Για θύμισε μου ρε φιλαράκι μερικά πράγματα.
1ον το μηχανάκι μάρκας Honda δεν είναι?
2ον στην αντιπροσωπεία honda δεν το πήγα?
3ον 2 μήνες είμαι χωρίς μηχανάκι (για να δω ποιος φταίει.... η αντιπροσωπία μήπως??)
4ον τα ανταλλακτικά που περιμένω καθε λίγο και λιγάκι απο έξω και αργούν τί εταιρείας ειναι? ΑΑΑ ναι HONDA.
και 5ον ποίος αντιπρόσοπος με έγραψε στα &%##$@%$ του που του έστειλα mail παραπόνων? ΑΑΑΑ ναι της HONDA
ΑΡΑ η HONDA Φταίει και δέν το νομίζω τραβηγμένο
Υ.Γ. το μόνο που μένει είναι να στείλω mail απευθειας στον κατασκευαστή αλλά δεν βρίσκω customer support του
Το μόνο που ζητάει ο πελάτης απο ένα μαγαζί ακόμα και καφετέρια ειναι απλό.
Να πέρνει αυτο που πλήρωσε την ώρα που το πλήρωσε (έστω με μικρή καθυστέρηση) και
ευχάριστη εξυπηρέτηση πράγμα που δεν βλέπω στην Honda
Δηλαδη επισημη αντιπροσωπια δεχτηκε να σου φτιαξει ενα μηχανακι που σκαλιζες εσυ...εβαλες δικα σου μη αυθεντικα ανταλλακτικα honda...και ακομα χειροτερα πειραματιστηκαν με τορναδορους
Σορρυ φιλαρακι αλλα μονο και μονο για αυτον τον λογο κατι δεν μου παει καλα σε ενα μερος τις ιστοριας που μας λες...
Τεσπα...καλα ξεμπερδεματα...
φιλε απο την στιγμη που βαζεις πανω ανταλλακτικα που δεν γραφουν HONDA, και τα καλυτερα να ειναι, δεν μπορεις να τους πεις τιποτα... Σου λενε εσυ τα διαλεξες... Εγω θα σου εδινα 100% δικιο αν το εφτιαχνες με HONDA ανταλλακτικα και σου εκανε τα ιδια... τωρα απλα παιρνεις τα ρισκα σου...
Παμε για αλλα!
Να τανε καμια αλλη μαρκα π.χ Triumph που περιμενω μια ζελατινα τωρα 20 μερες να λεγα οκ δεκτο.Αλλα ρε φιλε Honda δε νομιζω να ειναι ετσι, με τρακαρανε περυσι και σε 10 μερες ητανε ετοιμο το μοτορι με καινουριο τεποζιτο κιολας!Αψογη και γρηγορη εξυπηρετηση.
Triumph Tiger 800!
Στο θέμα τώρα φίλε μου δυστυχώς έχεις πέσει σε μηχανικό άστα να πάνε το ότι είναι εξουσιοδοτημενος δεν λέει κάτι και όπως σου είπαν εφόσον δυστυχώς δεν μιλάμε γιά κάποιο κιτ της Honda δεν έχει να κάνει με την Honda γιά τις γνώσεις του μάστορα και πώς του δώσαν εξουσιοδοτηση συμφωνώ αλλά δεν ζούμε σε ιδεατό κόσμο ;-)
Τα ίδια μπορούσες να πάθεις με κάθε μάρκα (εκτός αν είναι γκουζι χεχεχε )
Α δεν είμαι χοντακιας
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Βάλε το μηχανάκι στο εξουσιοδοτημένο, άλλαξε ότι έχεις πειράξει με γνήσια ανταλλακτικά HONDA, πλήρωσε και πήγαινε να το στρώσεις σαν άνθρωπος και να το χαρείς μετά.
Απλά σπάσε τον φαύλο κύκλο των μετατροπών που έμπλεξες για να μην πληρώνεις τσάμπα λεφτά.
Γενικως η Honda στην Ελλαδα ειναι για κλαμματα, στην περιπτωση σου ομως δεν φταιει η Honda αλλα ο μηχανικος ο οποιος (εφοσον μας τα λες καλα εσυ, γιατι υπαρχει και η αντιθετη αποψη) δεν ξερει τι κανει και πως να το ελεγξει.
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
"Η Honda είναι απαράδεκτη"
Φιλε μου....
καβαλάω απο το 1980 και οσο θυμάμαι η Χοντα στην Ελλαδα παντα απαράδεκτη ηταν.....
Τοσο που απο το 93....την σιχάθηκα και δεν ξαναγόρασα τετοιο ποτε.....
Η αντιμετώπιση ειναι τραγικη, οι τιμες πανακριβες και δεν υπαρχει τιποτε σε στοκ.
Οκ πλεον υπαρχει το ιντερνετ, και μπορει να γουστάρουμε τα μοτορια της, αλλα πρεπει ο κακος επαγγελματίας να τιμωρείται....
απο εμενα εχει φαει κοκκινη καρτα και τελος....
Πηγαινε το μηχανακι σου στο Σαρακακη και ας το αναλαβει αυτος να στο παραδωσει λειτουργικο....αλλιως τηλ στον συνηγορο του πολιτη και στο ΙΝΚΑ.