Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 38

Θέμα: Απέκτησε το moto.gr λογοκρισία ?

Recalibrate... Το avatar του/της stako

Re: Re: Re: Απέκτησε το moto.gr λογοκρισία ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από zouR1
    Πιστεύω ότι ειδικά στις διαμάχες πρέπει να επιτρέπεται να λέει ο καθένας ότι του γουστάρει. Να βρίζει τους moderators, τους administrators τους χρήστες, την μάνα του, τον πατέρα του και γενικά να βγάζει το άχτι του.

Αυτά που λέω δεν είναι νέες ιδέες. Ισχύουν ήδη εδώ και χρόνια εκατοντάδες άλλα forums.
    Δηλαδή εσένα δεν σε ενοχλεί αν μπω και κάνω ένα thread στις Διαμάχες και αρχίσω να σε βρίζω με τον χειρότερο τρόπο που θα μπορούσα να φανταστώ?

Ποιά είναι αυτά τα εκατοντάδες forum που οι χρήστες αλληλοβρίζονται χωρίς λόγο και αιτία?

Τι λόγο έχεις να βρίσεις ή να αλληλοβρίζεσαι με κάποιον σε ένα δημόσιο thread αντί μέσω pm?

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    Εαν zouR1 η εν λογω κυρια θελει να ξεκατινιαστει με την αλλη εν λογω κυρια ειναι δικαιωμα της και υπολοιποι να γελανε με το ολο αστειο θεαμα.

Ειναι δικαιωμα μας ομως να κοβουμε αυτα τα ποστ στεγνα για λογους ...αισθητικης και στα πλαισια της σωστης και καλης συμπεριφορας δεν χ... οπου ναναι!!!!!

Ορθως λοιπον σβυστηκε ολο το ποστ...εαν θελει να λυσει οποιεσδηποτε διαφορες εχει ας μιλησει με πμ απευθειας στο χρηστη που εχει προβλημα και ας βρεθουν να μαλιοτραβηχτουν οπου θελουν...εδω δεν ειναι πρωιναδικο
    Σίγουρα και συμφωνώ με αυτά που λες όσον αφορά τα δικαιώματά σας στο σπίτι σας (moto.gr).

Καλό θα είναι όμως να ενημερώνετε και τους χρήστες από πριν σχετικά με το τι επιτρέπεται για debate ειδικά εδώ στις "Διαμάχες" και τι όχι.

Ποιος είναι ο κανόνας για να γράψει κάτι κάποιος στις διαμάχες ?
    - Να έχει σχέση μόνο με μηχανάκια ?
    - Να έχει κάποιο μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών για να μην ρίχνει και το επίπεδο του site ?
    - Να συμφωνούν οι ιδέες τους περί αισθητικής με αυτές των moderators που στην τελική αυτοί κάνουν κουμάντο ?
    Ερχεται η ώρα η καλή

Εγω παντως το εχω δηλωσει οτι εδω ισχυει η χουντα των mods ποιος μιλησε για δημοκρατια....σιγα μην μπει κανενας και μας αλλαξει την παναγια στα βρισιδια και τον αφησουμε κιολας.

Ελα σοβαρευτειτε ....

Τωρα τις απειλες για το αν μεινουμε μονοι μας νομιζω οτι δεν ειναι πρεπουσες

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Εγω παντως το εχω δηλωσει οτι εδω ισχυει η χουντα των mods ποιος μιλησε για δημοκρατια....σιγα μην μπει κανενας και μας αλλαξει την παναγια στα βρισιδια και τον αφησουμε κιολας.

Ελα σοβαρευτειτε ....

emena pantos den 8a me piraze na figete oloi ke na mino monos me tis ginekes tou forum....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Κύριοι,

Ο ασθενής είναι σοβαρά άρρωστος και ως εκ τούτου εμείς ως ιατροί πρέπει όπως ταχέως θέσουμε αυτόν εις την χειρουργικήν τράπεζαν δια την χειρουργικήν επιβεβαλλομένην χειρουργικήν επέμβαση....

Γ.Π.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Re: Re: Απέκτησε το moto.gr λογοκρισία ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
    Δεν ξέρω τι εννοείς με την λέξη ελεύθερη γνώμη
    Νομίζεις ότι υπάρχει ελεύθερη γνώμη και έκφραση στο διαδίκτυο?

Αλλά αυτό το επώνυμη με προβλημάτισε ακόμα περισσότερο
    Και δεν σε ειρωνεύομαι

Οχι φίλε ΚΑΝΕΝΑΣ. Κατά την γνώμη μου ύπάρχει ελεύθερη άποψη στο διαδίκτυο. Οχι παντού αλλά υπάρχει. Υπάρχουν sites ή forums που ο καθένας γράφει ότι του γουστάρει. Υπάρχει και το σχετικό blue ribbon campaign που προμοτάρει την ελεύθεση έκφραση γνώμης στο cyberspace πχ http://www.efc.ca/pages/free-speech/blue-ribbon.html

Για μένα επώνυμη έκφραση σημαίνει ότι το συγκεκριμένο μέλος δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει την ταυτότητά του. Θα μπορούσε άνετα να φτιάξει έναν νέο χρήστη troll και πίσω από το παραπέτασμα της ανωνυμίας να βγάλει το post.
    Ερχεται η ώρα η καλή

Μου κανει λιγο σαν το λευτερια στο κουρδισταν το τελευταιο για το blue ribbon..αλλα τεσπα στο ιντερνετ συναντας οτι θες οποτε δεν μπορουμε να πιεσουμε καταστασεις να γινεται οτι θελουμε ντε και καλα..οπως προειπαν και αλλοι υπαρχουν διαφορα φορα διαφορες συμπεριφορες κλπ κλπ

Re: Re: Re: Re: Απέκτησε το moto.gr λογοκρισία ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Δηλαδή εσένα δεν σε ενοχλεί αν μπω και κάνω ένα thread στις Διαμάχες και αρχίσω να σε βρίζω με τον χειρότερο τρόπο που θα μπορούσα να φανταστώ?

Ποιά είναι αυτά τα εκατοντάδες forum που οι χρήστες αλληλοβρίζονται χωρίς λόγο και αιτία?

Τι λόγο έχεις να βρίσεις ή να αλληλοβρίζεσαι με κάποιον σε ένα δημόσιο thread αντί μέσω pm?
    Χαλαρά φίλε stako. Χώσε γκάζια άμα αισθάνεσαι !! Είναι δικαίωμά σου να εκφράσεις την άποψή σου και στην τελική μπορεί να έχεις και δίκιο και να με βοηθήσεις να γίνω καλύτερος άνθρωπος.

Δεν είναι απαραίτητο στα εκατοντάδες άλλα sites να βρίζονται, αλλά σίγουρα οι απόψεις τους είναι σεβαστές. Για παράδειγμα μπες στο www.gixxer.com (Politics And Current Affairs) να δεις τι μπινελίκι πέφτει.

Μπορεί το μέλος ήθελε να βρίσει ανοιχτά για να δει ακούσει και τις γνώμες των υπολοίπων. Που είναι το κακό σε αυτό ?
    Ερχεται η ώρα η καλή

και τελος η αποφαση να μπεις σε δημοσια διαμαχη με εναν αλλον χρηστη εχει να κανει και με την αυτοδιαθεση του συγκεκριμενου χρηστη,αλλα επισης και για εξυπηρετηση αυτοπροβολης αλλα και εκδηλωση εκδικητικοτητας ως προς τον αλλο χρηστη.

Κοινως γιατι τα λεμε δημοσιως και οχι με πμ;
    Γιατι δεν εχει τζερτζελε!
    Γιατι θα φανει οτι δεχτηκε επιθεση και δεν αμυνθηκε!Μμμ το φαινομενο Δρασης και Αντιδρασης απο τη φυσικη

Η το μαχαιρα εδωσες μαχαιρα θα λαβεις!

Και θα δωσει λοιπον την χαρα σε αυτον και οικειους να πει επεσα στην μαχη και βγηκα νικητης η εαν εχασε δεν επεσε αμαχητει!

Κοινως το ξεκατινιασμα εχει να κανει με πολλες πτυχες της ανθρωπινης ψυχολογιας (Συμφωνα παντα με τον καθηγητη Μιλεααρ)

Αυτα

so!
    ας λήξει το θέμα εδώ ,δεν οφελεί σε τίποτα η όλη κούβέντα.
    ίσως το δικό μου ποστ απλά να ήταν το όριο για να τελειώσει η όλη ιστορία.

τώρα για τους mods του εν λόγω φόρουμ δεν έχω κανένα πρόβλημα ,ίσα ίσα που με κάποιούς έχουμε πιει και μερικούς καφέδες και έχουμε γράψει μερικά χμ μαζί.

ΑΛΛΑ στο ποστ ούτε έβρισα ούτε κάτι τέτοιο,
    το αντίθετο μάλιστα που ρωτούσα την χ για ποιό λόγο μειώνει με κάθε της λέξη τους άλλους χρήστες....

τέσπα αν αυτό είναι ανεκτό από τους άλλους ........it s ok
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Ελα σοβαρευτειτε ....

ΟΚ, I rest my case then. Χαίρομαι που το site είναι ξεκάθαρο στην πολιτική του σχετικά με την ελευθερία έκφρασης.

Και δεν ήταν απειλή φίλε hornet. Απλώς εξέφρασα την άποψή μου σχετικά με το που θα μπορούσε να οδηγηθεί το site ασκώντας τέτοιες πρακτικές.
    Ισως να ήταν και υπερβολή να μείνει μείνει το site με 50 ή 100 ή 200 χρήστες στο μέλλον. Ως γνωστόν δεν έχουμε όλοι τις ίδιες αρχές και αξίες.
    Εγώ προσωπικά προτιμώ να ποστάρω εκεί που θα υπάρχει κάποιος χώρος που να σέβονται την άποψή μου όσο ριζοσπαστική, extreme ή χυδαία μπορεί να είναι. But then it may be just me
    Ερχεται η ώρα η καλή

Recalibrate... Το avatar του/της stako

Re: Re: Re: Re: Re: Απέκτησε το moto.gr λογοκρισία ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από zouR1
    Χαλαρά φίλε stako. Χώσε γκάζια άμα αισθάνεσαι !! Είναι δικαίωμά σου να εκφράσεις την άποψή σου και στην τελική μπορεί να έχεις και δίκιο και να με βοηθήσεις να γίνω καλύτερος άνθρωπος.

Δεν είναι απαραίτητο στα εκατοντάδες άλλα sites να βρίζονται, αλλά σίγουρα οι απόψεις τους είναι σεβαστές. Για παράδειγμα μπες στο www.gixxer.com (Politics And Current Affairs) να δεις τι μπινελίκι πέφτει.

Μπορεί το μέλος ήθελε να βρίσει ανοιχτά για να δει ακούσει και τις γνώμες των υπολοίπων. Που είναι το κακό σε αυτό ?
    Φίλε μου με κάλυψε ο hornet.

Δεν βλέπω κάτι άλλο εκτός από την αυτοπροβολή που δεν την έχω ανάγκη.

Επίσης zouR1 αν βρεις ελληνικό forum μοτοσυκλέτας που να μπορείς να μπαίνεις και να βρίζεις όσο και όπως θέλεις κάντο ένα ποστ εδώ να το δούμε.

Μόνο 2 ακόμα forum ξέρω εγώ και τα πράγματα εκεί είναι πιο αυστηρά.

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Κύριοι,

Ο ασθενής είναι σοβαρά άρρωστος και ως εκ τούτου εμείς ως ιατροί πρέπει όπως ταχέως θέσουμε αυτόν εις την χειρουργικήν τράπεζαν δια την χειρουργικήν επιβεβαλλομένην χειρουργικήν επέμβαση....

Γ.Π.
    KAI ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ MOD ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΑ CBR, ΟΠΟΥ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    KAI ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ MOD ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΑ CBR, ΟΠΟΥ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
    ama den xalarosi malakia tou 8ane ama sfigkese ponas perisotero...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

re min masate re afiste tous moderatores na 8eloun tin isixia tous elate na tsako8oume aderfia...:rotflmao:
    na pros ti to misos ke o alilosparagmos....
    xoris afta imste mia glikanalati kinonia me di8en politismenous an8ropous...
    elate na ginome zoa na vgalome ton kako mas eafto

diladi ton pernete sisomi ena prama....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το ξεφτιλίσαμε το moto.gr...
    από dela στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2007, 19:31
  2. Απο το moto.gr moderation team...!!
    από hornet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2005, 09:24
  3. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:ΤΟ MOTO.GR ΠΑΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ 10/4/05...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 182
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2005, 19:41
  4. Τι καβαλάει το moto.gr ??????
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 187
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2005, 15:06
  5. Ευχες απο το moto.gr
    από Webmaster στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2005, 19:34

Κανόνες δημοσιεύσεων