Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 94

Θέμα: ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ 950SM του 2006 η 950SE!

SM και τα αυτιά να ακουμπάν χάμο!!!!

:a015:

Και στο φινάλε αμα θες ρε να πας χώμα , εδω είμαι εγω!

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Το μονο που θα απολαυσεις ειναι φρενα, σε ολα τα αλλα υστερει απο ενα adv950... Πολυ πιο χρηστικο το δευτερο. Αρκετα αγγουρι δε για χρηση μοταρ.... Αν θες γκανγκστερ παρε superduke . Το 2007 μοντελο εκτος απο αλλα γραφικα ειχε και μαυρο σκελετο σε σχεση με το 05-06 που ειχε γκρι...

Παντελως ασχετο μηχανακι...
    Ban 'em all

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    παροτι 950 και τα δυο(adv-sm),ο κινητηρας εχει καποιες διαφορες κυριως στην κεφαλη προς το καλυτερο στο sm και ειναι και λιγοτερο θορυβωδες.κοινως
    αξιοπιστια adv 7/10 και sm 9/10.
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fournas Προβολή μηνύματος
    εγω εβαλα μια σελα της ktm ( 115ε ) πιο ανετη που κανει ενα "σκαλακι" σε οδηγο και συνεπιβατη . επειδη ειναι λιγο σκαμενη και με την ζελατινα ταξιδευω σχετικα καλα ( για sm ) . το υψος μου βεβαια ειναι 1,75 αλλα η παναγιωτα μια χαρα χωραει και δεν διαμαρτυρεται που για κοπελα δεν ειναι κοντη .1,75 κι αυτη .

μιλτιαδη οπως ειχε πει και ενα ομορφοπαιδο ( ) απο εδω μεσα .. η λογικη λεει κρατας το adv και η κ@υλ@ sm ..

Συνημμένο 292717
    Καλα αν ηταν σαν το δικο σου τοχα τσιμπησει χτες χωρις δευτερη κουβεντα!Κουκλα.Τι εξατμισακια ειναι αυτα που φορας?Να συμπληρωσω οτι και εγω ειμαι 1,75.Η μεταπωληση του τι λεει βρε παιδια?Γιατι οταν πηρα το ADV πριν 2 χρονια ελεγα πως εκλεισα αλλα ειπαμε,το μικροβιο!Το 2008 βγηκαν τα 990 SM δλδ?Ειναι και πιο ελαφρυ απο τα ADV αν δε κανω λαθος?Δε ξερω ρε παιδια εχω μπερδευτει αλλα θα συνελθω,να τονισω οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενως σε ολα τα τερεν με το ADV μου αλλα μου αρεσουν οι εναλλαγες
    Τελευταία τροποποίηση από MiltiadisK.D; 11/06/2013 στις 21:34.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    Το μονο που θα απολαυσεις ειναι φρενα, σε ολα τα αλλα υστερει απο ενα adv950... Πολυ πιο χρηστικο το δευτερο. Αρκετα αγγουρι δε για χρηση μοταρ.... Αν θες γκανγκστερ παρε superduke . Το 2007 μοντελο εκτος απο αλλα γραφικα ειχε και μαυρο σκελετο σε σχεση με το 05-06 που ειχε γκρι...

Παντελως ασχετο μηχανακι...
    Μια χαρα τα γραφεις stabak,ωραιος και ο super duke αλλα δεν μου παει,οχι δεν θελω γκανγκστερ και το συζυταω για το SM επειδη μου το προτεινε το παληκαρι για ανταλλαγη και γιατι εχει περιπου 9.000χλμ μονο,εντελως μαμισιο και καθαροτατο,αλλιως δεν θα ειχα ανοιξει καθολου αυτο το ποστ.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ktm.Prestige Προβολή μηνύματος
    SM και τα αυτιά να ακουμπάν χάμο!!!!

:a015:

Και στο φινάλε αμα θες ρε να πας χώμα , εδω είμαι εγω!
    Δεν σουχει περασει το σουπερμοταρισιο στοιχειο ακομα ε!!?

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Φουρναρη, εσύ μη βάζεις φώτο από το δικό σου γιατί όλοι θέλουν να αλλάξουν μηχανακια μετά...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από miltiadis950s Προβολή μηνύματος
    ...
    Πάει ...Χάλασε ο κόσμος !

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Allst@rf Προβολή μηνύματος
    Φουρναρη, εσύ μη βάζεις φώτο από το δικό σου γιατί όλοι θέλουν να αλλάξουν μηχανακια μετά...

μπααα .. τι να το κανουν ρε φιλε . Ασχετο μηχανακι ειναι και εσυ πλεον ξερω οτι εισαι του μονοπατιου :a13:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από miltiadis950s Προβολή μηνύματος
    Καλα αν ηταν σαν το δικο σου τοχα τσιμπησει χτες χωρις δευτερη κουβεντα!Κουκλα.Τι εξατμισακια ειναι αυτα που φορας?Να συμπληρωσω οτι και εγω ειμαι 1,75.Η μεταπωληση του τι λεει βρε παιδια?Γιατι οταν πηρα το ADV πριν 2 χρονια ελεγα πως εκλεισα αλλα ειπαμε,το μικροβιο!Το 2008 βγηκαν τα 990 SM δλδ?Ειναι και πιο ελαφρυ απο τα ADV αν δε κανω λαθος?Δε ξερω ρε παιδια εχω μπερδευτει αλλα θα συνελθω,να τονισω οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενως σε ολα τα τερεν με το ADV μου αλλα μου αρεσουν οι εναλλαγες
    ευχαριστω .
    τα τελικα ειναι WINGS . για μεταπωληση δεν εχω ενδιαφερθει ακομα για να σου πω .Ναι ΝΟΜΙΖΩ οτι 2008 βγηκαν τα 990 . ειναι καμια 15αρια κιλα λιγοτερα .

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    σεπτεμβρη του 08 ηρθαν τα πρωτα.τα 990sm ειναι καλυτερα παιδια συνολικα στα σημεια,απλως το 950 ειναι γλυκουλη αλλα μετα τις 6000στρ το 990 απογειωνεται
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Πάει ...Χάλασε ο κόσμος !
    Κοίτα τον αλλο τωρα τι κάνει....

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Allst@rf Προβολή μηνύματος

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Προσεξε ποια ειναι η λουμπα που πιθανον να μετανιωσεις. Το 950 σε στρητ μορφη, ε δεν βαζει και φωτια στην ασφαλτο, απο φρεναρες ναι θα πάθεις πλάκα, αλλα ολα τα αλλα ειναι απο μετρια εως αρνητικα (καλυψη απο αερα). Δηλαδη σε adv μορφη με τροχους σου φαινεται αγριο, οταν ομως το συγκρινεις αναγκαστικα με 17ρηδες και αλλα στρητ μηχανακια, δεν κανει...

Πολυ περιορισμενης δυνατοτητας μηχανακι. Εξου και η προβληματικη του μεταπωληση. Κοινως το παντρευεσαι...
    Ban 'em all

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος
    καθότι βρίσκομαι σε περίοδο ...εσωτερικής αναζήτησης ωστε να κάνω την μετάβαση απο το 640 prestige σε 950/990, πιθανότατα Adv καθότι πιο ολοκληρωμένη μοτό απο το SM, έχω να καταθέσω τα εξής.

Ναι, το adv είναι πιο ολοκληρωμένη μοτό, με μεγαλύτερη αυτονομία, χώρους, κάλυψη απο αέρα κτλ.
    Ναι, το sm είναι αρρώστια . Και να το βλέπεις και να το οδηγάς. Είναι ελαφρύτερο, πιο εύκολο σε service , πολύ καλύτερα φρένα και σου βάζει τον διάολο να σε πειράζει.
    Το 990 SM με την αλλαγή τεπόζιτου απέκτησε αρκετά καλύτερη θέση οδήγησης .
    Το SMR 950 έίχε λίγο μεγαλύτερες διαδρομές στις αναρτήσεις, πέρα απο το μικρότερο τεπόζιτο και την ελαφρά πιο οξεία γωνία κάστερ.
    Σε κάθε περίπτωση το ADV είναι η φωνή της λογικής (μεταξύ των δύο τελος πάντων )
    και το SM η φωνή της κ@υλας.

Το θέμα με το SM ,κρίνοντας το με τα κριτήρια μοτοσυκλέτας "δρόμου" βάσει κυβικών, είναι οτι είναι μια πολύ καλή παιχνιδομηχανή για οποιοδήποτε δρόμο, αλλα λόγω κυβικών, το πρόβλημα που δημιουργείται είναι ότι έχεις το γκάζι να κινείσαι με υψηλές ταχύτυτες και το στήσιμο ωστε να το κάνεις απολαυστικά, αλλα δεν έχεις καμία απολύτως προστασία απο τον αέρα που στην ουσία αναιρεί την δυνατότητα κίνησης με πολλά/ταξιδιού...
    Τελευταία τροποποίηση από Aνεμος; 12/06/2013 στις 14:10.
    there's no such thing as impossible

Να θυμίσω οτι ο Μίλτος ο οποίος έθεσε το ζήτημα 950sm , είναι κάτοχος ενούς 950Adv οπότε έχει εικόνα απο αυτη τη μοτο.
    Αλλα επειδή είναι ανήσυχο πνεύμα , τη ψάχνει να δει μήπως το sm μπορεί να τον καλύψει , οχι εαν ειναι κακή μηχανή?

Να σου πω ρε Μιλταρά , απο θέμα δρόμων , εδω στη Κρήτη σφιχτά κομμάτια , δόξα το θεό εχουμε μπόλικα!!
    Πόσες πια ήταν οι φορές που πατήσαμε όλοι εδω το τριο , χώμα φέτος ή πέρυσι?
    Και κάτι πολύ σημαντικό.....Όταν το βλέπεις το sm , ρε φίλε σου αρέσει , το γουστάρεις εμφανισιακά???Εαν ναι τότε τέλος , η μηχανή είναι για εσένα!

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ!!!!!!
    από stel89 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2012, 21:25
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2009, 23:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία