Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση με όλες αυτές τις πατέντες να κλασει η τσιμουχα εντελώς, οποτε μετά θα παει αναγκαστικά για αλλαγή...
Και να λειτουργησει, προσωρινά θα είναι... παρηγορια στο άρρωστο δλδ..."
η τσιμουχα προφανως ηδη χανει αρα η διορθωνεται η πετιεται.
απλα εκει που η πλειοψηφια παντα πιστευε οτι με το που χανει η τσιμουχα ειναι για πεταμα με αυτον τον τροπο μπορεις να της δωσεις ζωη η οποια συμφωνα με μαρτυριες δεν ειναι μια μικρη παραταση ζωης στον αρρωστο.
εγω αντιθετα ειμαι κατα του να χωνεις για προληπτικο καθαρισμο τετοια φιλμ που μπορουν να τραυματισουν η να κοψουν μια υγιη τσιμουχα.
καθαρισμα και βαζελινη η γρασσο πισω απο την ξυστρα για να παγιδευει την μακα ειναι οτι καλυτερο.
Βρε καλά κάνεις να είσαι αντίθετος, αλλά όταν σου λένε οτι λειτουργεί επί 25 χρόνια κάτι θα ξέρουν...
Btw το κολπάκι με το φιλμ όπως προελάλησε ο Γέροντας Αντώνιος είναι γνωστό στους βρωμιάρηδες που πετάνε τα μηχανάκια τους στη λάσπη από την εποχή των Girder μπροστινών
http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post1407753
φιλε μου η μηχανη μου εκλαιγε γοερα, αλλα εκανα το γιατροσοφι σου κ τωρα χαμογελαει κ παλι. Να ΄σαι καλα.