Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 73

Θέμα: Η Honda είναι απαράδεκτη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mkazo Προβολή μηνύματος
    ΑΝ υπάρχει κάποιο τέτοιο topic μετακινήστε με ευχαρίστως.

"Καλησπέρα"

Με αυτό το θέμα θα ήθελα να εκφράσω το παράπονο μου ίσα ίσα να το βγάλω απο μέσα μου γιατί θα σκάσω με τους χαζούς.
    Όλα ξεκίνησαν απο ένα Honda FMX που έχω "αν διαβάσετε το άλλο μου post θα καταλάβεται ακριβώς" και η αντιπροσοπεία honda
    που το πήγα να το φτιάξει το έχει 2 μήνες και έχει ακόμα μπροστά της για να το πάρω.
    Η HONDA είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ όχι μόνο καθηστερεί, όχι μόνο για το παραμικρό ανταλλακτικό πρέπει να το παραγγείλει
    απο έξω αλλά κάθε φορα που γυρνάω το μηχανάκι πίσω που το έχουν κακοφτιάξει με ειρωνεύοντε κιόλας λέγοντας μου ότι "έλα ρε που χάθηκες" ενώ την μηχανή την πείρα την προηγούμενη μέρα. πεδεύομαι 2 μήνες και βάλε.
    Επίσης κάτι άλλο όσο αφορά τα παράπονα. έστειλα mail και στον Σαρακάκη Ε.Π.Ε. και στην Honda motors αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο
    ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ:ZZZ::ZZZ::ZZZ:
    Για μένα η Honda πλέων είναι μία πεθαμένη και απαράδεκτη εταιρία που δεν νοιάζεται καν για τους πελάτες της :a12:.

Τι άλλο να κάνω? Να κάψω την μηχανή μου δημόσια και να στείλω το βίντεο στα κανάλια για να δούν τις μουτσουνάρες τους στην TV?
    Εντάξει τώρα να κατηγορήσεις την Honda για την ιστορία που πήγες και έμπλεξες είναι πολύ παρατραβηγμένο.

Απλά Μέλος
    Για θύμισε μου ρε φιλαράκι μερικά πράγματα.
    1ον το μηχανάκι μάρκας Honda δεν είναι?
    2ον στην αντιπροσωπεία honda δεν το πήγα?
    3ον 2 μήνες είμαι χωρίς μηχανάκι (για να δω ποιος φταίει.... η αντιπροσωπία μήπως??)
    4ον τα ανταλλακτικά που περιμένω καθε λίγο και λιγάκι απο έξω και αργούν τί εταιρείας ειναι? ΑΑΑ ναι HONDA.
    και 5ον ποίος αντιπρόσοπος με έγραψε στα &%##$@%$ του που του έστειλα mail παραπόνων? ΑΑΑΑ ναι της HONDA
    ΑΡΑ η HONDA Φταίει και δέν το νομίζω τραβηγμένο

Υ.Γ. το μόνο που μένει είναι να στείλω mail απευθειας στον κατασκευαστή αλλά δεν βρίσκω customer support του

Απλά Μέλος
    Το μόνο που ζητάει ο πελάτης απο ένα μαγαζί ακόμα και καφετέρια ειναι απλό.
    Να πέρνει αυτο που πλήρωσε την ώρα που το πλήρωσε (έστω με μικρή καθυστέρηση) και
    ευχάριστη εξυπηρέτηση πράγμα που δεν βλέπω στην Honda

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Για θύμισε μου ρε φιλαράκι μερικά πράγματα.
    1ον το μηχανάκι μάρκας Honda δεν είναι?
    2ον στην αντιπροσωπεία honda δεν το πήγα?
    3ον 2 μήνες είμαι χωρίς μηχανάκι (για να δω ποιος φταίει.... η αντιπροσωπία μήπως??)
    4ον τα ανταλλακτικά που περιμένω καθε λίγο και λιγάκι απο έξω και αργούν τί εταιρείας ειναι? ΑΑΑ ναι HONDA.
    και 5ον ποίος αντιπρόσοπος με έγραψε στα &%##$@%$ του που του έστειλα mail παραπόνων? ΑΑΑΑ ναι της HONDA
    ΑΡΑ η HONDA Φταίει και δέν το νομίζω τραβηγμένο

Υ.Γ. το μόνο που μένει είναι να στείλω mail απευθειας στον κατασκευαστή αλλά δεν βρίσκω customer support του
    To MONO honda της ιστορίας που βλέπω εγώ φίλε, χωρίς καμιά διάθεση αντιπαράθεσης, είναι τα ρουλεμάν και το μεταχειρισμένο fmx.

Απλά Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    To MONO honda της ιστορίας που βλέπω εγώ φίλε, χωρίς καμιά διάθεση αντιπαράθεσης, είναι τα ρουλεμάν και το μεταχειρισμένο fmx.
    τί θέλει να πεί ο ποιητής ρε φιλαράκι??

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    τί θέλει να πεί ο ποιητής ρε φιλαράκι??
    Mάλλον θέλει να πει ότι πήγες και πείραξες το μοτέρ, εξακολουθείς να μην βάζεις μαμά ανταλλακτικά κι έχεις την απαίτηση να χορεύουν όλοι όσο χτυπάς το ντέφι.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σε συνεργείο-αντιπροσωπία HONDA to πήγα όχι απλά εξουσιοδοτη
    Δηλαδη επισημη αντιπροσωπια δεχτηκε να σου φτιαξει ενα μηχανακι που σκαλιζες εσυ...εβαλες δικα σου μη αυθεντικα ανταλλακτικα honda...και ακομα χειροτερα πειραματιστηκαν με τορναδορους
    Σορρυ φιλαρακι αλλα μονο και μονο για αυτον τον λογο κατι δεν μου παει καλα σε ενα μερος τις ιστοριας που μας λες...

Τεσπα...καλα ξεμπερδεματα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hornettrela
    φιλε απο την στιγμη που βαζεις πανω ανταλλακτικα που δεν γραφουν HONDA, και τα καλυτερα να ειναι, δεν μπορεις να τους πεις τιποτα... Σου λενε εσυ τα διαλεξες... Εγω θα σου εδινα 100% δικιο αν το εφτιαχνες με HONDA ανταλλακτικα και σου εκανε τα ιδια... τωρα απλα παιρνεις τα ρισκα σου...
    Παμε για αλλα!

Να τανε καμια αλλη μαρκα π.χ Triumph που περιμενω μια ζελατινα τωρα 20 μερες να λεγα οκ δεκτο.Αλλα ρε φιλε Honda δε νομιζω να ειναι ετσι, με τρακαρανε περυσι και σε 10 μερες ητανε ετοιμο το μοτορι με καινουριο τεποζιτο κιολας!Αψογη και γρηγορη εξυπηρετηση.
    Triumph Tiger 800!

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Στο θέμα τώρα φίλε μου δυστυχώς έχεις πέσει σε μηχανικό άστα να πάνε το ότι είναι εξουσιοδοτημενος δεν λέει κάτι και όπως σου είπαν εφόσον δυστυχώς δεν μιλάμε γιά κάποιο κιτ της Honda δεν έχει να κάνει με την Honda γιά τις γνώσεις του μάστορα και πώς του δώσαν εξουσιοδοτηση συμφωνώ αλλά δεν ζούμε σε ιδεατό κόσμο ;-)
    Τα ίδια μπορούσες να πάθεις με κάθε μάρκα (εκτός αν είναι γκουζι χεχεχε )

Α δεν είμαι χοντακιας
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Βάλε το μηχανάκι στο εξουσιοδοτημένο, άλλαξε ότι έχεις πειράξει με γνήσια ανταλλακτικά HONDA, πλήρωσε και πήγαινε να το στρώσεις σαν άνθρωπος και να το χαρείς μετά.
    Απλά σπάσε τον φαύλο κύκλο των μετατροπών που έμπλεξες για να μην πληρώνεις τσάμπα λεφτά.

Γενικως η Honda στην Ελλαδα ειναι για κλαμματα, στην περιπτωση σου ομως δεν φταιει η Honda αλλα ο μηχανικος ο οποιος (εφοσον μας τα λες καλα εσυ, γιατι υπαρχει και η αντιθετη αποψη) δεν ξερει τι κανει και πως να το ελεγξει.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Banned
    "Η Honda είναι απαράδεκτη"

Φιλε μου....

καβαλάω απο το 1980 και οσο θυμάμαι η Χοντα στην Ελλαδα παντα απαράδεκτη ηταν.....

Τοσο που απο το 93....την σιχάθηκα και δεν ξαναγόρασα τετοιο ποτε.....

Η αντιμετώπιση ειναι τραγικη, οι τιμες πανακριβες και δεν υπαρχει τιποτε σε στοκ.

Οκ πλεον υπαρχει το ιντερνετ, και μπορει να γουστάρουμε τα μοτορια της, αλλα πρεπει ο κακος επαγγελματίας να τιμωρείται....

απο εμενα εχει φαει κοκκινη καρτα και τελος....

Πηγαινε το μηχανακι σου στο Σαρακακη και ας το αναλαβει αυτος να στο παραδωσει λειτουργικο....αλλιως τηλ στον συνηγορο του πολιτη και στο ΙΝΚΑ.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    .....η Χοντα στην Ελλαδα παντα απαράδεκτη ηταν.....
    αυτο.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    "Η Honda είναι απαράδεκτη"

.....
    Πηγαινε το μηχανακι σου στο Σαρακακη και ας το αναλαβει αυτος να στο παραδωσει λειτουργικο....αλλιως τηλ στον συνηγορο του πολιτη και στο ΙΝΚΑ.
    Mε τον τορνισμένο εκκεντροφόρο ή τον αφτερ;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι λαδια ειναι καλυτερα να βαλω στο Honda Innova?
    από clyde2 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2009, 09:45
  2. Ποια ειναι τα καλυτερα λαδια για Honda Innova?
    από clyde2 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2009, 11:22
  3. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 07:02
  4. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2006, 09:02
  5. αυτο το honda ειναι ωραιο!!! (CBR 600 RR Movistar)
    από GTZ750 στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2006, 10:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF