Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Πρόβλημα με fc-moto

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostakisK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    ο τρόπος που το αντιμετωπίζεις είναι εντειλώς απόλυτος, ενώ ξέρεις καλά ότι με τα ρούχα τα μεγέθη είναι πραγματικά ότι ναναι
    δηλαδή δεν έχεις μπλουζάκια που είναι π.χ. medium και είναι πιο μεγάλα από άλλα που είναι extra large ;
    γιατί εγώ έχω πολλά τέτοια παραδείγματα...
    η πολιτική με τις επιστροφές είναι σαφής και δηλωμένη, το μόνο μεμπτό είναι ότι δεν γράφουν ότι τα μεγέθη είναι ενδεικτικά και μπορεί να ποικίλουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή, αλλά μου κάνει λίγο "αμερικανιά" να στέκεσαι σε αυτό και να λες ότι κάναν λάθος...

Τι να πώ ρε σύ ??? Αντε να το δεχτώ οτι είμαι απόλυτος.

Οι αριθμοί είναι απόλυτοι όμως.

ΕΧΩ μπλουζακια medium που είναι μεγαλύτερα από extra large, όπως με ρωτάς

ΔΕΝ ΕΧΩ όμως μπλουζάκια 111 (chest ) που να είναι μεγαλύτερα από 119 (chest ).

Καταλαβαίνεις που το πάω ?? Οι χαρακτηρισμοι πχ μικρός -μεγαλος , κοντός- ψηλός είναι ενδεικτικοί .
    Τα νούμερα ομώς είναι απόλυτα.

Οσο για την ''Αμερικανιά'' που λές.......το΄πιασα !!! Κατάλαβα τι εννοείς και, ίσως τείνω προς τα εκεί !!

Το θέμα μου είναι οτι εγώ περίμενα οτι μπορεί να έχω προβλημα με το νούμερο, αλλά, να βρίσκομαι μεταξύ δύο γειτονικών νούμερων ( κάτι που το παθαίνεις και στο μαγαζί οταν δεν ξέρεις τί να διαλέξεις και φοράς 15 φορές αναλλάξ το large και extra large---τυχαία τα μεγέθη )

Αλλά ρε φίλε να παραγγείλεις μπουφάν( με βάση τις ενδείξεις τους ) και να σου έρθει ''πάπλωμα'' , πάει πολύ .

Και να στο έχουν και σε κουτί που χωράει τη μισή ντουλάπα μου ??

Και να με υποχρεώνουν να το βάλω στό ίδιο ?? ( δεν υπήρχε άλλη συσκευασία , το μπουφάν ήταν σε κρεμάστρα και διαφανή σακουλίτσα χύμα μέσα στο κουτί )

Ευχαριστώ που ασχολήθηκες - Κώστας
    Καλύτερα μια μέρα λύκος , παρά μιά ζωή πρόβατο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostakisK Προβολή μηνύματος
    Και να στο έχουν και σε κουτί που χωράει τη μισή ντουλάπα μου ??

Και να με υποχρεώνουν να το βάλω στό ίδιο ?? ( δεν υπήρχε άλλη συσκευασία , το μπουφάν ήταν σε κρεμάστρα και διαφανή σακουλίτσα χύμα μέσα στο κουτί )
    Από τη στιγμή που ΔΕΝ είναι κουτί του μπουφάν και είναι ένα απλό τεράστιο κουτί, βάλτο σε μικρότερο, κανονικά με την κρεμάστρα και τη διάφανη θήκη του.
    safety doesn't happen by accident

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    .........
    και χωρίς να θέλω να στην "πω", προς Θεού, σε ξαναρωτάω
    τα άλλα μεγέθη του 58 σε καλύπτουν ; (ύψος - μέση)

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    Από τη στιγμή που ΔΕΝ είναι κουτί του μπουφάν και είναι ένα απλό τεράστιο κουτί, βάλτο σε μικρότερο, κανονικά με την κρεμάστρα και τη διάφανη θήκη του.

Αυτό σκέφτομαι να κάνω , αφού όμως λάβω την απάντηση τους στο μηνυμα παραπόνων που τους έκανα.

Από μόνος μου ( χωρίς να τους ενημερώσω ) φοβάμαι να παραβώ τους όρους τους.

Πλήρωσα πολλά λεφτά ρε φίλε ( 411 Ευρω) και δεν θέλω το μπουφάν να πηγαινοέρχεται κι εγώ να πληρώνω , μέχρι στο τέλος να χαθεί .....

Κώστας

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος

Ακριβώς. Με ΕΛΤΑ συστημένο δε θα πάει πάνω από 12 euros.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    και χωρίς να θέλω να στην "πω", προς Θεού, σε ξαναρωτάω
    τα άλλα μεγέθη του 58 σε καλύπτουν ; (ύψος - μέση)

Αν αγόραζα το μπουφάν με βάση τη μέση , αυτοί με τοποθετούν στό ακόμα μεγαλύτερο !!!!!!! ( 60 νούμερο ) ενώ ήδη το 58άρι είναι τεράστιο

Για το ύψος , Θα μπορούσα να πάρω και το μικρότερο ( 56 ) οριακός είμαι

Ομως το βάσικότερο μέτρημα ενός μπουφάν είναι ο θώρακας (chest ) και εκεί επεσα διάνα ( π@π@ρια !!!! )

Αν αγόραζα το μπουφάν με βάση τη μέση , αυτοί με τοποθετούν στό ακόμα μεγαλύτερο !!!!!!! ( 60 νούμερο ) ενώ ήδη το 58άρι είναι τεράστιο

Για το ύψος , Θα μπορούσα να πάρω και το μικρότερο ( 56 ) οριακός είμαι

Ομως το βάσικότερο μέτρημα ενός μπουφάν είναι ο θώρακας (chest ) και εκεί επεσα διάνα ( π@π@ρια !!!! )

έπεσες στη περίπτωση βρε άνθρωπε και συ

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Βάλτο αγγελία -30€ (που είναι και τα μεταφορικά σου από Ελλάδα Γερμανία) από όσο σου στοίχισε. Όταν με το καλό πουληθεί παίρνεις άλλο χωρίς ρίσκο μιας και τώρα ξέρεις ακριβώς το νούμερο χρειάζεσαι.
    Νομίζω είναι η λύση με το μικρότερο κόστος, προϋπόθεση βέβαια να βρεθεί κάποιος που να θέλει να δώσει 400+ για μπουφάν.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σήμερα παρέλαβα το νέο μπουφάν , Νο 54 και μου έπεσε κουτί.

Εγώ πλήρωσα τα μεταφορικά για Γερμανία , και αυτοί μου στείλαν το σωστό νούμερο χωρίς άλλη χρέωση.

Από αυτή την αγορά από το fc-moto κρατάω τα εξής :

1. Προσοχή στα size-charts του καταστήματος ( με τοποθετεί στό Νο 58 ενώ το νούμερό μου είναι το 54 )

2. Η φθηνότερη courier είναι η ΕΛΤΑ courier και υπάρχει η υπηρεσία EMS που δεν κάνει ογκοχρέωση , αλλά μετράει βάρος. Σε 5 εργάσιμες ήταν στη Γερμανία

Τέλος πάντων , το μπουφάν είναι εκπληκτικό , χαλάλι η ταλαιπωρία και τα επιπλέον χρήματα.

Νά'στε καλά - Κώστας

να σαι καλά να το χαίρεσαι

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος

ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑ ΔΕΙς

ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΜΠΑΖΑΡ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ 3 ΦΟΡΕς ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ ΠΙΣΩ ...ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑ ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΕς ΚΑΙ ΜΠΟΤΕΣ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟς !!!!

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΖΗΝ ΜΟΥ ...

ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΩΡΑΓΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ( ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ 130KG) ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΟΝΑΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ (καθισμενος στο μοτο):rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao: προσφερθηκαν αν μπορουσα να ανεβω αθηνα και να το κοψουν με σωστα υλικα κτλ...σΗμασια εχει οτι παντελονι δεν εχω ...ουτε και μαγαζια στην επαρχια παιζουν να δοκιμασεις ( και πανε αυτες οι εποχες που εσκαγες αθηνα για ψωνια και μονο ....

Είναι ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΟ FCMOTO.DE Τους κάνω μία παραγγελία 400Ε με αντικαταβολή περιμένω 2-3 βδομάδες με email και τηλέφωνα ! δεν ασχολήθηκαν καθόλου μεχρι και στο τηλ. με βάλανε στην αναμονή και περίμενα και μου το κλείσανε!

Αφού έχασα 3 βδομάδες τους είπα οτι είναι η ΠΙΟ απαράδεκτη εταιρεία που έχω προσπαθήσει να συνεργαστώ ποτέ...οπότε παράγγειλα απο ebay
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Da.Vintage Προβολή μηνύματος
    Είναι ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΟ FCMOTO.DE Τους κάνω μία παραγγελία 400Ε με αντικαταβολή περιμένω 2-3 βδομάδες με email και τηλέφωνα ! δεν ασχολήθηκαν καθόλου μεχρι και στο τηλ. με βάλανε στην αναμονή και περίμενα και μου το κλείσανε!

Αφού έχασα 3 βδομάδες τους είπα οτι είναι η ΠΙΟ απαράδεκτη εταιρεία που έχω προσπαθήσει να συνεργαστώ ποτέ...οπότε παράγγειλα απο ebay
    Μετά από κανά μήνα που θα στο στείλουν (γιατί θα στο στείλουν) θα σου λένε γιατί δεν το παραλαμβάνεις

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Τι γίνεται με το FC-moto.de?
    από VANDA στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 101
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2021, 16:37
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2006, 08:47
  3. Πρόβλημα με Transalp
    από Gladiator στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2004, 16:57