Ποια βίδα γύρισες 2 φορές και προς τα που..??
Ποια βίδα γύρισες 2 φορές και προς τα που..??
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
την βίδα του αερα οχι του ρελαντι!!! Την γυρησα αριστερόστροφα αφου αρχικα δεξιοστροφα εκλεισε εντελως μέτρησα αριστερα 2 στροφες
Τι καρμπυρατερ έχεις..??
Μπας και βρούμε να βάλουμε καμια φωτό να συνενοούμαστε..
Να υπενθυμίσω οτι το "τέρμα γκάζι" δεν παίρνει ρύθμιση από καμιά βίδα μπάς και συνεννοηθήτε?
Δεν καταλαβα η γραμματεας σου ειμαι
χαχαχαχα
13 SCREW, THROTTLE STOP
24 SCREW, DRAIN
25 SCREW, AIR
http://www.bike-parts-suz.com/suzuki...sListID=368239
Dankannn
CBR 600F THE BEST
οπωτε την σωστη βιδα πειραζω!!!!αρα λοιπον πιστευω ειναι θεμα τωρα ππυ θα κατσει η ατυμη!!!!να μας ελεγε και πως το ρυθμιζουμε το μανουαλ ποσες στροφες καλα θα ηταν
You know better...
Αλλά, όπως προείπε και ο Πατέρας, αυτή ΔΕΝ ρυθμίζει το μίγμα σε full γκάζι...
(ούτε και καμιά άλλη..)
Ουσιαστικά ρυθμίζεις το μίγμα σου από το ρελαντί μέχρι περίπου το 1/4 ανοίγματος του γκαζιού...
Επειδή η συγκεκριμένη βρίσκεται μπροστά από το Venturi δουλεύει ανάποδα από τις "κλασικές" βίδες του αέρα - ρυθμίζει την ποσότητα του καυσίμου και όχι του αέρα...
(Βιδώνοντας την φτωχαίνεις το μίγμα..)
edit: Τουλάχιστον αυτό βλέπω από το σχήμα...
Υ.Γ.
Κάπου πρέπει να υπάρχει και ένα ζιγκλέρ αέρα (pilot jet).. Βεβαιώσου ότι είναι καθαρό..
οταν την βιδωνω παρατηρω στην εξατμιση μαυρο καπνο----αυτο ειναι φτωχο η πλουσιο μιγμα???εμενα μου φαινεται για πλουσιο!!!!!Πάντως δεν ξερω ενω ξεκινα κλα μετα οταν ειμαι στα 3/4 του γκαζιου και ισως παραπανω σταθερο για καναν 2λεπτο μετα αρχιζει και κλωτσαει σαν να κοβεις αποτομα την βενζινη και σβηνει!!!οταν παω να το βαλω μπροστα δεν παιρνει αμα περιμενω κανα 2λεπτο περνει αλλ οταν παω να δωσω γκαζι παπραριζει και δεν το δεχεται παει να σβησει ....μετα αμα το παω σιγα σιγα και δουλεψει στο ρελαντι για λιγο το παιρνει το γκαζι ανετα!!!![]()
Σαν να μην επαρκεί η βενζίνη στο λεκανάκι επειδή κάποιο φίλτρο ή κάποια σίτα είναι βρώμικη?