Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: ρεζερβα fazer 600 04

Μέλος
    και οι δυο μηχανικοί που το έχω πάει ήταν κάθετοι ότι η καυσανάλυση πέρα από τα καυσαέρια δεν θα δείξει τίποτε άλλο. να αναφέρω επίσεις ότι και οι δυο είναι γνωστά ονόματα στο χώρο του servise (ο ένας επί της μεσογείων κοντά στην κατεχάκη και ο άλλος στον νέο κόσμο).
    Αυτός που μου είπε ότι η καυσανάλυση θα μας δείξει αρκετά πράγματα ήταν η Μοτοδυναμική στο Νέο κόσμο. Επίσης α) η μηχανή βγαζει άκαυστη καθως οι εξατμίσεις μου είναι πάντα κατάμαυρες (REMUS) και β) έχω πολλά σκασήματα όταν η μηχανή πέφτει από τις 6000rpm έως τις 4000rpm. Η μηχανή φοράει εξετμίσεις και φίλτρο (K/N) απ'όταν την πήρα άρρα δεν παίζει εκεί το πρόβλημα.
    Ευχαρστώ για τις internetoδιαγνώσεις. ΚΤΕΟ θα περάσω τον μήνα που μας έρχετε. Λες να το αφήσω να δω τι θα μου πουν εκεί για τα καυσαέρια; Επίσης επειδη θα φοράω συγαστήρες μήπως δείξει άλλα το μηχάνημα;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    η καυσαναλυση ειναι ο καλυτερος τροπος να αξιολογησει κανεις τη λειτουργια του κινητηρα αρκει να ξερει να τη μεταφρασει
    οι μηχανικοι που λενε οτι δεν δειχνει τιποτα πως αξιολογουν με το αυτι; ή με το φλυτζανι;

αν οντως η καταναλωση ειναι αυξημενη λογω πλουσιου μιγματος ή κακης καυσης θα ειναι στα καυσαερια αυξημενοι οι υδρογοναναθρακες και το μονοξειδιο του αναθρακα

Μέλος
    τι να σου πω ρε φίλε; εγω πήγα σε αυτούς γιατί οι περισσότεροι λένε τα καλύτερα. Δε λέω ασχολείθηκαν αρκετα και πολλές φορές αλλά το πρόβλημα δεν το έλυσαν. Εδώ το θέμα το περιγράφω εν συνομία γιατί αλλιώς θα ήθελα δυο σελίδες. Ο Καραμανώλης κάνει καυσανάλυση; Φαντάσου ότι ο ένας μηχανικός μου είπε -εάν θες εσυ να σου κάνω καυσανάλυση σου κάνω έτσι για να σου φύγει. δεν θα δείξει τίποτα.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    κανε εναν κοπο και κατεβα ειτε στον καραμανωλη στον πειραια, ειτε στον γιαβακια στη νικαια, κανε καυσαναλυση. απο αυτα που περιγραφεις μαλλον εισαι ''πλουσιος'' στο μιγμα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xalias Προβολή μηνύματος
    Φαντάσου ότι ο ένας μηχανικός μου είπε -εάν θες εσυ να σου κάνω καυσανάλυση σου κάνω έτσι για να σου φύγει. δεν θα δείξει τίποτα.

Give me fuel, Give me fire

Μέλος
    παίδες επαναφέρω λιγό το θέμα για το εξής περίεργο.
    Τώρα που ζέστανε ο καιρός η μηχανή σαν να έστρωσε.
    έχω κάψει δυο τεπόζιτα και το ένα μπήκε στη ρεζέρβα στα 210χλμ και το δεύτερο είναι είδη στα 230χλμ (με μικτή διαδρομή και 50χλμ που το κοντέρ έγραφε 150-190 χλμ) και δεν έχει μπει ακόμα ρεζέρβα.
    Κάπου είχα διαβάσει ότι ένα παλικάρι είχε άλλες καταναλώσεις τον χειμώνα και΄άλλες το καλοκαίρι. Παίζει κατί τέτοιο; Δικαιολογή αυτή την μεγάλη διαφορα των 50χλμ;
    Βενζίνη έβαλα από δυο διαφορετικά βενζινάδικα (shell και τα δύο, δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο) Καυσανάλυση δεν έχω κάνει ακόμα.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xalias Προβολή μηνύματος
    Τώρα που ζέστανε ο καιρός η μηχανή σαν να έστρωσε.
    Περίεργα πράγματα ...

Αν είχες MAF αισθητήρα, θα είχε λογική..

Αλλά οι pressure, συνήθως ή δουλεύουν ή όχι ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

και εμενα το καλοκαιρι βγαζει 40-50χλμ παραπανω.με αλλαγη tps εβγαζε 180χλμ.μεσα στην πολη.μετα εστρωσε το καλοκαιρι και χειμωνα παλι τα ιδια.

Μέλος
    έχεις κάνει καυσανάλυση ή τίποτα άλλο; Γενικά το έχεις ψάξει το θέμα ή μπα;
    Κάθε πράμα στον καιρό του και τον Αύγουστο το Fazer. χαχαχα
    κάπως έτσι μου φαίνετε πάει το πράμα.

και εμενα τα ιδια με ελεγαν,δεν ξερουμε... καυσαναλυση κτλ.το αφισα να δω μετα το σερβης των 40000χλμ τι θα γινει.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. χαμήλωμα από τις μπουκάλες fazer 600 04
    από lousou76 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 16/04/2005, 22:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •