ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
το κωλόχερο το έβαλα ρε συ, το θέμα είναι ότι τώρα πάει το πουλάκι ;![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Μα καλά έκανε τέτοια "ζημιά" στο ψαλίδι και το πλαστικό της αλυσίδας ούτε που του άφησε σημάδι?
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Τι να πω ρε γμτ, εγώ που χρησιμοποιώ χρόνια White Spirit για αυτές τις δουλειές, ποτέ δεν ξέβαψε τπτ, ούτε αλουμίνιο, ούτε πλαστικό... Τι μπορεί να χρησιμοποίησε το πλυντήριο ώστε να κάνει έτσι το ψαλίδι δεν μπορώ να φανταστώ...
swaz του κιλού, το έχω ξαναδεί.
Το έχω ξαναδεί και σε Hornet φίλου που επλυνε το μηχανακι του στο γκαραζ μου με πολύ καλό καθαριστικό αλλά δεν με άκουσε και το αφησε 15 λεπτά αντί για 5 κι εκανε κατι σημάδια στο ψαλίδι. Οχι ετσι που έγινε του Aristidisz βέβαια.
Oταν πχ λέει 5 λεπτά πρέπει να είσαι γρήγορος να κανεις όλο το μηχανακι ωστε να ξεκινησεις ξέπλυμα το πρώτο σημείο που ψέκασες στα 5 λεπτά.
Αμα είναι χάλια δεν πρέπει να επιμένεις στο ψέκσμα και να κοιτας λεπτομέρειες γιατί δεν προλαβαίνεις. Σε αυτη την περίπτωση θέλει μετα με το χέρι και σφουγγάρι ή 2ο χέρι ψέκασμα εκεί που δεν καθάρισε.
Αυτα με καλό προιον, πχ Sonax, Facom.
Tα βενζινάδικά αραιώνουν το φτηνό swaz, σε οτι αναλογία τους πετύχει και αντε βγάλε άκρη μετα.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Την εχω πατησει και 'γω ετσι. Ειχα πατησει σε φρεσκοβαμενη γραμμη στο δρομο και μου εκανε kitrino το πισω ψαλιδι. το καθαριστικο που χρεισιμοποιησα μου εκανε χειροτερη ζημια μιας και το ψαλιδι μου ηταν μαυρο. Το εβγαλα απ'τη μηχανη και το πηγα για αμμοβολη και powder coating. κοστος περιπου 50 dollars. Aν δε το εβγαζα μονος μου ουτε ξερω ποσα θα 'θελαν βεβαια. το θεμα ειναι δε ξερω πως λεγεται το powder coating στα ελληνικα. ειναι μια μεθοδος βαφης που μαγνητιζει το μεταλο και η μπογια εχοντας αντιθετο φορτιο μαγνητιζεται και καθεται μονιμα πολυ καλυτερα.
Ειχα κανει και τις ζαντες και μου ειχε βγει νομιζω $150.
Θα βρω photo και θα την ανεβασω.
να και η photo δεν φαινεται καν οτι ειναι ξαναβαμενο.
http://i236.photobucket.com/albums/f...l/DSC00101.jpg
Τελευταία τροποποίηση από zannisvel; 01/06/2013 στις 16:15.
παρόμοια μου φαίνεται :P
εμένα γράφει CYANOACRYLATE
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
OXI ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ... τι γκαντεμια ειναι αυτη που επεσε πανω σου. για το μπροστα μπορεις να ρωτησεις σε αυτον. http://www.car.gr/parts/view/1979256/ μπορει να στο φτιαξει. Αν θες για ηλεκτροστατικη για το ψαλιδι στειλε pm να σου δωσω τηλ. φιλου που κανει μονο αυτη την δουλεια. θα σου κανει και ΠΟΛΥ καλη τιμη.
Παμε για αλλα!