Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 54

Θέμα: HELP!!Πιθανη απάτη με ανταλλακτικά

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Νομικά δεν νομίζω να το τραβήξω τόσο απλώς ήθελα να αποδείξω στον ίδιο ότι μου λέει π**ες και να μπορώ να του ζητήσω τα λεφτά μου.
    einai wraio na zeis gia ena oneiro

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παρε κανα"φουσκοτο"ξαδερφο μαζι σου γιατι χλωμο το κοβο να σε αποζημιωσει με καλοσυνες.....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Μια καινούργια τρόμπα νερού φαίνεται αν αναοιχτεί. Από τα άλατα, απο το πόσο σφιχτά γυρίζει κλπ κλπ.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Πήγαινε σε αυτόν που λες πως σου έκανε την απάτη και με ήρεμο τρόπο πες του εμπεριστατωμένα πως ανακάλυψες ότι σε κορόιδεψε. Πες του ότι εάν δε σε αποζημιώσει έχεις ήδη κινήσει τις διαδικασίες για καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή, στο ΙΝ.ΚΑ και πως θα προβείς σε καταγγελία στο σωματείο του, πως θα στείλεις επώνυμη επιστολή σε περιοδικά μοτοσυκλέτας και σε φόρουμ στο ίντερνετ, πες του ότι έχεις και ένα φιλαράκι που δουλεύει σε εφημερίδα...
    Εάν δεν γίνει τίποτα βάλε ένα γνωστό σου να πάει τάχα ότι ενδιαφέρεται για service να ρωτήσει και να κλείσει ραντεβού και μετά βάλτον να το ακυρώσει γιατί διάβασε για το μάστορα καταγγελία επώνυμη και δεν τον εμπιστεύεται...

Να βάλει το χέρι στη τσέπη και να σου ξαναδώσει τα λεφτά σου το κόβω κομματάκι δύσκολο...

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    Βασικά τώρα μάλλον κλάφ'τα Χαράλαμπε, δε βλέπω να μπορείς να αποδείξεις τίποτα διότι ακόμη και στο σωματείο να πας, το πιθανότερο θα είναι αυτοί να καλύψουν τον δικό τους κι όχι εσένα... απλώς άλλη φορά να απαιτήσεις είσαι ΑΠΟ ΠΑΝΩ την ώρα που γίνονται οι αλλαγές! Είναι η πιο σίγουρη λύση! Αν σου πει ότι δεν το επιτρέπει, απλώς παίρνεις το μηχανάκι σου και χαιρετάς!
    Την έχω πατήσει κι εγώ στο παρελθόν, ευτυχώς δε χρεώθηκα με τίποτα σπουδαία λεφτά, απλώς είναι το "γαμώτο" της κοροϊδίας... κάτι τελευταίο: αν βγάλει τίποτα σάπια κομμάτια και σου δείξει και σου πει "ορίστε, αυτά σου άλλαξα", να ξέρεις ότι φυλάει αρκετές κούτες με σαβούρα ακριβώς για τέτοιες περιπτώσεις!
    ...το νου σου!!

εγω ειχα πληρωσει για ελεγχο βαλβιδων αλλα και για ρυθμιση βαλδιδων οτι χρεωνε το εξουσιοδοτημενο συνεργιο της χοντα και νομιζα πως τα εκαναν οπως πρεπει, το συνεργειο το εμπιστευομουν και δεν ειχα κανενα προβλημα, ελα ομως που αλαξα μηαχανικο και οταν εκανα γενικο σερβις μου λεει το ψευτοκαπακο ΔΕΝ εχει ανοιχτοι ΠΟΤΕ!! 1ον για ηθελε κοπανιμα για να βγει και 2ον και πιο συμαντικο η χοντα στο μανιουαλ λεει ξεκαθαρα πως οταν το καπακι Η ανοιχτει για πρωτη φορα θα πρεπει να μπει φλατζοκολα σε 2 συγκεκριμενα σημεια. που στο δικο μου δεν ειχε μπει.
    αυτο σημαινει πως ή το συνεργειο δεν ανοιξε ποτε το καπακι να ελενξει και να ρυθμισει βαλβιδες (γιαυτο η μια ηταν αλου για 'λου) ή το ειχε ανοιξει και δεν εβαλε την φλατζοκολα που οριζει η χοντα, αυτο μαζι με το οτι το καπακι βγηκε με δυσκολια εδειχνε ξεκαθαρα πως δεν ειχα ανοιχτει ποτε,
    τωρα αντε εγω να αποδειξω πως δεν ειμαι ελεφαντας... κοινως ειναι να μην μπλεξεις...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Εγώ είχα πάει να αλλάξω προφυλακτήρα και μου άλλαξε φανάρια με imitation (χωρίς να έχουν τίποτα τα φανάρια) το ανακάλυψα όταν άλλαξα λάμπες και είμαι σίγουρος γιατί τα φανάρια τα είχα αγοράσει εγώ από την αντιπροσωπεία σε προηγούμενο ακούμπημα και τα είχα αλλάξει ... Μάλιστα ήταν και αδερφός συναδέλφου του πατέρα μου... Αυτό που βλέπω είναι πως πολλοί έχουμε πέσει θύματα και το ότι δε μιλάμε μόνο θάρρος δίνει σε μερικούς από την άλλη αν πας και του το πεις και στη βγει και με κόκκινο δε ξέρω μπορεί να κάνεις ζημιά μετά πως να ελέγξεις τον εαυτό σου με μερικά @ίδια ρε γαμώτο ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mixalhsCr Προβολή μηνύματος
    Άμα είσαι σίγουρος ότι δεν στα έχει αλλάξει μπορείς να του σπασεις τα μούτρα , απλα και εύκολα ! Αν περιμένεις με χαρτια και δημοκρατικές διαδικασίες να βρεις άκρη σε αυτήν την Ελλάδα θα πιαστεις θύμα και για δεύτερη φορά ! Οτι και να αποφασίσεις ο θεός μαζί σου και προσοχή που πηγαίνεις !
    Η μόνη λύση... δυστυχώς
    ΑΛΛΑ παίζει να πας και στην εφορια και να πεις τι έγινε. Υπάρχουν παραβάσεις και αυτοί ψάχνουν να γ... Αν σε ακούσουν θα πονέσει πολύ ο φίλος μας

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Drake Ramore Προβολή μηνύματος
    Δεν νομίζω οτι τώρα μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα.
    Έπρεπε απο πριν να κινηθείς αναλόγως.

-Όταν μας λένε οτι κάποια (αρκετά) ανταλλακτικά θέλουν αλλαγή, τότε πηγαινουμε να πάρουμε και δεύτερη γνώμη σε άλλο συνεργείο.
    -Όταν παραγγείλουν καινούρια πράγματα να περαστούν , ζητάμε να είμαστε παρόντες στην αλλαγή
    -Αν δεν αφήνουν στον χώρο συνεργείου να παρακολουθείς (απαράδεκτο κατά την γνώμη μου) τότε ζητάς να δεις τα ανταλλακτικά πριν περαστούν
    -Μετά το πέρασμα ζητάς την απόδειξη, αλλά και τα ανταλλακτικά που αλλάχτηκαν.

Τωρα, εκ των υστέρων δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα. Τουλάχιστον την επόμενη φορά θα ξέρεις.
    ουτε για πλακα.. μονο το τελευταιο φτανει! τα υπολοιπα ειναι υπερβολες και προβλημα.

Συγκαμένο μέλος Το avatar του/της Drake Ramore
    Καλύτερα υπερβολικός, παρά να ανοίγω τέτοια νήματα εκνευρισμένος.
    Αν κάποιος συνεργειάς έχει πρόβλημα με τα ζητούμενα μου, μπορεί πολύ απλά να μην με εξυπηρετήσει και να μην πάρει τα ωραία μου λεφτουδάκια. Θα πάω στον επόμενο.

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Drake Ramore Προβολή μηνύματος
    Καλύτερα υπερβολικός, παρά να ανοίγω τέτοια νήματα εκνευρισμένος.
    Αν κάποιος συνεργειάς έχει πρόβλημα με τα ζητούμενα μου, μπορεί πολύ απλά να μην με εξυπηρετήσει και να μην πάρει τα ωραία μου λεφτουδάκια. Θα πάω στον επόμενο.
    ειλικρινα δεν θα σε εξυπηρετουσα.

-Όταν παραγγείλουν καινούρια πράγματα να περαστούν , ζητάμε να είμαστε παρόντες στην αλλαγή
    -Αν δεν αφήνουν στον χώρο συνεργείου να παρακολουθείς (απαράδεκτο κατά την γνώμη μου) τότε ζητάς να δεις τα ανταλλακτικά πριν περαστούν

παρων στην αλλαγη ουτε ο πατερας μου. ειναι πιο πιθανο να κανεις λαθος με καποιον να σε παρακολουθει σαν μπατσος κι ακομα χειροτερα αν ειναι απαιτητικος.

ανταλακτικα μπορει να σου δειξει οσα θες απο πριν. το ιδιο και για μετα. κι αν εισαι τοσο μα τοσο καχυποπτος με το συνεργειο μπορεις απλα να μην το πας. κατσε και κανε το μονος σου.

το μονο που συμφωνω ειναι να παρεις μια 2η η και 3η γνωμη. αλλα και παλι συνηθως εχεις ενα ποσοστο τυχης αυτο που θα προβλεψει ο μαστορας. δεν ειναι παντα απολυτο. εδω ουτε οι γιατροι δεν ειναι.

καποιοι τετοιοι λογοι με απετρεπαν και με αποτρεπουν στο να δοκιμασω να κανω το χομπυ μου επαγγελμα. ευαριστω που υπαρχετε και σας βλεπω απο πριν και δνε μπαινω στα εξοδα.

αν κατι απο αυτα που λεω σας φαινεται προσβλητικο, να μην παρεξηγηθειτε σας παρακαλω. δεν εχω καμια κακη διαθεση απλα βλεπω τα πραγματα απο διαφορετικη οπτικη γωνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    τα σωστα συνεργεια (αν υπαρχουν...) σου δινουν οτι ανταλλακτικα αλλαξαν πισω...
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Συγκαμένο μέλος Το avatar του/της Drake Ramore
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος

ανταλακτικα μπορει να σου δειξει οσα θες απο πριν. το ιδιο και για μετα. κι αν εισαι τοσο μα τοσο καχυποπτος με το συνεργειο μπορεις απλα να μην το πας. κατσε και κανε το μονος σου.
    Δυστυχώς εκεί έχουμε φτάσει. Δεν το λέω για κακό. Εμαθα να κάνω πολλά πράγματα μόνος μου. Καχύποπτο με έκαναν τα συνεργεία με την συμπεριφορά τους, δεν ξεκίνησα έτσι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    καποιοι τετοιοι λογοι με απετρεπαν και με αποτρεπουν στο να δοκιμασω να κανω το χομπυ μου επαγγελμα. ευαριστω που υπαρχετε και σας βλεπω απο πριν και δνε μπαινω στα εξοδα.
    Παρακαλούμε!

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    επί του θέματος, εγώ πάντως συμφωνώ με τον motomaniac...
    με το να αμφισβητούμε την δουλειά του κάθε επαγγελματία, και να νομίζουμε ότι όλοι θέλουν να μας κλέψουν, μας καθιστά στο τέλος υστερικούς...
    φυσικά και δεν πρέπει να δεχόμαστε άκριτα την γνώμη του καθενός, αλλά από την άλλη έχουμε γεμίσει με δικηγόρους, γιατρούς, οικονομολόγους, μηχανικούς κλπ κλπ κλπ του ίντερνετ, με άποψη επί παντός επιστητού...
    το βλέπω κάθε μέρα στη δουλειά μου και με εκνευρίζει όσο τίποτε άλλο...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τραπεζική απάτη με mail.
    από dimr1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2010, 07:00
  2. Site με ανταλλακτικά ?
    από MikeG στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2007, 18:37
  3. μαγαζιά με ανταλλακτικά στην Κρήτη?
    από sakismip στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2007, 20:19
  4. Περιεργη ΑΠΑΤΗ???? με τις πινακιδες....
    από Zbandit750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2006, 08:40
  5. Μαγαζί με ανταλλακτικά για Honda Transalp
    από fdragan στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2005, 17:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας