byron οπως στο λεω ακριβως το πηρε 6000 ε με πολυ λιγα χιλιομετρα.το ειχε ολη την βδομαδα σε ενα γκαραζ και το εβγαζε τα βραδια λογο και θερμοκρασιας για μια σθνολικη βολτα 10 χλμ το πολυ το μπουρδελο ομως ειναι μπουρδελο δεν αλλαζει!ακομα με τα ποδια ειναι!το φτιαχνει νυχτα το πρωι παραδιδει πνευμα και οπως ειπα εχει αγορασει 2 φορες 550....και τα δυο το ιδιο,....
Δεν θεωρω οτι το 550 είναι και το πιο αξιόπιστο μηχανάκι, μιας και κάτι θεματάκια με τα νερά του στα λάδια τα είχε στα 06-07, αλλά το να περιμένει κάποιος από ένα ready to race μηχανάκι που θέλει συντήρηση με ώρες, αξιοπιστία ενός πολιτικού SM είναι λάθος.
Βάλε οτι τα μηχανάκια, καλώς ή κακώς ξέρουν να τα φτιάχνουν λίγοι, βάλε οτι θεωρώ απίθανο να κάνει την συντήρηση που ορίζει ο κατασκευαστής ο κάθε πιτσιρικάς...γειά σας.
Το SXV δεν είναι ΧΤ ούτε KLR παίδες.
χαχαχχαχααχα τι μου θυμισες οπου αραζε εφτυνε λαδια.....προβληματα συνεχεια με τα ρευματα.....θερμοκρασιες...και οτι αλλο μπορει να βαλει ο νους....
Παει Βυρωνακο, την πατησααααα
Ψαχνω να βρω μαστορα που να εχει αδερφη. Και ο,τι γλιτωσουμε![]()
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Up...
Επειδή ο βυρωνας έχει τις μαύρες του...
:tooth :
εγω ειχα sxv 550 του 07 για ενα χρονο,το οδηγουσα σε πιστα.μονο κατι μικρα ηλεκτρικα θεματακια μου ειχε βγαλει,με μηδαμινο κοστος.ομως του εκανα συντηρηση οπως πρεπει και στον σωστο μαστορα.δυστυχως ειναι πολυ λιγοι.αν εχεις τα χρηματα να το συντηρεις και να ασχοληθεις μαζι του δεν θα εχεις προβλημα,απλα οπως εγραψε και ο byron πιο πανω,οι πιο πολλοι αγοραζουν sxv και νομιζουν οτι ειναι xt...!