Για Αθήνα,είναι αυτό.
Εγώ θέλω για Θεσσαλονίκη.
Άσχετα , το ένα με το άλλο.Οι απόψεις είναι τελικά πολλές,άραγε τι να κάνω;
έιπα μπας και τα γλυτώσω αυτά τα 320€ ....
Γιατί αν έχει πχ ένα εξίσου καλό λάστιχο , λέω ένα τυχαίο όνομα Diablo Rosso II με 270€ θα προτιμουσα να βαλω αυτο και ας ειναι , και για "λιγότερο" πίστα.
Έτσι και αλλίως δεν πρόκειται να είμαι πολύ επιθετικός με την μηχανή για αρχή.
Λοιπον λεμε να βαλεις ενα λααστιχο της προκοπης που τα κανει ολα αλλα οτι και αν βαλεις στο ελλαda θα πρεπει να το ζεστανεις καλα πριν αρχισεις
καγκουριλικια και να μην ξεχνας την φοβερη μας ασφαλτο(να την κανει ο θεος βοτσαλακια εννωμενα ειναι)και για να επανελθω εγω φοραγα pirelli supercorsa bsb
τα οποια ειναι ετη φωτος μπροστα..τελειο λαστιχο..εβαλα και brigdestone bt=003 επισης τρελο λαστιχο...ΑΛΛΑ...στα 7.000 βια 8.000 θελαν αλαγη..600 το μηχανακι μην νομιζεις κανα 1000.....για αυτο και προτεινω τα rossoΙΙ που ειναι οσο να ναι κατι ενδιαμεσο...η επιλογη δικη σου....dunlop μονο τα d211 gp racer αλλα παλι θα σε βγαλουν λιγοτερα χλμ απ τα αλλα.....![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Όντως,δεν διαφωνώ σε αυτό.
Αλλά,προσπαθώ να βρώ μια μέση λύση απέναντι στο θέμα μου.
Το καλοκαίρι ελπίζω να μπώ πίστα, αλλά δεν θα γυρνάω τρελά το ρολοί ,πιο λογικά πάω για εξικίωση μηχανής ακόμα περισσότερο,να δώ λίγο θέσης κτλ.
Αλλά κάθε μέρα επειδή βγαίνω εκτός Θεσσαλονίκης,κάνω τουλάχιστον 40-50 χλμ την ημέρα κάθε μέρα, και τα Σ/Κ (μαζί) ξεπερνάω τα 200 χλμ.
Οπότε, μάλλον κλείνω προς τα Rosso II.
Αλλά έμαθα και μια πολύ καλή προσφορά για τα D211 GP (240 € στην πόρτα μου) , το οποίο θα πρέπει να το σκεφτώ.
Δεν ξέρω,κανείς ακόμα με καμία γνώμη ;
με 240€ και εγώ θέλω.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Ε και εγω θέλω ! Δώσε φως στον λαό σου και Πες μας απο που !!!