ΔΕν χρειάζεσαι σετ λέμεεεεεεεε....
Μόνο το τελευταίο της "αποπεράτωσης" ...
ΔΕν χρειάζεσαι σετ λέμεεεεεεεε....
Μόνο το τελευταίο της "αποπεράτωσης" ...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
οπότε παίδες αλλάζω κάποια στιγμή το πίσω και σας λέω εντυπώσεις..!! ευχαριστώ πάντως...!!
και να με εδώ πάλιi (μάλλον δεν έχω καμία καλύτερη μετατροπή :P ) λοιπόνννν γιατί προβλέπεται ιστορία εδώ (και όχι λυκείου)
άλλαξα γρανάζι μπροστά από 14-πήγα 15. από 80 πχ τελική πήγα 90.. δεν με κάλυπτε. πήγα για πίσω πήγα σε 34.. πάλι 90 τελική. ξανά άλλαξα γρανάζι μπροστά πήγα σε 16.. άρχισα να βλέπω διαφορά πήγα περίπου στα 100... τελική τώρα να πάω πάλι σε πίσω η μπροστά; για 110 τελική να πηγαίνω δηλαδή 90 χαλαρά...
να πω ότι είδα τρελή συμπεριφορά στο τράβηγμα σε ανηφόρα το παπί με 14 μπροστά 36 πίσω ήταν λες και ζοριζόταν πχ με τρίτη 3 ήταν σταθερή όσο το μάκρενα τόσο ποιο δύναμη είχε δηλαδή ανεβαίνει πολύ ποιο χαλαρά και ανεβάζει αργά αλλά σταθερά.!!
για πείτε καμία ιδέα :P
Αυτό που βλέπεις , είναι αυτό που σου είπαμε ... Δεν υπάρχει καμία ιδέα από κανέναν .
...Αφού έχεις και γρανάζια και μπορείς και παίζεις , βρες τον συνδιασμό που σε βολεύει περισσότερο και κράτα το εκεί ...Κράτα το γερά !!
Κανένας δεν μπορείνα σου πει . Καθένας θα σου πει άλλα . Εσύ τί θες είναι το θέμα .
* Γρανάζωμα που να σκάβει το παπί στην εκίνηση , να τραβάει τον κ@λο του χαμηλά και να τελικιάζει και ψηλά , δεν υπάρχει .
Αν δε σε καλύβει καμία επιλογή γραναζώματος , τότε αλλάζεις μηχανή .
![]()
ευχαριστώ και πάλυ παιδιά.. είναι 100 δεν περιμένω τραγικά πράγματα μάλλον πρέπει να πάω σε 125.
το αποτέλεσμα ήταν να το έχω 16 μπροστά 32 πίσω80 πιάνει χαλαρά λογικά θα την βγάζει την 100 ευχαριστώ πάντος.
edit : έχασα αρκετά στις εκκινήσεις αλλα ο καθένας τι βολεύετε..
Έχεις δοκιμάσει να ψαρώσεις ? Μπορεί να πάρεις μέχρι και 4 χλμ/ω + τελική
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε