Δεν μας είπες μπάτζετ καταρχας, 2ον αν θες να έχει ABS στανταρακι.
Παντως η στρομ ή βερσυς εφοσον θα παίξει και μυηση στη πορεία προτιμησε ον-οφφ
Ευχαριστώ MikeG & AUFGEBRACHT.
Drake Ramore πολύ κατατοπιστικός με τις περιγραφές σου και σε ευχαριστώ.
pan DVS δεν το ήξερα οτι είχε κάνει τόσο καλές πωλήσεις στην Ελλάδα.
Απο ότι βλέπω ειναί κοινός παράγοντας το V-Strom και οι περισσότεροι συμφωνόυν οτι είναι ενα καλό all-rounder με συνεπιβάτη. Να σας πώ την αλήθεια το έβλεπα με διαφορετικό μάτι το V-Strom. Και ειδικά το 1000 δεν μου άρεσε καθόλου.. Πολύ ογκώδες κατα την αποψή μου και βαρύ.
Το V-Strom 650 φαίνεται ποιο μαζεμένο και μπορώ να πω οτι είναι καλάισθητο αν εξαιρέσεις την τερατώδη εξάτμιση.
Sapadak το παρακάτω σε άσπρο http://www.mototriti.gr/data/usedbik...ies/134117.asp και σε αυτή την τιμή νομίζω θα μου έκανε. Δεν έχω πρόβλημα να δώσω λιγa παραπάνω αν αξίζει το ABS.
Αν μπορεις να πληρωσεις μηχανακι με ABS εννοειται πως παιρνεις με abs, δεν το συζηταμε...
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Πολυ διαβασμένο σε βρίσκω Sapadak. Που τα ξέρεις ολα αυτά?
Δεν έχει νόημα να το κοιτάξω τώρα. Έρχινα απλα μια ματιά για τιμές. Σε ενα μήνα που θα είμαι Αθήνα θα αρχίσω τις καταδρομικές σε πωλητές.
Θα προσπαθήσω για ABS επίσης.
Όπως και να έχει θα κάνω μερικά post με τα υποψήφια να μου πέιτε την γνώμη σας.
Θέλω να σας ευχαριστήσω ολους για τις απόψεις σας. Με βοηθήσατε να καταλήξω στο V-Strom και μου φαίνεται οτι μου αρέσει.
Πες μας το ταβάνι σου για μοτο (οικονομικά)
Έχω Badget 3800 αλλά υπολόγιζα να βάλω και τον εξοπλισμό. Κράνη, μπότες, μπουφάν και κανα μπαγκάζι.
Αν θες μαζι με εξοπλισμό τότε αφαίρεσε κανα 500αρι
Στα 3300 ΔΥΣΚΟΛΑ θα βρεις στρομ με ΑΒΣ
Ισως κανα cbf 600 (ζουμ me)
Καλό μου ακούγεται κ το CBF αλλά δεν το ξέρω το μηχανάκι. Υπολόγιζα να το κάνω κανα τέστ Drive μόλις κατέβω.
Δεν ξέρω και για τον συνεπιβάτη πως συγκρίνεται. Αν κρίνω απο φωτό φαίνεται λιγο καλύτερο απο το Fazer (σαν δικό μου μέτρο σύγκρισης).
Και όπως είπε και ο Drake αν είναι αρκετά άνετο για 150-200 χλμ τότε μάλλον θα κάνει την δουλειά του.
Μου έκανε εντύπωση όμως που είσαι ο πρώτος που το πρότεινε. Περίμενα ενα χείμαρρο απο μυνήματα για το CBF.
Που πήγαν οι Hondaκιδες??
Το μονο μειον στο cbf σε σχεση με το v-strom ειναι οτι καιει αισθητα παραπανω. Ειναι καρμπυρατερ I4 και οχι injection και ειναι αρκετα πιο βαρυ.
Αν πας σε street και sp. touring κοιτα και το ληστη (bandit). Το βρισκεις σε καλες τιμες με abs και καιει αισθητα λιγοτερο απο το cbf. Μεγαλο μειον το βαρος για τις επιτοπιες, αλλα εγω και σε ελιγμους εντος κινησης δε ζοριμαι καθολου πλεον. Συνηθεια ειναι. Επισης εχει τρομερη σελα και δε γκρινιαζει ο συνεπιβατης. Και βρισκεις και μηχανακια του 2007-2008 και οχι του 2004-2005 που ειναι το cbf ή το v-strom
Τελευταία τροποποίηση από dimzan; 06/06/2013 στις 14:12.
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
To Kawasaki Versys 650 H BMW GS
και κανεις το 95% των γουστων σου αξιοπρεπεστατα
το καβα εχει 70 αλογα και καιει λιγο, ειναι μαζεμενο για την πολη και σε καλη τιμη.
Μοτερ δικυλινδρο σε σειρα και απλο,
το BMW πολυ γερο και οικονομικο ως παπι, ανετο για 2 με 48 αλογα που φτανουν για ταξιδι.